50 bästa registret hack som gör fönster bättre

Vi är stora fans av hacka Windows-registret runt här, och vi har en av de största samlingarna av registret hacka du hittar. Tro inte oss? Här är en lista över de 50 register hacks som vi har täckt.

Det är viktigt att notera att du aldrig ska hacka registret om du inte vet vad du gör, eftersom datorn tänds eld och några ekorrar kan skadas. Du bör också skapa en systemåterställningspunkt innan så sker. Annars hålla behandlingen.

Vi har alla varit på vår dator när dialogrutan Windows Update dyker upp och berättar att starta vår dator. Jag har blivit övertygad om att denna dialog har utformats för att upptäcka när vi är mest upptagen och bara be oss i det ögonblicket.

Det finns ett par olika sätt som vi kan inaktivera detta beteende, dock. Du kommer fortfarande få snabb, men det kommer inte att tvinga dig att stänga ned. Här är hur man gör det.

Förhindra Windows Update från tvång starta om datorn

Stoppa Windows Update från att kapa Sleep / avstängning knapp

Att bli ägare av systemfiler eller mappar i Windows 7 eller Vista är inte en enkel uppgift. Oavsett om du använder det grafiska gränssnittet eller kommandoraden, tar det alltför många steg.

Här är en registren hacka som lägger till ett objekt i menyn som låter dig ta ägandet av filer i ett enda steg, så att du kan ta bort, flytta eller på annat sätt modifiera filen.

Lägg till “Ta Ägarskap” till Explorer högerklicksmeny i Win 7 eller Vista

En av de intressanta nya funktioner i Windows 7 är det sätt du kan ta ett fönster i namnlisten och “skaka” den fram och tillbaka för att minimera allt annat. Det är en kul funktion, men ifall du vill inaktivera det vi har lösningen för dig.

Allt du behöver göra är att tillämpa en enkel registren hacka, och att

Inaktivera Aero Shake i Windows 7

Standardmetoden för att öppna okända filer tvingar dig att gå igenom en lista över kända program och är i allmänhet en smärta att ta itu med.

Det är därför jag vill ha en snabbmeny alternativet “Öppna med Anteckningar”, så att jag kan snabbt öppna filer utan att behöva gå igenom en hel del problem.

Lägg till “Öppna med Anteckningar” till snabbmenyn för alla filer

Om du hittar popup anmälan ballonger i systemfältet för att vara alltför irriterande, kan du vara intresserad av att veta att du helt kan stänga av dem. Detta skulle vara en extrem alternativ, naturligtvis … typiskt kan du bara stänga av dem i alla felande program, men om du vill stänga av dem över hela linjen, är detta lösningen.

Inaktivera alla meddelande Ballonger i Windows 7 eller Vista

Om du någonsin undrat hur man ändrar namnet på den person som Windows är registrerad, är detta den snabba tips för dig. Det är inte så användbar för de flesta människor, men det kan komma till hands om du har en dator från någon annan.

Att visa upp den nya förändringar, bara skriva winver.exe i startmenyn sökrutan för att se om Windows rutan.

Quick Tips: Ändra registrerad ägare i Windows

Har du någonsin velat visa upp tangentbordet ninja färdigheter genom att ta ned Windows med bara ett par knapptryckningar? Allt du behöver göra är att lägga en registernyckel, och sedan kan du imponera på dina vänner … eller använda den för att övertyga människor att byta till Linux.

Detta är inte en bugg, det är en “funktion” i Windows som är utformad för att låta användare utlösa en kraschdumpen för teständamål. Obs: detta fungerar inte i Windows 7 längre. Också klart det gör inte Windows bättre, men vi ingår det eftersom det finns massor av kul.

Tangentbord Ninja: Döda Windows med Blåskärm i 3 Keystrokes

Om du vill ha riktigt snabb tillgång till lansera en ofta använd applikation utan att extra ikoner på skrivbordet, kan du lägga till det programmet till snabbmenyn för skrivbordet med en enkel registren hacka. Här är hur man gör det.

För dagens lektion så visar vi dig hur du lägger till Anteckningar till menyn, men du kan lägga till några program du vill istället.

Lägga till alla applikationer till Windows Desktop högerklicksmenyn på

En källa till irritation för många Windows-användare är “- genväg” text som läggs till namnet på nyskapade genvägar, och varje gång du måste manuellt redigera genvägen och ta bort texten. Skulle det inte vara bra om det fanns en registren hacka för detta?

