återställa saknade skrivbordsikoner i Windows 7, 8, eller 10

Om du har tagit bort papperskorgen ikonen eller om du tidigare lagt till några av de “särskilda” ikoner som datorn, användare eller Kontrollpanelen till skrivbordet och de är nu saknas, kanske du vill veta hur man sätter dem tillbaka.

Om du vill lägga till dator, Papperskorgen, Kontrollpanelen, eller ikonen Användar mappen till skrivbordet i Windows 10, det finns ett extra steg du behöver veta hur man gör.

Först, högerklicka på skrivbordet och välj Anpassa.

Nu väljer teman på menyn till vänster, och sedan när du är det, kan du välja skrivbordsikonen inställningar under avsnittet “Relaterade Inställningar”.

Och nu kan du klicka på kryssrutorna för de ikoner som du vill tillbaka.

Du bör se ikonerna dyker upp så fort du klickar på Verkställ.

Gå till Kontrollpanelen \ Anpassa (eller högerklicka på skrivbordet och välj Anpassa) och välj sedan länken för “Ändra skrivbordsikoner” på vänster sida.

Nu kan du välja de ikoner som du vill tillbaka på skrivbordet genom att markera rutan bredvid namnet

Klicka på knappen Verkställ och du bör se ikonen visas på skrivbordet omedelbart.

Tack ett ton för hänvisning åter ikonerna. Jag har installerat en icke-kompatibelt program som torkas en stor del av dem.

Tack så mycket för info hur man återställa ikoner, som var användbar information, tack igen

tack zillioner för tydliga anvisningar om att återställa ikoner. det var snyggt. tack!

Bra info, jag bort min för en månad innan jag såg här, hade det igen i 2 sekunder.

Tack så mycket, du har ingen aning om hur mycket du hjälpte mig, jag trodde att min moster skulle döda mig eftersom jag hade av misstag bort papperskorgen från sin nya dator ……

mycket hjälpsamma mycket valuble och hjälpsam plats

tydlig och beskrivande

Tack soooooooooooooo mycket jag har att bli galen försöker hitta ikonen Papperskorgen för att återställa det till mitt skrivbord.

Tack igen!.

hej vet hur man aktiverar och sätta upp genvägen för IE som det var för XP, med avancerade funktioner som att gå till egenskaper hos IE genom det och allt.

HÄFTIGT!! Jag tog bort min papperskorg två gånger. Jag använde systemåterställning för att få den tillbaka. Detta är mycket enklare. Jag visste att det måste finnas ett enklare sätt. Tack!

Tack … Tack … Tack.

Behöver hjälp. Även om detta har ingenting att göra wid d tip u tillhandahålls. På något sätt mitt skrivbord genvägar och desktop-filer har fått bort mystiskt. Det är en hp vista. Plzzzzz hjälpa mig återställa mina filer. Kan u berätta wat kunde ha orsakat tht?

detta arrticle var en livräddare för mig, jag förlorade ikonen papperskorgen (jag fortfarande inte vet varför det försvann) och nu har jag tillbaka tack vare er.

Muchas gracias por la info. Muy util !!!

Många tack för information om hur man återställer papperskorgen – mycket uppskattat

Det hjälper inte. Logga in på mina andra konton kommer att visa skrivbordsikoner, men mitt huvudkonto har fortfarande ikonerna saknas mitt skrivbord, oavsett om jag kontrollera / avmarkera dem i “Anpassa> Ändra skrivbordsikoner>” inställning. Hjälp?

Försök att gå till Start> typ kommandotolken i sökrutan> Och sedan, typ regsvr / u Shell32.dll, Ikonerna ska börja fungerar bra efter det.

TACK!

omg u räddade mitt liv .. Jag nästan känns som att installera os

Tack så mycket dude!

Jag behöver hjälp. Jag behöver återställa ikonen för Internet Explorer (inte genväg)

Tack soooooooooooooo mycket jag har att bli galen försöker hitta ikonen Papperskorgen för att återställa det till mitt skrivbord.

Tack igen!.

Tack hade letat efter min papperskorg för veckor …. någon aning om hur man får Windows Mail tillbaka? den försvann och jag måste gå att söka> post> öppna ett meddelande> Hjälp> Öppna Windows Mail …

Jag behöver configur en Microsoft Exchange typ e-postkonto, och det kräver användning av ikonen Mail i Kontrollpanelen. Förutom att på alla dessa STUPI HP Pav bärbara datorer det inte visas, och ingen på HP har en aning om det.

Några idéer? Jag har slut på aptions gör vad jag visste eller kunde tänka på. Tack killar i förväg. Jag är i en riktig Pickel här, eftersom jag börjar resa i morgon, och jag behöver min bärbara dator för att få tillgång till den särskilda e acount från läsning.

Min papperskorg ikon bilden saknas fortfarande tillsammans med att gå igenom startmenyn alla mina program bilder för ikonerna saknas. galen konstig. någon hjälp med detta. förhoppningsvis jag kunde discribe det på rätt sätt,. Tack.

Väl min papperskorg ikon bilden saknas … men min kompis berättade att det är mappens skärmar? som saknas. Jag så hatar vista …

hi nyligen har Windows XP på min dator och har nu uppdaterats till Windows VSTA ultimata men jag har ingen startmenyn eller skrivbordsikoner dess driver mig galen kan någon vänligen snälla hjälp ive försökt i flera dagar lol !!

