återanvända en ikea svängarm lampan i en webbkamera boom

För videochatt, montering av din webbkamera över skärmen vettigt. För att fånga din DIY projekt och andra inspelningen, dock är en boom arm i ordning. Denna smarta DIY hacka förvandlar en $ 9 IKEA lampan i en funktionell kamera bom.

Chris, tillverkare och mixtra bakom den nya Hobbyist behövde en billig men pålitlig boom arm för sin webbkamera så att han riktigt kunde dokumentera alla sina projekt. Hans lösning var att plocka upp en IKEA tertialet Arbetslampa för $ 9, band ut ledningar, bygga en liten konsol för sin Logitech Webcam och njuta av mycket smidigare kamerarörelser och bättre kameraplacering.

Hit upp länken nedan för att kolla in hans bygga guide och ytterligare bilder.

$ 9 Webcam Jig [via Hack A Day]

Jag tror att dessa IKEA produkter aldrig används för sitt avsedda ändamål. Alltid hackat och moddat att göra något mer användbar: D

Jag tror att detta också skulle göra en stor mikrofon boom för USB mikes använda med program röstigenkännings eller annan programvara.

Denna artikel löser det första steget i ett projekt som jag precis börjat för min bror. Han har mycket dålig syn och finner att läsa en bok eller papperet mycket svårt. Anordningar för förstorande tryck finns men de kör nära till $ 3000. Jag planerar att montera en webbkamera till en arm som denna men är det någon programvara som kommer att förstärka trycket för visning på sin datorskärm?

Hej Dave, Titta på hjälpmedelsalternativ i Windows som tillåter hög kontrast, stora displayen samt muspekaren alternativ, Lycka

Dave: börja med den inbyggda i Windows Magnifier applet. Om detta inte är tillräckligt bra, det finns andra gratisprogram där ute, “Google är din vän”

Dave, de flesta operativsystem komma med någon typ av förstoringsverktyget eller app förinstallerad. Google ditt operativsystem och förstoringsglas app och se vad du kommit fram till. Jag tror att jag ska köpa en lampa som detta och ändra det för att hålla min webbkamera och en liten dator mikrofon eller jag får två lampor och har en för varje enhet.

Många människor i New Jersey uttala en hel del italienska ord på ett konstigt sätt, men det är inte på grund av okunskap eller felaktig tolkning av orden, det är därför många av italienarna som bosatte sig i den allmänna New Jersey region talade nu utdöda, regional dialekt av Italienska.