återställa alla Internet Explorer 8 inställningar för att åtgärda stabilitetsproblem

Om du vill justera och anpassa IE med tillägg och ändra inställningar, ibland kan det uppstå problem med stabiliteten. För att spara tid kan du återställa alla IE inställningar snarare än att försöka felsöka enskilda områden.

Återställ IE Settings

För att återställa inställningar för Internet Explorer, klicka på Verktyg och sedan Internet-alternativ. När du återställa inställningarna, kommer du inte att förlora personliga inställningar som din hemsida, sökleverantören, lösenord … etc.

Internet-alternativ öppnas … klicka på fliken Avancerat och sedan under Internet Explorer inställningar Återställ klicka på knappen Återställ.

Du måste bekräfta att du vill återställa alla inställningar för Internet Explorer. Om du väljer att, kan du ta bort alla dina personliga inställningar, men det bör inte vara nödvändigt att fastställa stabilitetsproblem.

Inställningarna kommer att börja återställa och när den är klar nära ut i meddelanderutan.

För att processen för att slutföra måste du starta om Internet Explorer.

När det startar du kommer att presenteras med välkomstskärmen där du kan gå igenom installationsguiden igen.

Efter den är klar, bör du vara tillbaka i affärer och kan börja använda IE igen.

Med de nya förbättringar och funktioner som finns i Internet Explorer 8, ibland för mycket justeringar kan få den att sluta arbeta. Ett område du kan börja med är felsökning IE 8 tillägg. Men om du inte vill slösa tid felsökning varje potentiellt problem, det är ibland bara lättare att återställa saker tillbaka till hur de ursprungligen.

hur du tar bort välkomstskärmen från IE8?

Tack för att dela dessa stora tips! Hålla dem kommer!

Skål, Bryn, IE Outreach Team

Igår tillbringade jag timmar med att försöka lösa ett problem med min dator. Jag kommer inte att gå till valfri längd för att beskriva det men jag såg den här artikeln och jag tänkte “Vad fan – jag ska försöka detta” ………… TACK … Det löste ett problem som jag hade med Windows Explorer, Outlook 2003 och IE 8 ……… .I’m ska berätta SANTA du alla goda människor.

Den ultimata fix knappen för alla problem, alla versioner av IE är avinstallations knappen. Och, det är gratis.

Jag kör XP Pro med IE8. När jag startar MS Explorer, är färgen bakgrund av menyalternativen svart när de borde vara grå. Min adressfältet är klar (liksom resten av skärmen) men färgen runt verktygsraden alternativ är svart. Har någon sett det här förut? Finns det en fix?

Jag har försökt att följa dessa instruktioner men … Jag får ett meddelande om att jag måste stänga alla andra program som körs IE. Enda problemet är att jag inte kan identifiera vad detta “andra program” kan vara. Jag tror inte att jag har en annan sida öppen, jag har stängt Skype och kan inte tänka på något annat som pågår,. HJÄLP !!! Vänligen jag inte har hittat någon annan med detta problem, Mrsski

Hej, Jag har en Windows 7, igår, jag försöker titta några bilder med Windows Media Center, just nu har jag ett stort problem att öppna några ikoner på skrivbordet, är även Internet Explorer inte öppnas,. Varje ikon jag klickar på den öppnas med Windows Media Player. Snälla, hjälp mig att lösa problemet,. Tack så mycket, Inna

Thomas Edison experimenterade med tusentals material när du söker efter det perfekta ljuset glödtråd-inklusive skäggstrån från en vän.