återaktivera viloläge i Windows Vista

Om du har märkt att din viloläge meny är nedtonad i Windows Vista, är det mest troligt eftersom Media Center inaktiverat alternativet när det känns att media delas. Detta är en enkel inställning att fixa, men det är lite svårt att hitta utan någon hjälp.

Först måste du öppna Kontrollpanelen. För att göra det enklare, skriv in “power” i sökrutan och klicka sedan på “Energialternativ”. (För kommandoraden hackare, kan du bara skriva powercfg.cpl, en i ett adminläge kommandotolk och få rätt till bra grejer)

I den resulterande skärmen, klicka på länken “Ändra schemainställningar” under den valda planen.

I den här skärmen, klicka på “Ändra avancerade inställningar”.

Nu måste du bläddra ner till Multimedia inställningar \ När mediedelning.

Ändra båda alternativen “Tillåt datorn i viloläge”. Menyalternativet för Sleep bör vara tillbaka till det normala.

Rolig sida Den här artikeln var ett svar på ett e-postmeddelande från en läsare, som undertecknades den “Sömnlös i Jersey”. Tack för flin =)

Jag kan inte få rätt inställningar för sömn och vakna på Vista. När det går att sova den inte kommer att svara på musen eller strömbrytaren för att komma till liv igen. Vilka åtgärder ska jag ta från början att få inställningarna rätt.

Per min tidigare meddelande, fann jag denna korrigering. Vista har varit en sådan smärta. Verkar skiva städa upp verktyg, dödar hybernation och hybrid vilolägen

Nedan verk, har min dator nu både Hybrid Sleep och Hybernation.

==========; Symptom

När du använder Diskrensning i Windows Vista kan du uppleva följande symtom

Du kan inte se alternativet Viloläge i Energialternativ.

När du använder sömn funktionen inte datorn återställa dess inställningar om strömmen bryts.

ORSAK

Det här problemet uppstår när Diskrensning inaktiverar vilolägesfilen. Vilolägesfilen måste vara aktiverat för att komma åt hybrid sömn funktionen och viloläge i Windows Vista,. När vilolägesfilen är inaktiverad, och hybrid sömn är aktiverad, kommer en säkerhetskopia av öppna program och öppna filer inte sparas på disk när du använder sömnfunktionen i Windows Vista. Dessutom, om datorn förlorar ström när Windows är i viloläge, öppna program och öppna filer kommer inte återvinnas och osparade arbete kommer att förloras.

UPPLÖSNING

För att lösa detta problem i Windows Vista, kör powercfg -h på kommando vid en administrativ kommandoprompt för att aktivera vilolägesfunktionen och hybrid sömn funktionen. För att köra detta kommando, följ dessa steg

1. Klicka på Start, Alla program och sedan på Tillbehör.

2. Högerklicka på Kommandotolken, klicka på Kör som administratör, typ powercfg -h på, och tryck sedan på ENTER.

Perfekta lösningen!

Tack! Det löste en del av problemet. Nu “Vila” är tillbaka, men “sleep” -funktionen är fortfarande tillgänglig (i skuggan av grå). Några förslag?

Min “Dell” dator går inte i viloläge. Jag följde alla steg här och det fortfarande inte går i viloläge. Jag hade detta problem innan och nu är det tillbaka igen. Dell tech som löst detta problem förra gången sade att det hade något att göra med min DSL-anslutning alltid vara på. Han bytte några inställning och det fungerade bra igen. Men nu av någon anledning inte fungerar igen. Detta är mycket förvirrande. Snälla hjälp.

Tack.

Sal – gå till Enhetshanteraren och expandera nätverksadapter. Välj din adapter och sedan på fliken Energisparfunktioner. Avmarkera “Wake on” kryssrutan (er). Lycka till.

Tack så mycket! Nu har jag inte vaknar upp på morgonen för att hitta batteriet i min Toshiba laptop döda längre.

Du hjälpte mycket, mer än jag kan säga för Dell eller Best Buy

Detta är helt fantastiskt !!!, Min dator laptop skulle aldrig gå att sova, och jag började bli riktigt orolig,. Microsoft inte Dell kunde räkna ut det!

Tack så mycket!!!

pippo, tack många för att sätta denna lösning. Det fungerar perfekt för mitt skrivbord. Jag hade samma problem som Sal. så Sal gör det och det kommer att fungera :); och tack Pippo.