Tack så mycket för denna användbar information. Jag återställde ikonen tillbaka …

kyla, men mitt fönster vista ikoner Arnt visas korrekt fortfarande. Det finns en liten svart låda som täcker var och en i det nedre vänstra sida

Tack så mycket, Oh my gosh, jag flippade ut för en minut eftersom jag trodde att jag hade också bort min bin, du är en livräddare, och tack för att vara rakt på sak om att räkna ut vad man ska göra, oftast info platser ta dig på cirka 7 eller 8 eller 9 länkar, innan du faktiskt kan hitta den information som du behöver, tack igen så mycket

Hej din väg inte fungerade jag fortfarande saknade min hela bakgrunden … och jag kan inte använda min “högerklicka” alla ikoner saknas liksom min verktygsfält och startknappen … .Hjälp?

Min skrivbordsikoner är alla saknas. Jag försökte ditt förslag ovan. jag försökte

“C: \ Windows \ system32 \ rundll32.exe” Shell32.dll, Control_RunDLL desk.cpl ,, @ Web

från Run,. Ingenting fungerar. Hjälp

kan du hjälpa mig att återställa min saknad desktop icon.i är Windows XP.

Wow. Detta är precis vad jag letade efter. 🙂

tack för att göra världen lite ljusare genom att inte bara användbar (uppenbarligen utan egen vinning heller – väg att gå !!!) men också att göra det på ett tydligt och lätt att följa sätt. du just gjorde min dag, datorgeek!

@lisa

Tack för komplimangerna! Vi försöker hårt för att vara så bra som möjligt.

Tack ett gäng, du mannen

Tack, jag skulle ha letat efter timmar!

Jag tror att denna webbplats är den största idé eftersom hjulet !!!!!!!!

Tack så hemskt mycket! Jag är inte säker på hur jag bort det i första hand, men nu är det tillbaka!

någon aning om hur det ska fungera, när datorn inte dyker upp om jag kontrollera eller avmarkera rutan, inga ändringar alls! Hjälp plz att återställa det stör mig på många sätt när jag går att bläddra mappar från vissa program jag kan inte se min dator ikon, oavsett vad, jag kan skicka dig en skärmdump om du colud hjälpa mig?

Tack på förhand

Om du ser några skrivbordsikoner alls, prova att högerklicka på skrivbordet och sedan välja Visa, och att se till Visa skrivbordsikoner är markerat.

Ja, detta är ett djupt dum alternativ.

Ja, det är dubbelt dumt att begrava det i en undermeny.

hi im Anton mina datorer ikoner försvinner några minuter efter jag logga in på mitt huvudprofil på datorn finns det ingen start, inga ikoner, det enda sättet jag kan logga ut eller stänga av datorn är att trycka ctrl alt …… pliz jag behöver hjälp.

Tack u så mycket. Jag förlorade mitt skrivbord månader sedan och hade ingen aning om hur man hittar det tills jag hittade det här. Och det fungerade. Tack igen.

Tack massor för enkel fix. Jag förlorade min papperskorg (inte vet hur) och visste hur man får tillbaka,. Förlora bin finnas en verklig smärta, men varje gång jag raderade något filerna bara sitter i den osynliga bin,. Nu bin är tillbaka jag det går att ta bort 4000 + filer i det som slösa diskutrymme.

Min Internet Explorer bort från mitt skrivbord och någon annanstans det var på. Jag kan inte hitta den på Start eller när jag söker här datorn eller alla program på datorn. När jag försökte att åter ladda ner den från webbplatsen, visade ett meddelande upp som säger att jag redan hade Internet Explorer7 så att det inte skulle låta mig ladda ner den igen. Vad kan jag göra för att få tillbaka den? Nu finns det Internet Explorer (inga tillägg) men jag sökte add ons och de var alla aktiverade. Vad kan jag göra? Tack!

min ikon för yahoo saknas mitt skrivbord topp Hur får jag tillbaka på det någon hjälpa

En vän till mig har bara fick en bärbar dator med Vista Premium installerad, hade han en liten pjäs ?? och nu skrivbordsikoner har gått mycket stor, är korrekt vid 1440X900 skärmupplösningen är DPI OK, ikonerna i alla program är OK det är bara skrivbordsikoner ??. Några idéer vänligen.

Pat, för de stora ikoner högerklicka på skrivbordet, gå till Visa och här kan du ställa in ikoner storlek du vill

Thx för spets dess gratisprogrammen användbar för många människor som mig som råkar delited papperskorgen och är ny på vista

Tack så mycket för info hur man återställer min papperskorg, jag vet inte var dat sak gick, var det gör mig galen, som var användbar informantion, TACK.

Min e-post fungerade inte korrekt. Jag installerade Outlook 2007 och nu kan jag inte få ikonen E-post på Kontrollpanelen för att öppna. Outlook säger att jag behöver konfigurera en profil. Hur får jag ikonen E-post tillbaka?

Jag får dessa steg, men när jag kommer till personalisering del jag slog cahnge skrivbordsikonen och jag får detta meddelande Systemadministratören har inaktiverat lanseringen av Bildskärmsinställningar på Kontrollpanelen. Kan du hjälpa mig hur du aktiverar detta vänligen ???????????????

stor hjälp Tack

Tack Mr (G), jag behöver massor av help.Cant tror jag hittade dig, newbee och vet något inte, hoppas att det jag läste works.I kommer att vara tillbaka.

Jag finnas möjlighet att prova vad du Sead, newbee är perpelxed, kan inte ens komma ut härifrån utan unpluging.

Tack så mycket för hjälpen, jag could’t hitta papperskorgen i min vista, så att du hjälpa mig, tack för din help.Fani

Om du inte kan se din “post” ikon, sannolikt har du 64bit Vista Ultimate … eller andra 64 bit och jag är verkligen ledsen och känner din smärta 🙂

Om så är fallet, under X64-versionen av Vista, måste du först titta under en ikon som heter; 32 bitars kontrollpanelen objekt. Det finns ikonen post.

Ingenting annat än problem med att ansluta till någonting, vpn, etc med 64 bit.