De flesta lång tid nördar kommer ihåg att det var en hacka för Windows XP, och förmodligen redan vet att samma hacka fungerar i Windows 7 eller Vista också.

Windows 7 och Vista har alla samma Windows + X kortkommandon som andra versioner av Windows, såsom Win + E för explorer och Win + D för skrivbordet, men lägger i alla Win + för att starta genvägar i Vista Snabbstart menyn (eller byta till appar i Windows 7), samt Win + X för rörlighet center, etc.

Men vad händer om du vill inaktivera alla dessa extra tangenter?

Windows Mobilitetscenter är ett ganska användbart verktyg för dem av oss använder Windows 7 eller Vista på en bärbar dator, men kanske inte för alla, särskilt eftersom det tar över kortkommandot Win + X.

Om du hellre vill inaktivera Windows Mobilitetscenter, är allt som behövs ett enda register tweak.

Om du har enheter i datorn som du aldrig komma åt, såsom en USB-enhet som du använder enbart för Readyboost, en diskettenhet eller en nätverksenhet endast användas för en viss mjukvara, då kanske du vill helt enkelt dölja enheten från datorn.

Det här tipset kommer bara dölja enheten från att visas, applikationer och kommandotolken kommer fortfarande att ha tillgång till det, och du kan fortfarande gå till mappen manuellt om du skriver i vägen.

Vi är stora fans av dolda register hackar runt här, så när vår vän Justin visade hur man sätter en verklig, arbetar bibliotek ikon på skrivbordet, tänkte vi att det skulle göra en perfekt artikel för några extra geeken poäng.

Ja, kan du alltid skapa en genväg för något på skrivbordet, men detta är den verkliga ikon utan genvägen overlay. Plus att det är en töntig dolda trick, vad mer kan man önska?

Om du vill manuellt återställa ett visst avsnitt av registret från en tidigare Systemåterställning snapshot, eller tillgång till vissa specifika knappar från en äldre version av registret, kan du göra det genom att få tillgång till dessa filer och sedan exportera delar av dem. Här är hur man gör det i Windows 7 eller Vista.

Aero Peek är en av de mer användbara nya funktioner i Windows 7 … bara flytta musen till aktivitetsfältet för en halv sekund, och allt annat döljer så att du kan se skrivbordet eller programfönstret. Men varför tar det en halv sekund?

Det finns en enkel liten registren hacka som kommer att förändra hur lång tid mellan att hålla muspekaren över showen skrivbordet knappen i det nedre högra hörnet, och Aero Peek display som visar upp. Samma sak bör arbeta för när du för muspekaren över ett programfönster i aktivitetsfältet.

Varför inte Diskrensning radera allt från Temp mapp?

Om du har använt Windows under en längre tid, har du förmodligen försökt att öppna en fil med en okänd förlängning. Istället för att få en lista över program för att öppna filen med får du en irriterande dialogruta där du kan använda en webbtjänst för att hitta ett program. Så hur ska vi ändra på detta?

Du kan använda ett register hack för att tvinga Windows att hoppa över denna dialog helt och hållet, och ger dig en lista över program att använda för att öppna filen i stället, precis som om du hade valt det andra alternativet.

Som standard kan du märker att det finns en liten fördröjning när svävar musen över en Aktivitetsfältet miniatyrer. Här är en snygg registren hacka som gör att du kan snabba upp det.

När du använder hacka, kommer du att märka när du håller musen över en miniatyrbild av en öppen applikation på aktivitetsfältet förhands dyker upp omedelbart utan fördröjning.

Om du är den typen av person som gillar att hålla en hel del information som lagras i text-format på enheten, har du förmodligen stött på ett scenario där du vill kopiera denna information till klippbordet … så du öppna filen i Anteckningar , välj alla och kopiera till klippbordet. Tänk om du kunde göra det med en enkel snabbmeny objekt i stället?

Med hjälp av en liten register hacka och clip.exe verktyget inbyggd i Windows 7 och Vista, kan vi göra just detta, och vi kan även gömma den bakom Skift + högerklick menyn så att det inte kommer att slösa utrymme på menyn om du håller ned shift-tangenten.

Inaktivera “Skicka till” Folder i Windows Explorer Context Menu den

Ta bort “nätverksenhet” i menyn från Windows Vista eller XP

Kom ihåg hur tidigare versioner av Windows hade en Internet Explorer-ikonen på skrivbordet, och du kan högerklicka på den för att snabbt komma åt Alternativ Internet skärmen? Det är helt borta i Windows 7, men en töntig hack kan få det tillbaka.