Jag hoppas att denna tråd är fortfarande lever! Jag försökte din powercfg fix men detta är den linje jag får

begäran stöds inte

de followong poster förhindrar viloläge på detta system,. det finns en eller flera äldre drivrutiner installerade, VgaSave, en intern systemkomponent har inaktiverat viloläge

Please Please Please Hjälp!

Om det hjälper det verkar bara min viloläge alternativ försvann efter att jag uppdaterat min PC-cillin …

Det fungerade en behandling! TACK PIPPO.

Tack bro. Du är en ängel!

Jag är fortfarande har problem med sömnen är nedtonade. Jag har provat alla förslag ovan. Jag har övervintra men ingen sömn.

Jag har varit i kontakt med Dell för veckor som försöker lösa detta problem och igår hittade jag detta inlägg från Pippo. Hur kommer Dell inte vet om den här lösningen? Tack Pippo.

BRA! Nu kan jag äntligen använda vilofunktionen i stället för att behöva slå av och på datorn hela tiden. Nu fungerar som det borde ha varit hela tiden. Många tack Pippo och till howtogeek webbplats människor. Hälsningar, John S.

Nu kan jag inte bara välja mellan stänga funktioner utan också växla mellan språken. tack!

Tack så mycket! Din lösning har löst ett problem som har avlyssnat mig i månader – Jag skulle aldrig ha trott att titta på multimedia inställningar. Bra jobbat!

Hey guys 🙂

Jag försökte allt du har sagt här men jag har fortfarande min sömn nedtonad: (och det hände efter att jag installerat SP1 uppdateringar eller vad det där var … Vänligen kan någon hjälpa ??.!

Hej. Jag har provat förslag och min VILOFUNKT kom inte på. Jag tror ända sedan jag installerade uppdateringar som Safari Internet … kanske waaay innan jag förlorade båda mina viloläge och viloläge. Jag visste inte vad jag gör. Jag försökte även Enhetshanteraren men jag kunde inte hitta nätverkskortet. Jag är mycket stressad eftersom jag förlorade min viloläge och viloläge. Snälla hjälp mig!

Jag har provat alla förslag från ovan. Det sista förslaget där jag måste gå att befalla promt, det fick mig med det svar som säger: Följande objekt förhindrar viloläge på detta system,. Det finns en eller flera äldre drivrutiner installerade. ett internt systemkomponent har inaktivera viloläge.

någon hjälp från något organ kommer att bli mycket uppskattat

Jag är i samma båt som alla andra som har förlorat sömn funkion. Rolig sak, när jag kontaktade Microsoft för att be om hjälp, föreslog de denna webbplats. Inte för att jag säger att denna plats är inte bra, det är bara konstigt att de inte kan fixa sin egen problem. Jag har provat alla förslag och jag har inget i gengäld, jag har ingen aning om varför det plötsligt slutat fungera. Och jag får samma meddelande som Wilfredo när jag försöker kommandotolken. Jag är så förvirrad. Hjälp … Tack.

Jag, liksom, som används för att kunna klicka på “viloläge” och datorn skulle till synes “power down” och det blå ljuset skulle blinka. Jag har en Dell, och nu, av någon anledning (även efter alla dessa lösningar) kan varken se viloläge eller har viloläge fungerar korrekt. Alla program som kan installeras för att åtgärda detta?

Tack killar mitt problem löstes, försökte jag så många saker, men i slutändan är det hade något att göra med nätverkskortet, nu min dator. pers och viloläge tack …….

Detta har varit en sådan irriterande problem för mig. Lösningen för mig är pippo svar den 20 mars, 2008. Slutligen har jag min Dell fungerar som det borde ha arbetat månader sedan!

Jag försökte göra det möjligt viloläge i min laptop trodde commnad prompt men det fanns ett fel, “Systemet kunde inte skapa vilolägesfilen. Den specifika felkoden är 0cc000007f

Jag har fortfarande problemet med någon viloläge eller viloläge, var det någonsin en upplösning?

Jag får också meddelandet med vga spara fråga som nämnts ovan.

Om din sömn knappen fortfarande inaktivera efter att ha provat alla tillgängliga alternativ. Detta beror på att din nuvarande VGA grafikkort inte stöder viloläge.

För att få mer information om varför sova mer inte kan aktivera.

Gå till CMD i administrationsläget.

Typ powercfg / L

Det kommer att lista ned de skäl varför datorn inte kan sova.

Jag har levt med det här problemet för soooooooo länge, och nu finner jag pippo lösning. Det är nu fungerar som det borde ha varit mer än ett år sedan. Dell support är värdelös.

Tack så mycket, det var en snabb lösning !!!!!