Citat

flabdablet, om du ser inga skrivbordsikoner alls, prova att högerklicka på skrivbordet och sedan välja Visa, och att se till Visa skrivbordsikoner är markerat.

Ja, detta är ett djupt dum alternativ.

Ja, det är dubbelt dumt att begrava det i en undermeny.

Tack mannen. Jag visste direkt att det måste finnas någon ny dum arss alternativ. Naturligtvis kunde jag inte finna att suga. Tack!

Rebecca du livräddare! Tog mig en minut eller två för att hitta det, eftersom det heter “Se 32-bitars objekt på Kontrollpanelen”, men det gjorde susen! Kan inte tro sådana grundläggande saker gömda som …

Jag tog bort allt om YAHOO och nu vill jag tillbaka. Jag vet inte hur man ska komma till kontrollpanelen för att återställa den och ikonen

precis fått den här datorn och don “vet hur man använder det

Tack för lätt att följa instruktionerna!

Hej, jag hoppas u kan hjälpa mig, mina ikoner i mitt skrivbord saknas och ingen högerklicka på min mus, jag hoppas u kan hjälpa mig om hur man återställer mina ikoner saknas immediately.thank dig.

Saknas ikonen system för nätverksaktivitet på den nedre högra aktivitetsfältet i Vista. Markeringsrutan för ikonen är nedtonad på “Aktivitetsfältet och startmenyn Egenskaper”, “Meddelande” -fliken.

HERREGUD! Tack så mycket! Jag tog bort dumt min papperskorgen och sedan kunde inte få det tillbaka, jag trodde jag aldrig skulle finna att ikonen igen. JIPPIE!

Cherie, Tack för att göra det så easy.Other förslag jag fick var allt så komplicerat. Håll upp stora arbetet!

Fungerar gr8, thx

TACK SÅ MYCKET

Som gjorde det så lätt. Tack

det var så lätt, tack så mycket

tacka soooooooooooooooooooooooooo mycket

Jag har inte administratörsbehörighet för att ändra skrivbordsikoner, kan u berätta hur man återställer den med hjälp av registret gränssnitt …

OMG 1 miljard tack 🙂 Thankie thankie igen: D

omg, Tack, så mycket! om hur man kan återställa ikoner, min rumskamrat oavsiktligt raderade papperskorgen när han menade att tömma den, och detta hände den första dagen jag har köpt min laptop, och jag har bara varit att ta bort och inte tömma papperskorgen för cirka åtta månader nu !, igen, tack så mycket!

Tack så mycket, jag kunde inte hitta någon annanstans att lära sig att återhämta sig på ikonen Dator på min Vista skrivbordet. Mycket användbart!

Tack så mycket, min ströks och nu när jag vet hur man får det tillbaka jag kan visa vänner som förlorade deras

Hej, bra tips, du råkar veta ett sätt att få dokument mapp på annat sätt än som en verklig genväg (lnk) skrivbordet?

Jag skrev ett inlägg som liknar detta, men när alla dina skrivbordsikoner försvinner tillsammans med aktivitetsfältet eller Startmenyn också!

Desktop Icons Missing or Disappeared

min papperskorg ikon försvann också. Jag kan inte välja alternativet förändringen skrivbordsikoner, eftersom det liksom nästan alla andra skrivbordsikonen ger felet “inte ett giltigt Win32-program”. en minut de arbetade och nästa de inte några förslag?

Tack för detta. (Ny på Vista. Ville tömma papperskorgen. Utgår det istället!)

OH MY GOD,! Du har ingen aning hur mycket du har räddat mig !!!!!, thankyou så mycket,! DU ÄR EN GOD!

Tack för snabb och informativ howto artikeln!

Ayt, tack. Människor behöver denna typ av saker. Förhoppningsvis fler människor börjar söka på nätet efter svar, det verkligen hjälper.

Tack fungerade perfekt !!

HI, Hoppas du kan hjälpa mig out.Im försöker lägga mina ikoner och aktivitetsfältet tillbaka på min dell 1521.When jag slår pc på ikoner visar upp för ett par minuter sedan de försvinner det roliga är min pryl eller fortfarande på skrivbordet. jag försökte lägga till ikoner tillbaka i kontrollpanelen utan lycka please help Joe tack

Så har jag försökt det och mina skrivbordsikoner (medan synlig i skrivbordsmappen i verktygsfältet sak) fortfarande saknas. Finns det något annat jag kan prova?

@Abbie: Det låter som om du har alla dina skrivbordsikoner dolda, Försök detta för att aktivera dem, högerklicka på skrivbordet, Flytta över Se och om den inte hejdas kontrollera Visa skrivbordsikoner…

Tack för tydliga och direkta instruktioner. Återställt min Papperskorgen ikon inom några sekunder.

Jag köpte en ny comp den har Windows Vista jag har försökt att ställa in min IM uttryck min ikon nd sådan, kan jag inte se det om det har lagts -on meddelande ws som min färg inte är capatable? eller något vad gör jag?

Tack flabdablet, utan anledning mina ikoner försvann och även i undermenyn “Visa skrivbordsikoner” var ikryssad. Jag omarkerad det, då reticked det igen och de kom tillbaka. Vista Du är fortfarande flakey efter 18 månader!

Tack sooo mycket Rebecca (29 mars). Jag har Windows Vista och har dragit mitt hår ut att försöka hitta ikonen post för att installera min Outlook.

! THANKYOU ~, så mycket för bilderna hur man rextore papperskorgen det var verkligen svårt att hitta det denna hjälp verkligen hjälpt mig tack igen !!: D ….

Volymen mixer ikonen försvann från min verktygsfält [Jag använder Vista] och jag har följt olika rekommendationer utan framgång. Ett problem är de områden nedtonade men det finns andra. Jag är en silver surfare och behöver all hjälp jag kan få – helt enkelt explpained vänligen !!!, stort tack för vad som helst. margie

tack! var undrar hur man får min papperskorgen tillbaka! JIPPIE!