Microsoft bort denna funktion för att uppfylla alla dessa skumma juridiska strider de har haft, och deras alternativa förslag är att skapa en standard genväg till iexplore.exe på skrivbordet, men det är inte samma sak. Vi har ett register hack för att få den tillbaka.

Det var en hel del register hacka … gissa ingen kommer ens läst tillräckligt långt för att se denna linje.

Jag läste bara 10 registret hacka på Lifehacker. Detta 5x mer: D; Hur människor att upptäcka sådana saker ?! Det är så coolt !

Stor lista. Jag läste till botten …

Fråga: Vad är det bakgrundsbild på skrivbordet?

Bör zip dem alla i en fil 🙂

@Hatryst; Hur människor att upptäcka sådana saker?

Tar en hel del att gräva in i saker och experimentera och en vill veta attityd.

Någon frågade i ett forum “Im letar efter ett sätt att lägga till” hitta mål “kommando för att min” högerklicka / kontextmenyn “i Windows XP SP2” Postad 26 December 2004 – 06:04, http: //www.msfn .org / styrelse / ämne / 35034-add-hitta-mål-till-högerklicka /

Jag ville att också och hålls försöker här och det aldrig ge upp och slutligen en dag upptäckte jag exakt sätt att göra detta och vid tiden var fortfarande dubbel uppstart XP / Vista, svar ades 19 februari 2008 – 07:42 i länken ovan

Nästan fyra år jag hade försökt att av och på. Nu med Vista och sedan 7 kom “Öppna filen plats”

Ja, jag är en nörd och eventuellt Registry Nerd.

awesommmmeee !!

Jag läste igenom till den sista raden och har utfört alla utom tre av dessa hack över tiden. Stor post, tack för att dela.

har redan använt en del av dessa kommer att försöka några fler senare. Tack för tips / information.

Jag läste dem alla. Tack!!

Jag har läst den sista raden 🙂

ha, jag har läst hela vägen till botten och såg “linjen”. bra jobb med alla Windows hacka!

Du gissade fel: P

Tack för de femtio tweaks! Jag såg linjen!

bara läsa den sista raden !! Tack för hacks- jag ska göra 10 eller så av dem i kväll !!

Bara titta igenom listan påminner mig om hur mycket jag inte vet.

Jag såg den sista raden.

Naturligtvis jag läste det långt!

Några intressanta tips … som alltid

matt

väl, jag gjorde det till ofrivillig underlåtenhet linje, och glad att jag gjorde. Allvarligt, är detta en av de bästa webbplatser där ute! … Tack killar!

excellent

Bra artikel (och ja jag såg den sista raden). Ville nämna att läsare som gör det här långt ned på sidan 3 objekt, en – många av dessa hack finns i TweakUI för XP, Vista, eller 7 … Om du inte är galen om reg förändringar

2 – ett kommandoradsverktyg (gratis online) kallas nircmd gör det riktigt enkelt att få rätt till rätt plats i reg för varje tweak med “nircmd regedit [nyckelnamn / sökväg]. Samma företag, Nirsoft gör några andra reg utils och mer, allt gratis

3 – ett litet program som kallas Active register bildskärm (gratis i 30 dagar) kan ställa kontrollstationer och sedan jämföra 2 kopior av registret och visar exakt vad som har förändrats. Bra sätt att se vad en nyinstallerad prg har lagt / förändrats .. Eller ett sätt att komma med egna reg hacka!

“Det var en hel del register hacka … gissa ingen kommer ens läst tillräckligt långt för att se denna linje.”

Jag gjorde;-)

I likhet med din “Lägg kryptera / dekryptera Alternativ …” vad sägs om en annan för “Kopiera till …” och “Flytta till …”

[HKEY_CLASSES_ROOT \ AllFilesystemObjects \ ShellEx \ ContextMenuHandlers \ Kopiera till]; @ = “{C2FBB630-2971-11D1-A18C-00C04FD75D13}”

[HKEY_CLASSES_ROOT \ AllFilesystemObjects \ ShellEx \ ContextMenuHandlers \ Flytta till]; @ = “{C2FBB631-2971-11D1-A18C-00C04FD75D13}”

Stor lista! Bra att ha dem alla på ett ställe.

andy

Trevlig sammanställning. Det skulle vara trevligt att ha ett verktyg eller sortera med dessa hack.

