äpplet klockan: om du inte får det, inte får det

En Humble Proposition: Hur man Fixa Apple Watch

Igår var Apple skulle släppa Watch OS 2.0, en ny version av programvaran för Apple Watch. I sista minuten, meddelade bolaget att det hade upptäckt en bugg som är så viktigt, det är att skjuta upp programvarans frigivning.

När den faktiska frigör kommer att passera, kommer det att ge många små förbättringar av operativsystemet, som du kan läsa om här.

Men vet du vad? Uppgradera programvaran på denna punkt är som ordna musikanter … på en tallrik … på en solstol på Titanic.

Detta är en riktigt intressant (och lång) läsas på Apple Watch, och han verkligen spikar några saker om Apple Watch som inte gör mycket vettigt.

Vad är poängen med den digitala Crown? Du kan använda sidoknappen för den viktigaste funktionen, som är att gå tillbaka. Rullning kan åstadkommas genom att helt enkelt dra på skärmen, precis som på din iPhone, så varför jag vill rulla med hjälp av den lilla lilla hjulet på sidan av klockan? Sidoknappen startar en kontaktlista som är helt värdelös eftersom du sällan kommer att börja textning från klockan. Just nu, eftersom Watch OS 2 inte har kommit ut ännu, de appar från tredje part som finns för klockan är helt värdelös. Jag använder inte någon av dem alls.

Som sagt, jag älskar Apple Watch. Det är bra för att filtrera meddelanden, kontrollera vädret, och som en grundkondition tracker. Jag kan kontrollera min kalender med en kran, eller arkivera ett e-postmeddelande från en anmälan med ett enda tryck. Betala med Apple Pay, på de få butiker som faktiskt stöder det, är mycket enkel och fungerar perfekt.

Varje gång någon frågar mig om Watch, som är hela tiden, jag berätta för dem att vänta till december för att få en, efter människor har haft en chans att skriva nya, bättre, native apps för betydligt bättre Watch OS 2.0 som fortfarande ISN T ut ännu. Men det betyder inte att det är rätt för alla.

Om du inte får det, inte får det.

Tidigare tankar du kanske har missat