Tack mannen ditt inlägg räddade dagen

Oh Gud tack för hur man Geek människor eller jag fortfarande vara vid min dator försöker figue hur återställa min papperskorg … Tack och Gud välsigne er alla i din personal ..

Jag kunde inte hitta svar på mina saknade skrivbordsikoner. Jag förlorade på något sätt och fann dem när jag skrev i skrivbordet i sökområdet (jag har Windows Vista) och klickat på det och ikoner dök upp på skrivbordet i ett fönster som hade alla ikoner och sade att det var fil D, försökte göra en genväg och det kom upp och sade källan och destinationsfilen är samma Vänligen bli för gammal för dessa problem (82) och försökte svårt att hitta ut själv men ingen lycka !! glad att betala dig för att få hjälp om du kan lösa detta; problem

@Colin: Har du provat att högerklicka på skrivbordet, flytta över vyn och klicka på “Visa skrivbordsikoner” (Obs! Endast hjälper om “Visa skrivbordsikoner” är okontrollerat, om den är markerad så finns det ett annat problem och det inte kommer hjälp)?

Högerklicka -> Visa skrivbordsikoner fungerade för mig … Tack ett gäng!

Jag har inga ikoner på skrivbordet, har inga ikoner på aktivitetsfältet, kan inte högerklicka på skrivbordet, försökte steget ni har föreslagit för andra, ingen lycka med mig, kan du hjälpa till?

@John: Finns det ett aktivitetsfält alls? Om det inte finns någon aktivitetsfältet, inga skrivbordsikoner och du kan inte högerklicka sedan som innebär att Windows Explorer skal den inte laddar,. Om så är fallet då fix kommer inte att vara enkel sak. Det finns många orsaker till Windows Explorer inte lastning och vissa är inte lätt att fixa,. Jag skulle föreslå utstationering på forum, som inlägg där inte behöver godkännas innan de publiceras så det är en mycket snabbare att arbeta ut problem som detta finns i stället av i kommentarerna.

Jag har förlorat alla mina bästa ikoner skrivbord och har provat rätt musklick, visa och visa desktop poster klickade jag har också försökt kommandotolken lösning och det fungerade inte, några andra idéer?

Du kan också ha un kontrollerat Visa skrivbordsikoner val på höger musknapp menyn på skrivbordet.

Thanx jag hittat lösningen på mitt problem

Perfekt!!!! Precis vad jag behövde, och gjort.

underbart !!!!!, jag har få tillbaka min papperskorg,! lycklig nu !!!!!

När jag väljer länken för “Ändra skrivbordsikoner”, får jag fönstret: “Du systemadministratör har inaktiverat lanseringen av Display Inställningar Kontrollpanelen”. Hur kan jag fixa det?

Tack! Detta fungerade även när CCleaner gjort ikonen (bilden, inte närvaro) av min papperskorg gå osynlig. Jag utgår bara min papperskorgen och återställde det från Inställningar!

Skål pal du är mannen

Jag har tagit bort av misstag min “papperskorg” -ikonen. Jag har återställt men nu är det inte ange när jag dumpa filer i det …

eller en sak du kan göra är att högerklicka på skrivbordet pic och under visa det kommer att ha möjlighet bara klicka på Visa skrivbordsikoner

Tack så mycket !!: D

Jag hade försökt allt för att få mina ikoner tillbaka. Jag följde de steg du hade och fortfarande ingenting. Jag tittade bara upp och såg Matts kommentar så jag försökte det. Det fungerade. Tack Matt. Jag har försökt i två dagar för att få dem tillbaka. Något så enkelt som det,. Tack för att ha denna webbplats. Du är en livräddare.

hej jag fick just mina tillbaka tack nu säker på hur det gick saknas men tack. nu av någon anledning jag fick den tillbaka men när jag ut saker i det ikonen visar inte mig hur jag fixa det.

Efter att ha provat nästan varenda förslag på denna hemsida för att få tillbaka mina ikoner …… flabdablet slutligen slog lösningen på huvudet för mig. Det visade sig att den enklaste lösningen av dem alla fungerat bäst. Tack en miljon för denna ovärderlig information. Även om andra förslag var inte de rätta för mig, det gav mig fortfarande ett antal alternativ för att försöka att jag aldrig skulle ha tänkt på. Mest av allt, TACK FLABDABLET för att lösa mitt problem,. Hur mina ikoner försvann är fortfarande ett mysterium, men. Måste vara en Vista gliche orsak jag inte röra min dator tills dagens uppstart, och vips var ikonerna borta. Trodde att det kan ha varit ett virus men nu vet jag att det inte var. Tack igen.

Tack! Det fungerade bra!

Detta är bra råd !! Thxx mycket muchh..It fungerar mycket bra! xx

Killar! prova det här för att lösa några ikoner på skrivbordet ……, högerklicka på ett öppet område på skrivbordet i Windows, klicka på Visa, och se till att Visa skrivbordsikoner är vald …… .try detta

Thanksss heapss !! Jag raderade av misstag min papperskorg och jag panicing så mycket,! u hjälpte sååå mycket 🙂

Hej, jag har kryssat rutorna i skrivbordsikonen inställningar, men fortfarande ikonerna inte visas på skrivbordet. Finns det något annat som jag kan göra?

Tyvärr var jag bort skrivbordsikonen återvinna. Det är så mycket stödjande,. Tack så mycket

ja … jag gjorde wat u sa …. anout ikonen men … min ikonen fortfarande inte dyker upp … snälla hjälp ….