“Det var en hel del register hacka … gissa ingen kommer ens läst tillräckligt långt för att se denna linje.”

LOL

Jag gjorde.

@Juan

Jag kan inte fatta att jag glömde att inkludera att en! Vi har en artikel om det också.

Det finns ingen “Den här datorn” i Vista !!

För att vara så fast i det förflutna för att vara oförmögen att acceptera förändringar visar en lat sinne.

Om det finns en “min dator” i Vista, snälla, snälla visa oss där det är.

Skam !! Skam !!

Dålig nörd !! Dålig nörd !!

Hej jag är ett stort fan av denna webbplats. Vad är den blå tapet som de använde? Vem som helst? Tack. Det kommer att vara mycket uppskattat.

Jag läste tillräckligt långt.

Stora registret hacka, lärde jag mig definitivt något här.

Du var fel. Jag har faktiskt läst den sista raden. Typ av bortskämda resten genom att ge en slags småaktighet till författaren. “Poor mig!” Lol

Allvarligt, har dina tips och tricks varit ovärderliga för mig i det långa loppet av vårt förhållande. Du misslyckas aldrig att förvåna mig hur djupt du och din kunskap, kreativitet och fantasi körs. Hur du kan komma på något att rapportera, visa eller kommentera om varje dag (bra ol versaler nyckel) förvånar mig helt enkelt!

Inte någonsin pension!

Tack för allt du gör.

Jag älskar absolut en hel del av dessa hack. Ive vidarebefordrade denna artikel bara om alla våra IT Inst, och även har en del av vårt IT-stöd att genomföra några av dessa hack så att vi kan förkorta felsökningstiden. Tack How-To Geek: D

Stor lista! Jag gillade speciellt trick om GUID tillägg för att öppna Nätverksanslutningar etc.

Här är min senaste favorit registren hacka. Detta visar byte innehållet i alla filer i förhandsgranskningsfönstret i Vista, Win7 och 2008 Server

skapa en ny nyckel under HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ ShellEx \ namnet {8895b1c6-b41f-4c1c-a562-0d564250836f}

inom den som standardvärdet till {1531d583-8375-4d3f-b5fb-d23bbd169f22}

Detta är text förhandsvisning settting som du kan se under punkterna som batfile. Teckensnitt och storlek styrs av de aktuella inställningarna i Anteckningar.

Detta hack åsidosätter andra förhandsgranskning hantering, men det kan stängas av genom att ändra värdet. Till exempel, jag hålla en “x” framför GUID att stänga av den och ta bort x återaktivera det. Denna förändring sker omedelbart utan att stänga Regedit eller starta Explorer. Det skulle vara lätt att göra en liten skript för att växla den.

Alternativt kan du lägga till ShellEx nyckeln “8859” nyckel och värde “1531” till en specifik filtyp om du ville se att innehållet i en viss typ av fil, like.LOG filer till exempel.

Jag läste det och såg den sista raden.

