återanvända en servettställ som en vertikal laptop stativ

Vertikala laptop står är alla platsbesparande ropet just nu, men $ 50 för en lätt hunk av plast eller metall verkar lite branta. Detta hacka förvandlar en billig servett stå i en vertikal laptop stativ.

Med tillstånd av IKEAHacker oss läsa Chad Parrish ville ha en vertikal laptop stativ men han ville inte tillbringa en massa pengar för att få en. Samtidigt som vandrade salar IKEA såg han Fantastik servettställ-på $ 1,99 det var definitivt rätt pris för att experimentera med. Han tog hem, lagt till några små bitar av pinne av skum till de inre hörnen-blå ovaler på bilden ovan och kallade det bra. Den lagrar sin bärbara dator vertikalt, ger honom tillgång till alla portar, och alla för ett par dollar.

Macbook Air bordsstativ [IKEAHackers]

Fantastik! … Min katt skulle ha många timmars nöje knackar det över.

Hey How-To-Geek … du är lite sent till festen på detta … denna artikel / idé / hacka presenterades på Lifehacker förra veckan jag tror … sedan igen, det kunde ha varit Gizmodo … men ändå … är detta gamla nyheter!

Det är en nyhet för mig, jpmays.

@jpmays

Om du besöker någon blogg regelbundet, så vet du att de är vänliga bloggar och ofta täcker samma ämne. I mitt minne det verkar som LH brukar få tips från HTG, men då jag inte läsa HTG så religiöst som LH.

Detta är så kool. Nu har jag, ll vara svalare också.

Ett stativ, skjul, eller struktur innehållande en gruppering av bikupor är känd som en bigården.