Tack för hjälpen det var så lätt att du …

Fantastisk … Jag satt ikonerna tillbaka, ändrade temat från Windows klassiskt till vista och tillbaka igen, och poof, alla ikoner återställd.

Tack så mycket!

Tack var mycket hjälpsamma …

Tack för att du hjälper till. Jag hoppas att du fortfarande göra så här.

Hifriends .. bara hjälpa .. Jag havewindows vista och mitt skrivbord är helt tom. Om jag creat någon genväg, kommer ingenting och genväg skapas bara på skrivbordet mapp ….

plz föreslå mig ..

tack; ben

Ben tydligen sista Windows Update har guffed upp något. Samma sak hände mig. Efter uppdateringen jag hade inga internet, då jag startar och internet är tillbaka. Nästa omstart och samma som du poof ingen stationär eller Aktivitetshanteraren. Jag gick in i Windows systemuppdatering och återställa till innan de senaste Windows-uppdateringar och allt var tillbaka till det normala. Det är helt usel av MS. Någon kommer att få sin åsna tuggas ut för det.

Tack så mycket för denna info. Jag har försökt att återhämta min papperskorg ikon sedan en lång natt av arbete kvar mig så groggy att jag bort i stället för tömning. trodde aldrig att det skulle vara så lätt att återställa

flabdablet tack så much..I vet lite om comps och hade provat alla andra förslag och virus searchs..My dotter hade spelat med kompet medan jag sov och måste ha okontrollerade it..I inte ens tänka att leta efter visa skrivbordsikoner enligt vy med ett högerklick

Jag har förlorat alla ikoner på min vista skrivbordet

Tyvärr detta trick fungerade inte för mig. Jag tror att problemet uppstod när jag bytte monitorer. Jag tror att Win7 tycker ikonerna i vyn men faktiskt de verkar vara utanför skärmen någonstans.

förlorade mi mappar på mitt skrivbord (vista Comp) det ger mig ett felmeddelande som lyder som följer: C: \ windows \ desktop hänvisar till en plats som inte är tillgänglig, Detta händer varje gång jag slår på min dator.. alla filer och genvägarna jag hade på skrivbordet är borta,. Snälla hjälp mig!

thnx …. sin Esy na ///////

Jag har den rörliga ikoner problemet på skrivbordet. Jag kör Windows 7 så hoppades vista layout paketet skulle fungera men tyvärr inte,. Vad ska jag göra härnäst,. Ska jag radera layoutfilen eller layout.dll fil

Även om Mine är markerade de fortfarande inte visas

DETTA fungerade! mitt problem är att ikonerna visas bara när jag trycker på en liten knapp i Aktivitetsfältet, men accidentaly jag lägga den knappen i ikonsektionen och nu, när de försvinner (efter att jag öppnar ett nytt fönster) jag kan inte få dem tillbaka något oavsett wat jag försöker! im inte en teknisk person som så gärna kan summera en hjälp !!

Detta fungerade inte för mig. Jag har fortfarande inte ikoner på mitt skrivbord. Ändå när jag högerklicka på musen för att skapa ett anteckningsblock fil till exempel skapar den i mappen på skrivbordet … .it bara inte visas på skrivbordet!

Kan någon hjälpa?

Tack så mycket. Jag förlorade min papperskorg för länge sedan. Du räddade mig 3,9 GB utrymme. Tack igen.

Detta verkar inte fungera för Windows 7 ..

Jag har Vista. och inga ikoner på mitt skrivbord topp. om jag högerklicka, visar det Visa och visa skrivbordet ikoner kontrolleras. men det finns inga ikoner. Om jag de-markera den och sedan åter välja det, jag får mina ikoner tillbaka, tills det stängs av och måste gå igenom samma process igen.

Jag försökte förslaget kommandotolken regsvr / u Shell32.dll men datorn inte känner igen det,. Tack.

när jag klickar på ddesktop ikoner det säger mig att välja ett program och den stänger på mig, har min dator inga virus men jag tror att detta berodde på genomsläppliga virus? snälla hjälp

Hej killar

Jag hittade orsaken till misteriously försvinna Windows 7 skrivbordsikoner och reaon varför Visa skrivbordsikoner nu och då blir okontrollerat.

Det är Infra !! Prova själva, när du startar Infra och stänga den igen, gå ta en titt på “Visa skrivbordsikoner”, är det okontrollerat (men ikonerna finns kvar). Kolla på den igen och starta Infra …. det är omarkerad igen.

Denna Windows 7 “bug” är irriterande mig sedan början och nu hittade jag orsaken: Det är Infra som orsakar problemet.

Testa det, låt mig veta och sprida nyheten 🙂

Tack killen. Jag visste att det måste finnas ett sätt att återställa ikonen papperskorgen.

snubbe … .firstly Windows Vista inte laddar … och ovan att jag kör den i katalogtjänster återställa läget … ..; thn jag bort papperskorgen av misstag och jag gjorde alla WHT u said.ie.changed skrivbordsikoner thn kontrolleras pappers bin box … clikd ok … fortfarande sin showin inga förändringar … pls hjälpa mig wid dis … få ma papperskorgen … .thanx

OK. Så jag har Windows 7 och varje gång jag startar upp min dator, är skrivbordsikoner borta. Första gången det hände, jag hittade “Show” alternativet när du högerklickar på skrivbordet, och trots att det var förkryssat, jag kunde inte se ikonerna. Jag avmarkerat det och kontrolleras på nytt det och de verkade. Men sedan nästa gång de var borta igen. Detta har hänt varenda gång jag har börjat min dator. Och jag är trött på att behöva avmarkera och kontrollera e ‘Visa alternativet varje gång jag måste använda min bärbara dator,. Snälla hjälp?