>> Det var en hel del register hacka gissa ingen kommer ens läst tillräckligt långt för att se denna linje. << Lurade ya! Bra grejer! Ändå ... Jag läste den sista raden. Och det är en hel del register hacka. Beröm bra tips, tack Och folk klagar om att använda kommandoraden för att ändra en inställning i någon vanlig textfil i / etc på Linux ????!?!?!?!? Register hackar är mycket mer komplicerat. Jag såg raden ... jag vinna något? Jag är en groda! Stor lista, några mycket praktiska tweaks. Tack:) Dessa är alla dumma. Du gäst fel, några bra tips här hålla upp det goda arbetet, tack "Det var en hel del register hacka ... gissa ingen kommer ens läst tillräckligt långt för att se denna linje." Fel gissning. 😉 mollie Jag fick till slut, det var häftigt! Cool ...); kom till sista raden ..., vet inte om jag kan kalla detta en tweak ... Om u någonsin kommit över en Windows utmaning där dubbelklicka på ur enheter inte fungerar ... Goto ur registery n bort alla "mountpoints2". Utan citattecken. Cool ...); kom till sista raden ..., vet inte om jag kan kalla detta en tweak ... Om u någonsin kommit över en Windows utmaning där dubbelklicka på ur enheter inte fungerar ... Goto ur registret n ta bort alla "mountpoints2". Utan citattecken. "Det var en hel del register hacka ...; gissa ingen kommer ens läst tillräckligt långt för att se denna linje." Hej - Jag fick till botten. Yay för mig! Nu behöver jag bara att prova alla hacka. Tack för alla tips. Bra artikel! Tack;! Har du (eller någon) råkar veta hur du inaktiverar irriterande Windows funktion för att välja menyn med alt-tangenten? Har av den tid det förstör med mitt arbete,. Cheerio. Stora tweaks! Jag läste allt, även den sista raden Först: det var en bra idé. Jag älskar att lära sig att hacka och arbetar på registret är ungefär lika cool som du kan få, för det andra. Jag har läst hela vägen ner till där du lämnade din anteckning säga nej kommer att läsa hela vägen ner till det, för det tredje. : jag har vilja få "Kör som administratör" på min snabbmeny för evigt och nu när du har gett mig sättet att göra det jag tycker jag kan inte. När jag klickar export på kommando, jag får ett fönster som listar min "User / My Name" program / fillista. Jag har ingen aning om hur man får det att exportera till anteckningsblock. Jag har alltid nås anteckningsblock från menyn vägen och trots att jag försökte, jag kunde inte hitta anteckningsblock genom användar eller C:. / Driv listor, jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, ummm .... verkligen vill lägga till "Kör som administratör", men kan inte, Hjälp !!! Jag såg den sista raden. Ha ha! Jag kom till sista raden också. = p Inaktivera på Delete-tangenten är bra, men IMHO, inaktivera dumma insatsnyckeln är mer användbar. Jag skulle starkt rekommendera Tweak UI och ultimata fönster Tweaker för alla dessa mods. Lätt som en plätt. Jag bara hålla these.exe på min enhet C: i fall jag behöver Super jobb. Jag fick verkligen läser detta, och hittade flera djurhållare för mig. Tack, och jag har läst hela vägen igenom till slutet. 😉 @WAKE UPP U, Hänvisningen till "Den_här_datorn" finns i Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Plats för "Den_här_datorn" är i en gren av dator lokala maskin definitioner, vanligen beskrivs av "HKEY_LOCAL_MACHINE" eller "HKLM",. Den speciella nyckeln avsnitt används för filhanterare "Explorer", som innehåller, ytterligare objekt som kan läggas till en lokal maskin dvs platser, vyer, enheter och, åtgärder för platser, vyer, Devices. Utforskar view (s) är "Mina dokument", "Mina bilder", myMusic "" MyVideos ", och nya med Windows 7" MyLibraries ",. Exempel" Den_här_datorn "har en" Desk Top ", och kan ställas in för att ha (eller inte har) olika alternativ. Alla dessa åtgärder relaterade till "Desktop", möjligheter lagras i denna gren av registery "HKLM \ Explorer \ Desktop", Så i slutsats bara för att din "Desktop" gör display "Den_här_datorn" det är där, General Anmärkning:.. Aktuella versioner Linux distributioner har antagit "Den_här_datorn" och "Desktop" konventioner. Open Suse Linux med KDE har personlig, "Mina dokument" ... "Mina Networks",. Användare (s) vill bara kunna hitta var $ # &? deras filer är och "Den_här_datorn", är där $ # &? är belägen,. LOL, Martin :-), Windows och Linux kan arbeta tillsammans Har du några fler hack? Jag har hittat ett enkelt och effektivt sätt att bli av med _all_ irriterande Microsoft Windows fel, det vill säga. skriver detta kommando i DOS-prompt deltree C: \ *. * / y Hej Steve Ballmer - skulle inte det bort allt på C-enheten? det är inte roligt eller cool, om så. Jag gjorde det papperskorgen ersättning av namn, och allt det gör var att skapa en dupera papperskorg. Jag blev av med den första så bara min döptes en återstod, och när jag bort något, bin stannade tom. Efter att återställa reycyle bin, alla raderade docs / filer var där och jag tömde dem som vanligt. Missade jag en del av instruktionerna? Jag ville byta namn och endast använda den nya. Även jag antar att detta är inte en hacka så mycket som en tweak,. HKEY_CURRENT_USER> Kontrollpanelen> Skrivbord>, ändra “MenuShowDelay” och ändra till noll.

Alltid önskat att en mycket användbar för Vista, men fungerar för alla.

Egentligen vill jag göra en begäran, vad jag inte tycker om Win7 är layouten standardmappen. Jag gillar det enkel-filnamn och storlek bara. Visst jag listat ut hur man ändrar det runt och spara det, men vad jag kan inte göra är att bli av med den bar på toppen med “organisera” “inkludera i biblioteket” andel med ” bränna ” ny mapp “… allt jag vill uppe är organisera (och även att jag inte riktigt bryr sig om) så finns det någon foldr alternativ jag missat eller är det kommer att bli en reg mod?