Tack detta hjälpte mig att hitta exakt vad jag letade efter, nu min dator fungerar som en dröm igen

hej jag provat allt på detta och det fortfarande arbetar inte min sömn är i grått och jag kan inte trycka det plz hjälpa

Tack så mycket! Som jag har en strömbrytare på min laptop anymore, sömn var det enda alternativet för mig, och plötsligt går kväll det började arbeta! Tack så mycket!:)

Hej alla

Jag har märkt att flera användare klagar oförmåga att använda Sleep / Hibernate alternativ (även om de följde prodecure ovan). Jag stött på samma problem i dag, när jag försökte aktivera vilo- / viloläge på min “Acer Aspire 7735Z” bärbar dator som kör WinVista Business SP2 (x86).

Grundorsaken var VGA-drivrutinen. Jag gick till Acers webbplats hämtat och installerat senaste VGA drivrutiner. Efter att min laptop startas och problemet försvann! Jag har båda alternativen (Sleep och Hibernate) aktiverade i Start-menyn !!

Så, är mitt förslag att du försöker kontakta din bärbara dator tillverkaren att hitta den senaste drivrutinen för operativsystemet du kör. Naturligtvis är detta endast i fall som kör över förfarandet inte gav någon framgång.

Tack; Marko

Aktivera grayd ut sömn alternativet

powercfg -AVAILABLESLEEPSTATES

detta kommer att visa dig varför sömn är inte tillåtet. gruvan var bildskärmsdrivrutinen finnas inte installerad. Jag installerade VGS föraren och bomba det fungerade

sova inte fungerar bcos VGA inte installeras eller stöds; BOMBA !!!!!!!

Detta problem har buggning mig för åldrar och jag hade försökt allt för att fixa det. Slutligen snubblat över detta och voila! min viloläget är tillbaka till det normala. Tack så mycket för lätt att följa råd. 🙂

Gruvan var suddig och grått ut för. Det är galet! baserat på vad jag läst här, fick jag min chaufför skiva Dell backa ut eftersom jag verkar fastnat återställa min personliga inställningar och programvara lång och omständlig väg efter en hårddiskkrasch har lämnat den första enheten inte kan startas. Efter att jag installerat grafikdrivrutinen Intel, sömn alternativet var tillbaka i start avstängning menyn!

Det kan vara bra att jag tillägga att min hårddisk kraschade på grund av en enkel strömavbrott medan jag var på datorn :(.

tack, var mycket hjälpsamma …

Detta problem har kört mig och min familj bananer i månader !! Jag gick till besväret att installera Vista att se om det löste det. Dell stöd var ingen användning. Jag har en Inspiron 530. Sedan följer Pippo inlägg, mina avstängningsproblem lösas. hurra!

Min Toshiba startade bara sover i balanserat läge och det var döda mig. Detta var fix för mig. Tack!

Tack för tipset Marko

Jag försökte varje fix som ades innan Marko! Viloläge hjälpte och sedan Marko förare lösning.

Jag var tvungen att hämta drivrutiner för min video från tillverkaren av min anteckningsbok för att aktivera Sleep knappen.

Tack hörni.

Jag vill tacka dig för din artikel (Re-Enable viloläge i Windows Vista) Min dator skulle aldrig stanna i viloläge, även om jag sätter den i viloläge, hålls något vakna upp. Jag läser varje artikel om detta i min google-sökning. Försökte ett halvdussin möjliga lösningar till ingen nytta, men när jag försökte din lösning. Energialternativ, ändra schemainställningar, ändra avancerade energiinställningar gick in multimedia inställningar / när mediedelning. Klicka på tillåta datorn i viloläge. “BINGO” min dator sover som ett barn nu. Tydligen detta händer många människor som har HP-datorer som mig. Tack igen!!!

Jag försökte förslagen häri och min hybernation började arbeta, men sömnen fortfarande vägrade. tanx yu’all!

Tack för hjälpen, fick det fasta och tillbaka till det normala.

Tack så mycket! Min hybernate är tillbaka och jag är en glad sommarlägret! 🙂

C: \ Users \ Brad> powercfg -AVAILABLESLEEPSTATES, Följande vilolägen finns på systemet: Standby (S1 S3) Hiber, nate Hybrid Sleep, Följande vilolägen är inte tillgängliga på detta system, Standby (S2); Systemet firmware stöder inte den här standby-läge.

så vad S1-3 står för ??

Enligt den gamla koden för Hammurabi, om konspiratörer möttes i en krog och var inte fångas och levereras till domstol, då krögare skulle dödas.