Tnx Gud blas ni människor du hjälpa mig Annandag att / …

tacka u så mycket …. =)

För att återställa skrivbordsikoner

Högerklicka på skrivbordet och gå att anpassa (Vista) och titta på det övre högra hörnet där det kommer att säga “Ändra skrivbordsikoner”

klicka på den och kolla alla rutor

klicka sedan på knappen “återställa default” och alla dina ikoner kommer att vara tillbaka

tack så mycket! Jag har letat efter det där så länge, men nu jag fann det tack vare som någonsin skrev dessa instruktioner !! tack så mycket!!!

Hej där alla mina ikoner saknas fortfarande jag kan se min bakgrund bild men inga ikoner fortfarande men när jag öppnar mitt skrivbord mapp där alla kvar eller om u skapa en genväg eller klicka och dra till skrivbordet det arbetar inte!

Jag gjorde dessa stegen ovan men det är fortfarande dolt? !!!! Jag kan inte se skrivbordsikoner

Jag har just hämtat filer från min papperskorgen, men de är inte samma format och det brukar låta mig acess dem dessa filer är verkligen viktig hjälp mig!

i Windows 7 Jag löste problemet genom att högerklicka på skrivbordet och sedan välja vy sedan placera en bock bredvid “Visa skrivbordsikoner” alternativet

det fungerade wen jag gjorde wat E sed

där hittar jag objekt som har dumpats från papperskorgen? Jag vet inte hur man hittar dem med Windows 7. Jag behöver återställa ett program.

Jag har försökt allt du sggest att återställa ikonerna på skrivbordet men jag fortfarande såg inte dyker upp.

Jag kan inte hitta min papperskorg i Vista Ultimate. Jag har gått till personliga och skrivbordsikoner och jag unclicked det och klickade på den igen. Det fortfarande inte visas på mitt skrivbord. Jag har också använt * regsvr / u Shell32.dll * kommando i kommandotolken och det säger att det inte är en erkänd kommando. Hjälp snälla.

Min LAN (Ethernet / NIC) kortet fungerar inte så hur kan jag findout att min nätverkskortet är defekt eller på annat sätt.

Sir det finns inget ljud i min dator, hur kan jag kontrollera att mitt ljudkort är felaktig eller inget ljud drivrutinen upated

Hur kan jag lägga tillbaka mina ikoner på toppen av mitt skrivbord? när du placera markören på en ikon det användas för att zooma. När du klickar på den, dyker det två gånger

Hej jag har en Acer Veriton M480 win7 pro och mina ikoner saknas namnen på ikonerna är fortfarande där och jag kan fortfarande använda dem men min startknappen brukar fungera, kan jag göra en sys återställa men det kommer tillbaka densamma enda sättet Jag kan fixa det är att skapa en ny användarprofil, men det håller händer varje 2-3weeks och detta finnas inte bara M480 brinner dess gjort det kan du hjälpa mig bra anledningen dess gör det tack?

Hej, jag sak som jag har Internet Explorer inte längre eftersom jag avinstallerade det från min laptop jag behöver för att få tillbaka. Jag tryed att hämta Explorer 8 men det sa min denna dator har en version av Internet Explorer redan, men saken är jag inte. vad ska man göra?

Jag vill återställa min ursprungliga Internet Explorer 8 ikon och personlig förinstallerade Google Desktop hemsida som försvann efter Norton Internet Security omarrangerade allt. Jag inte längre har direkt tillgång till Internet eller min hemsida! De verkade ha löst min omedelbara problem, men vägrar att diskutera de efterföljande problem som orsakas!

Jag förlorade min “Den här datorn”, även om jag försökte högerklicka på skrivbordet och öppna egenskaper jag kan inte klicka på min dator … men jag har en datorikon i min rocket men när jag öppnar det .. sina tomma .. inga hårddiskar och dVD skivor … vad im kommer att göra ??? Jag tror att dess ett virus …. plzz hjälpa ….

Hej. Mitt OS är Vista. Fram till för två timmar sedan jag hade en ikon i min snabb lansering som förde mig till mitt skrivbord där jag har olika genvägsikoner. Det har försvunnit av någon underlig anledning och för livet av mig jag inte kan minnas hur jag lägga den där. Allt jag kan räkna ut hur man gör är att lägga skrivbordet till startmenyn som visar mig allt på mitt skrivbord i en lista. Någon som vet vad jag pratar om? Hjälp, vänligen och tack!

Min dator har ett problem,. Alla ikoner har ändrats så att de nu måste gå via Internet,. Jag ladda ner en demo och när jag klickade på demo det gav mig ett val och jag väljer botten en men jag inte kommer ihåg val men när de går igenom nätet Jag kan inte få dem öppna

En annan metod om den första inte fungerar

1. Högerklicka på skrivbordet, 2. Visa; 3. Visa skrivbordsikoner (göra det förkryssat så ikonerna visas)

Det fungerade inte

Hej, försökte följande och det fungerade inte.

Jag vände min dator på morgonen och allt var på mitt skrivbord, kom hem efter jobbet vände på min dator och inga ikoner visar. någon aning om hur jag kan få dessa tillbaka?

det fungerade för mig tack högar förlorade min skrivbordsikonen och ersattes och uppdateras mer, tack igen.

mina skrivbordsikoner är inte saknas, men en del av de logotyper på ikonerna har förändrats och inte visas i ikonlistan hjälp tack

Så lätt även en stumma kan göra det .. Tack du gjort det så lätt att göra att jag inte ens be mina barn att göra det för mig. Jag är dyslexi och jag galen över ens de enklaste saker. Och det tog mig bokstavligen bara några minuter att ersätta min bort papperskorgen.

Fortfarande inte fungerar !!!!!! Är jag den enda personen på hela nätet som är med så mycket av en f *** ing smärta?!?!?! Jag har hört alla, överallt på Internet som jag kan och fortfarande inte kan hitta en lösning. Jag anser mig vara dator kunniga men detta tar kål på mig! Var är Papperskorgen ?! Jag kör en Alienware M11x med Windows 7 BTW ….