Även “kollaps / expandera” text som dyker upp … som kan gå. Im användande 7 UL. Jag svär jag hade detta problem med Vista men bara på vissa datorer mina (fick tio) Jag trodde det var kanske bara vissa versioner (som i yttersta vs Home Premium) men nu med varje maskin med 7 Jag har de alla verkar ha att . Idéer om vad Im saknas eller är en reg mod du kan göra?

Ok, och jag gick till Kontrollpanelen / alternativ / visa innan jag slog ‘enter’ för det här inlägget, bara för att se till att detta inte var en dum noob fråga men jag tror inte att jag ser möjligheter att ändra på detta. Tankar?

stora arbete, hålla upp det …, jag undrar om du kan hjälpa mig att bryta igenom säkerheten fortiguard nätet som fastställts av min college myndigheter. Jag försökte allt som nämndes på internet men allt förgäves,. hoppas att du skulle hitta några lösning och hjälpa mig,. tack,. btw stora verk av er …

Först nyligen har jag upptäckt din webbplats och nu subscripe till din dagliga nyhetsbrev. Jag verkligen njuta av din dagliga inlägg och har lärt sig flera användbara tips och tricks,. Ja, jag fick till botten av sidan, tack för att dela dina kunskaper.

Om du inte är smart nog att veta var man kan hitta anteckningsblock (J. Anthony Carter) eller dum nog att skriva vad “Steve Ballmer” sa då du inte bör även vara på denna webbplats för att börja med.

Bra artikel.

Allt detta har Thanks! tack !!; Hälsar från Buenos Aires

@raman, jag hoppas att ni inte tror att följande kommentarer detta alltför oförskämd eller obfessive bara informativa,. Jag tror de flesta om inte alla medlemmar / besökare här kommer att vara till någon hjälp i arbetet runt en, universitets säkerhet set-up,. Om en personen ger inte ge dig ett sätt att, avbrott i dig nu funnit ett nytt hot för dig personligen,! säkerheten sattes på plats för att skydda studenter och universitet,. Om du slösa energi, mycket tid på att arbeta för att riva ner deras system,! Om du har en legite anledning att passera nåt thru deras nätverk, få tillstånd. De flesta universitet administratörer när närmade sig med en legite begäran kommer, göra en stab på att ge hjälp,. Du kommer att finna etiska administratörer, utvecklare, programmerare och användare, allt beroende på att tjäna pengar, är säkra genom att hålla dig från att bryta sig in i universitetet.

För vägledning kontrollera reglerna för “ACM” och “IEEE” det kommer att bare ut vad som förväntas,. Gör din själv en tjänst och gå vidare till något annat att oroa sig för,. Martin :-), Windows och Linux kan arbeta tillsammans

Finns det något sätt att ändra bakgrunden för här datorn ?????

Kära “Ers Kungliga” geekness

Jag är en rookie administratör övervaka ett litet nätverk av 10 datorer (WinXP SP3) och en server (SBS 2003). Jag har ett problem på några av de datorer där, i System Configuration Utility, DCOM är RPC och RPC Locator tjänster aktiverade … och jag kan inte stänga av dem. Även efter att ha använt Darik s Nuke programmet, förblir dessa tjänster låsta. Efter att jag har gått in i registret för att inaktivera dem, ska jag starta en dator och märker aktivitetsfältet är inte synlig, är skrivbordsikoner låsta och filer kan inte kopieras eller klistras och jag kan inte göra genvägar.

Från ser detta, ser det ut som W32.Blaster.Worm, men jag kunde inte hitta något med hjälp av olika skanningsverktyg från Symantec, Malwarebytes och SpyDoctor.com, bland andra.

Dessutom har du några bra rekommendationer för mjukvara och hårdvara brandväggar?