Spåra du inte är den enda det inte arbete för !! Min papperskorg gick bara en dag och återvände aldrig .. Jag letar fortfarande efter det men jag kan lika gärna ge upp !! Kör du en äkta Windows?

När jag avinstallerade stämma upp verktyg sedan plötsligt mina skrivbordsikoner är borta jag menar gömmer jag skränande flytta bcuz dess som en blind skrivbord jag kontrollera vissa lösningar också och följdes men ändå notyet löst problemet vet jag rätt lösning pls … .step2step? Jag förbli ur instruktionerna-james

TACK ! DET FUNGERAR

Det förvånar mig att så många människor är upprörda över en saknad Papperskorgen skrivbordsikonen. Alla ansökningar jag känner till har Radera funktioner som skickar grejer till papperskorgen. Den enda gången jag någonsin åt det är varannan månad för att tömma den, och du kan alltid få till det i Windows Explorer, så varför skulle du vill belamra skrivbordet? Jag är bara glad att W7 är det lätt att bli av med det. Det tog en stor insats för att ta bort det från min tidigare XP skrivbordet.

Jag vill säga tack. Artikeln är lätt att förstå. Instruktion är lätt att följa.

Hej Jag har en bättre idé! Varför u inte klicka på Start, Dator, sedan dra den till ur skrivbordet? Det gör exakt samma sak kompis.

Tack, tack, tack !!!

TACK SÅ MYCKET!!! ni är fantastisk;! 10/10

Tack Geek! Lätt som en plätt.

Jag ber inte om skrivbordsikoner – Jag undrar vad som hände med gammaldags ikon på varje mapp i programfiler. Windows 7 verkar ignorera det tråkiga men effektivt sätt att högerklicka-egenskaper-skräddarsy etc. Det kan du göra allt detta, men ikonerna bara inte får ta på.

“flabdablet

Om du ser några skrivbordsikoner alls, prova att högerklicka på skrivbordet och sedan välja Visa, och att se till Visa skrivbordsikoner är markerat.

Ja, detta är ett djupt dum alternativ.

Ja, det är dubbelt dumt att begrava det i en undermeny. ”

detta är den kommentar som hjälpte mig. tack

kära herrar

Tack på förhand.

Med vänlig hälsning

Brian

Tack.

Min papperskorg är nedtonad och uncheckable? Vad föreslår du?

bild av det här: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs382.ash2/66064_165285023489462_100000238962719_480126_1498484_n.jpg

tack för hjälpen. my weed icons went missing and I got scared cuz I gotta have my weed even if it is virtual weed. your a life saver man thanks

Thanks;I have a notebook with all my Tips in But Find it Easier to search this forum,-);di

I am looking to restore the icons on my Windows 7 desktop that were at the top of the screen when I first boot up. When I personalize and restore my icons, they only show up as the other desktop icons and not the larger original ones that automatically populate the top of the screen. Can you tell me how I can get those icons to reappear?

Hi thanks sooooooooooooooooooooooooo much it worked and solved my problem

hi;im using windows 7 ultimate. my p.c is not showing any desktop and menu bar its all black. only task manger is working, im unable to open any file….im using task manger>New task to open any file………..Can u kindly help me out to recover my desktop and menu bar

Thanks got it!!!

if i restore default, would my other icons, afar from the original, be deleted as well?

this doesn’t help me at all:/

Also need to check, right click then view and make sure the show desktop icons is checked….

tacka

thaanks for helping everytime i can restore my desktop icon

am trying to download pictures from my samsung camara and when i clik on the dcim, it appears E:\DCIM.exe is not a valid win32 application

please help it didnt work

i am nagaraj, bangalore;i have problem, that is;all icon are hidden on desktop, how to restore on desktop

Another area to check is this, right click on desktop, click on view and make sure there is a checkmark next to show desktop icons.

tried this on my windows 7 and I still cannot get the icons to show back up! Hjälp!

icon will not restore when l use this method…have tried drag and drop of shortcut icon from desktop file to taskbar, but that doesn`t work either…any help would be appreciated…

There is a better way to do. right click on the desktop. A pop window appears, click on the view tab and tehn click on the show desktop icons it willl bring back the icons which you have hidden or added to the toolbar..

Restore outlook icon in windows 7;Start;Search;Type: Outlook;Enter;Outlook will show up;Right click on outlook Icon on taskbar;Pin this program to taskbar

I have had no luck restoring my desktop icons.Windows 7. Help, PLEASE!

I am in the same situation…my icons such as “safely remove hardware” and the sound icon have disappeared and I cannot get them back. Help me too please!

I found my desktop black and nothing is found (task bar,start menu and desktop icons).Please what can I do?;Thanks in advance.

for the last two weeks I have lost my desktop ICON and shortcuts that I had created, even when I create new desktop shortcuts I cannot find them. My system (Windows 7) recently went crazy, it started telling me I needed administrative rights to change or install anything then it would stop the install. I can see the icons on the taskbar but not my desktop. Några idéer skulle uppskattas.

JR

jim

Thanks for the hint, that was the only thing that I could not find how I over looked it is a mystery to me.

Tack

JR

Hi am using windows 7 OS, few of the my desktop icons got chaged how to restore old stage.

Thanks;ASK

I’ve been tring to do this a month now.;Thanks

And I never knew how to ^

Thank you so much you saved me BIG TIME from loosing my mind!

Tack igen

hii.. maa brother had i dont know what do then after the all the icons of the destop of mine are changed into the word. then when we open just mozila or else then it opens word file of mozila not browser. but from the file location i can open the browser or all the other programs.so just tell me that how can i get all icons as they are in normal conditions. i had scan maa all pc with avast licence version 5-10 times n all virus are nw deleted…plz swend me the your favorable suggetions..

You rock you rock you rock you rock! Thank you cool guy!

¡ ¡ ¡ ¡ ¡ ¡Your advice is still going strong! ! ! ! ! ! !.;Thank you very much!!!

oh my god..thak u so much!!!!!!!!;u saved me

If you see no desktop icons at all, try right-clicking on the desktop, then selecting View, and making sure Show Desktop Icons is checked.;Yes, this is a deeply stupid option.;Yes, it’s doubly stupid to bury it in a submenu.

Another Victim Ransomed;Thank you;Very stupid indeed

hi please help ive read the forum here and ive tried everything posted and nothing helps i cannot see my computer icon and my network icon on the desktop ive been to the properties settings the boxes are unchecked so i check them and save the options but as soon as i close the screen the options reverts to being unticked i have also have a problem any option i change to do with the task bar or the desk top will not save they revert back to the way they was before i tried to change them does anybody have any suggestions please

please note i am running windows 7 proffessional

tack

What has to be done for windows7 home basic

I tried this remedy, but to no avail on vista, show icons is checked, the desktop icons do not show up, they in my c:/users/USER/desktop folder, but not on the desktop, even when i create a folder or text file the icons do not show on the desktop but they are created in this folder, also, the click-drag to create a bluish box to select multiple items does not show on the desktop. i am lost. any help would be appreciated

I tried that but when i go to that window it wont let me click on the recycle bin its a grey color n it cant be selected…

Useless information as far as I’m concerned.

Doesn’t work at all.

Excellent work, I’m a professional and it helped me a lot.;Cheers.

Guys, If this method does not fix the issue on windows vista you probably have a virus attack.

My PC with Windows 7 has a bit of a different dilemma in that if left idle for a while ALL of the icons, the tabs;including the MS Icon for the Start Menu…. everything disappears with the exception of the screen saver.

I have not been able to find a ‘cure’ except to manually shut the entire system down and restart. There must be a key to strike on that keyboard to reinstate at least the Start icon such that one can access the Start Menu to get into the computer and see what’s going on.

Thanks for any helpful suggestions

Message for Bradford Collins re: right clicking, clicking to see if you have ‘show all desktop icons’.. tried that as well… Nada! Nothing whatsoever happens. All the correct items are properly checked but does not resolve the problem I just described above. The monitor retains only the screen saver picture not a single other thing is displayed.

Sure wish that would have worked, my problem would have long been resolved.;o)

i have dell inspiron 1011, its like a netbook, and using Windows 7 Starter. Anyways I couldn’t follow up the instruction because its a modified win7. The only way I could restore my trash bin is by typing

desktop icon settings

in the search box of control panel, maybe you could update your howTo and add that in there?

i dont have option ”change desktop icons” on my computer. is there any other way to solve this problem? i relly dont know what to do without recycle bin.

I just bought a computer that has windows 7 on it. For some reason, a couple of times when it started up there were no icons on the desktop, no task bar, start button, absolutely nothing on it. I restarted it, same thing, nothing. So I restarted it in safe mode, then did a restart from there, and they came up. But, I need to find out why its doing this so it doesnt happen anymore. I shouldnt have to cold boot my computer in safe mode to make it work right. When I say its new, I havent had it maybe 2 weeks tops.

Ty about this articel it was so helpfull for me

TACK

Bra! Now here’s a dilly of a pickle!

I got the icon on my Desktop using the regedit. Underbar! After a while I right-clicked on it and chose to delete it. I got the usual “To restore the icon go to the Control Panel” message but I can’t find where to go to restore it. I know the normal Desktop icon list (Recycling Bin, Network, etc.) is available but IE is not listed. I tried to re-apply the regedit but no luck. It simply won’t come back.

I’d love to see an answer for THIS one!

re:If you see no desktop icons at all, try right-clicking on the desktop, then selecting View, and making sure Show Desktop Icons is checked.;Yes, this is a deeply stupid option.;Yes, it’s doubly stupid to bury it in a submenu.

Another Victim Ransomed;Thank you;Very stupid indeed

Fantastic.;My computer is still reacting slowly- I need to dbl-click everything instead of single for most links, but this is indeed one of the stupidest things I’ve ever seen as an option. I know I didn’t select it- it just started happening after a reboot.;Thanks again.

DID’NT HELPED ME OUT.PLEASE HELP!

I tried typing in regsvr /u shell32.dll and it said that regsvr is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

Right click desktop and go to view and click show icons if the original step does not work or the above.

unable to restore desktop icons, help me its needfull

Somehow I mistakenly deleted the PICTURE used for the recycle bin. Now I just have the generic “folded corner of the page” Windows uses when it doesn’t have the proper picture of something. I’ve tried the restore instructions listed above, and it brought back AN icon, but its not the picture of the clear or full recycle bin, just this generic thing. Any suggestions?!?!

I.E. icon and Microsoft Word icon have disappeared from my desktop following a “clean-up” of my computer’s Software. How do I restore when these options are not available. There is only a set choice of icons to restore.

My friend has Home Edition and there is no “Personalize” option in it. How can i restore the icons at Home Edition??

I found the solution after i wrote:) In Home Edition, right click on the My Computer icon from Start Menu and choose “Show in desktop”. Also for “My Documents” and “Control Panel” it is possible.

i still cannot see them and it is pissing me off;i clicked apply

På grund av expansionstakten av universum, ljuset från varje galax (kanten av det observerbara universum) mer än 46,5 miljarder ljusår från Jorden kommer aldrig att nå oss, de yttersta kanterna av universum är på väg bort från oss snabbare än hastigheten av ljus.