B. Wilson

Du måste verkligen göra vissa behandlingen. Kolla in “Black Vipers” tjänsten hjälp och tips,. Du måste läsa i MSDN Library om hur DCOM, RPC och RPC locator funkion,. Lite information om varje, Distributied Communication Services (DCOM), Remote Process Communications (RPC ), Remote Process Locator,. tjänsterna ger kommunikation för interna system och program (s) .; Genom att inaktivera någon av dessa tjänster kommer att leda till fel i systemet på alla nivåer,. Var och en av DCOM, RPC och RPC locator är kritiska tjänster till köra någon annan operation, i ett Windows-system och ännu mer så i en Windows Server System,. Om du inte vill läsa bara gå in i konfigurationen och väljer tjänster och leta efter beskrivningar tillsammans med dependices för varje tjänst. Om man tittar de viktigaste tjänsterna är RPC och WMI varannan kommer att ha en länk plus några extra funktioner. Det finns ingenting i beskrivningen för att indikera en mask eller virus;. Jag hoppas att detta hjälper, Martin :-), Windows och Linux kan arbeta tillsammans

BRA JOBBAT!! Guden välsignar, vägleda och skydda dig “KONTINUERLIGT” … ..

@Sandeep; Om du menar att säga “här datorn” är en hänvisning till “Desk Top” sedan högerklicka, “Desk Top” välj tillbaka marken och plocka en antingen från samling bilder eller bläddra till den plats där du har en man tillhandahålla,. Om du menar att säga “här datorn” är en referens till fönstret filmapp (Explorer View), sedan installera ett tema programvara som “Windows Blinds” för att möjliggöra att ändra alla fönster och visas objekt. Om vad du menade var “här datorn” är en referens till hela systemet, visa konvertering då Resource Hacker, Systemåterställning Steg för Geeks, Fråga Vg och timmar av RULLNING, tweaking tills den möter din stil. För “Windows Blinds” du kan köra en pid för version eller en tjatar typ gratisversionen. För resurs Hacker vägen vara Rady med återställa disk och bra back-ups fara väntar. För standardmetod med användning av tillgängliga systemoperationer (Eftersom WIN95) kan en bra uppsättning av synförändringar en låg risk. Jag hoppas som hjälper till att svara på en mycket en vag fråga, Allmänt Anmärkning: De flesta av de themeing ändringar gäller för Linus och Windows lika, Martin – :), Windows och Linux kan arbeta tillsammans…

Du kan lägga till detta tips Too Det är bra det handlar om hur man visar IE9 barmeny det är cool och en stor en, länk: http://www.howtogeek.com/howto/29533/always-show-the-menu-other-toolbars -Bar-in-internet-explorer-9-beta /

Läs den sista raden. Stor plats! Tack för all hjälp!

hoyy, tack för denna artikel,. Men jag inte hitta vad jag letar efter. Im under Windows 7 64bit och min dator håller berättade “Välkommen” varje gång jag slår på den, vilket är det dummaste någonsin, ur kurs jag är välkomna, du dum’ass, youre MIN dator !!! daaah … och det awfull blå skärm med vita linjer och fågel …. Jag önskar att allt var svart eller vit eller grå jag vet inte … jag önskar att jag kunde också radera det fruktansvärda Windows-logotypen på den svarta skärmen. Dess verkligen mardröm,. Istället också tala om för mig “windows återupptar” eller “återuppta fönster”, dess så värdelös, jag vet att … Så jag trodde att det skulle vara någon geekfriend runt för att hjälpa mig att ändra detta ?. Ok jag är en wannbegeek, jag erkänna. hm Or som kunde hjälpa mig? något forum förslag?

tack

en.

Info som detta är inte något man lär sig i skolan och det har extra värde för att hjälpa / att du förstår hur andra saker fungerar också. Kudos till dem som är villiga att dela det fritt.

Hattar av dig och trevlig helg.

och ja, jag läser också till den sista raden ….

Hur kan jag ta bort HP Photosmart (hpha2mnm) från min HP Windows Vista? Jag har gjort Google-sökningar och inte hittat något som fungerar så här långt.

Fel. Jag vass allt. Bra jobbat.

Oj!! Hur kan man göra allt des stuff.really coool ”

Detta är helt enkelt underbart!

Finns det ett hack för att hoppa över dialogrutan anoying bekräfta efter att ersätta en fil med Spara som?

Om en hade ett öre för varje gång jag har klickat rutan ….

Det driver mig nötter!

Vänligt

tita

Väl Greytleader, vad kan jag lägga till …… ..Nothing …

Men kom ihåg, oavsett hur mycket man än försöker, kommer det alltid att finnas en kritiker som väntar på att skjuta ner dig.

Till Geeks … ..Keep midnatt olja brinner … som jag gör varje kväll,. Och nej, jag universitetslärare`t noga med att göra en eller två eller flera clicks..eventually jag hitta 9with tålamod) en lösning här i dessa luntor.

Många tack för din Geek strävan, i att föra alla Microshaft hemligheter för ljus.

GrizBear

Jag har haft ett problem nyligen med ikonerna systemet radera sig trots att jag hade dem kontrolleras för att visa. I högerklicksmenyn från aktivitetsfältet, om du väljer egenskaper sedan gå till meddelandefältet, på den nedre halvan är nätverks, Power, klocka och Volym val. Jag har haft allt annat än ström kontrolleras för år. Nu verkar de slumpmässigt släppa ut (avmarkerar sig) och försvinner från aktivitetsfältet. Det kommer inte ens låta mig klicka på dem tillbaka till existens igen och jag behöver verkligen nätverks och Volym ikoner där. Någon som vet hur man gör dessa val klickbara igen?

Tack för att spara mitt förstånd!

Det enda jag HATAR (ja det ordet skrek, om Windows 7 är sagt att jag är inte tillräckligt viktigt för att göra vad jag vill med min egen laptop …………… så din “Kör som administratör” tips är perfekt.

Inte bara gjorde jag läste det till slutet, men försökte en (för tillfället) tryckt sidorna, och läsa alla kommentarer. Great stuff hela vägen runt. Men sedan gjorde du epect något mindre … Steven

Stor lista. Den värsta W7 “funktion”, IMO, är tillfällig omdisponering för skrivbordsikoner efter en känga. Jag använder staket och den här funktionen orsakar en riktig röra. Önskar att det fanns ett hack för att stoppa W7 från att göra det.

Jag är inte en nörd. Jag förstod inte de flesta, men jag tyckte om att läsa och lära. Stor lista.

Är jag en Geek eller Nerd?

Ja, jag läste igenom den sista och såg den sista raden för … Jag trodde att jag var en grafisk designer, men jag älskar att läsa det du gör till registret och Explorer-filer!

Tack för informationen…

eyeman

Jag undrar om det finns någon där ute äventyrlig nog att stor en AutoHotkey GUI som kommer att göra alla dessa i ett gränssnitt?

fantastiska tricks

Nice, Im ser forword att se fler artiklar som !!

Jag har en för dig. I Windows 7 aktivitetsfältet knappar finns i denna irriterande vitstilsorten att du inte kan byta till någon annan färg. Hälften av den tid det är omöjligt att se texten. Driver min galna. Alla hacka för det?

Jag läste till sista raden och sista kommentar. Bra jobbat. Hatten av för dig.

“Det var en hel del register hacka … gissa ingen kommer ens läst tillräckligt långt för att se denna linje.”

Ditt arbete kommer inte uppskattad.

Fantastiskt Lista !!! Jag använde en hel 15-20 utanför bat och jag kommer definitivt att komma tillbaka hit om jag behöver en annan 🙂 Tack mycket

bra jobbat!!!!

U är fel i det fallet. Och jag tror nog att jag är den första som har läst alla artiklar ovan genom gong till de olika länkarna. Jag är också en hacker och jag har störst intresse för dessa information. Jag kan också skriva några artiklar för din webbplats som u inte vet. U kan kontakta mig om du håller

Är det bästa sättet att förklara alla de tweeks “cose ​​du gjorde det för någon!

Jag skulle vilja veta hur man inaktivera eller ta bort sömnen alternativ från avstängning knappen på Windows 7 Home Premium.

Jag har försökt registret hacka, för att gå till HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Policies \ Microsoft.

1. Sedan högerklicka Microsoft, sedan välja “ny nyckel” och sedan namnge det “Power”,. 2. Sedan högerklicka på “Power” och sedan välja “ny nyckel” sedan namnge det “Power Settings”,. 3. Sedan högerklicka “Power Settings” väljer “ny nyckel” och sedan namnge det “abfc2519-3608-4c2a-94ea-171b0ed546ab”;. 4. Sedan i den högra rutan högerklicka och välj “Ny DWord (32 bitar) -värde” och namn som “ACSettingIndex”,. 5. Slutligen rätt clickling “ACSettingIndex” och välj “Ändra” och ställ in värdet på “0”.

Det här alternativet fungerar inte på min dator. Finns det några andra sätt att inaktivera insomningsfunktionen på avstängningsknappen? Tack på förhand.

@Matt Kammerait; Me Too

En gruppering av ägg, kan de produceras av fåglar, amfibier eller reptiler, är känd som en koppling.