avlägsna bakgrunder automatiskt med en fri photoshop verkan

Det finns hundratals sätt att isolera ett objekt eller ta bort en bakgrund i Photoshop, och detta är en av de absolut enklaste. Se hur en snabb nedladdning och några enkla tekniker kan hjälpa dig att klippa ut bilder med lätthet.

Photoshop åtgärder, som vi har täckt tidigare, är inspelningsbara program användare kan skapa och spara utan att ens någon kunskap om programmering. Kärnpunkten är att de kan göra en del otroliga saker på några sekunder, och automatiskt ta bort bakgrunder är nu en av dem. Fortsätt läsa för att se hur man tar bort en bakgrund genom att trycka på en knapp.

Besök författarens hemsida och fånga åtgärder från “Downloads” sida. Åtgärden heter “öppna kanaler” och är den första nedladdningen på en mycket kort lista med nedladdningar.

Obs: Kom ihåg, är hämtningssidan SFW, men andra sidor kan vara NSFW. Surfa med omsorg!

Om du missade det, har HTG täckt hur någon åtgärd kan installeras i Photoshop med en enkel instruktioner. Detta gäller även för “öppna kanaler” action. Hoppa framåt om du redan har läst det att lära sig att ta bort bakgrunder från ljusa och mörka bilder.

Den öppna kanaler åtgärder fungerar genom att gräva runt i färgkanalerna och gripa tag i endast bildinformationen ur bilden den. Du vill börja med bilder Ungefär som de ovan, idealiskt isolerade på vita områden som detta. Det är inte nödvändigt att arbeta perfekt, men du kan räkna med att det fungerar bäst i bilder där du vill ljusare färger för att bli transparent.

För att ta bort ljus färgad bakgrund navigera till Bild> Läge och välj CMYK-färg. Det finns två åtgärder, och de fungerar endast i ett visst färgläge.

CMYK> Trans Layer tar bort ljusa information från bilden, även om du har flera lager, så du behöver inte oroa dig för att plattas din bild. Välja

Tryck på “Play val” i åtgärdspanelen för att starta åtgärden, och stå tillbaka! Det är allvarligt så lätt.

Inte varje bild skapas lika skäras ut med denna teknik. Mörkare bilder på ljusare bakgrunder är vad den vill bäst.

Denna bild, medan inte spännande, är en bra kandidat för åtgärden. Det skärs ut nästan felfritt på bara några sekunder.

Skuggor klipps ut också, vilket skulle ha varit en absolut mardröm att komma runt med metoder som använder färgen hinken, suddgummi, eller pennverktyget. Skuggor blandar öppenhet, snarare än till grå, som de ska. Även om du inte tycker om resultatet i andra delar av åtgärden, skär ut skuggorna på detta sätt kan vara till hjälp, även till den mest rutinerade Photoshop användare.

Vissa ljusare färgade bilder kan gå igenom åtgärds flera gånger, skapar staplade “transparenta skikt” som ökar opaciteten av de mer genomskinliga områden. Sök efter bilder som fungerar väl och kombinerar action med vad du redan vet att skapa en perfekt lösning.

Artister hittar denna åtgärd är ett utmärkt sätt att ta bort teckningar från vita sidor, bland många, många andra smarta användningsområden.

Det finns två åtgärder som ingår i uppsättningen, och den andra är bra för att ta bort ljusinformation från mörk bakgrund, som den här galaxen.

Denna åtgärd fungerar bara med RGB-färgläge bilder. Om bilden inte redan är i RGB, Navigera till Bild> Läge> RGB-färg för att ställa in den till RGB. Inte platta bilden, eftersom denna åtgärd kommer att arbeta med en skiktad fil eller en platt en.

Se till att RGB> Trans Layer väljs för att ta bort alla mörka bakgrundsinformation ur bilden.

Tryck på “Play val” och åtgärden kommer att göra resten för dig.

Innan…

Efter. Alla de subtila blues blandas öppenhet, snarare än till grått eller brutto färger som färg hink eller suddgummi skulle ha kvar.

Här är samma bild med en randig bakgrund placeras bakom det för betoning. Alla detaljer bibehålls, med den information som placeras lämpligen i ett separat lager för dig att göra med vad du vill.

Förhoppningsvis du är glada att använda Photoshop åtgärd, och du är fyllda med stora idéer för sätt att använda den. Kom ihåg att om du har frågor eller synpunkter diagram, foto, filtyper, eller Photoshop, skicka dem till ericgoodnight@howtogeek.com, och de kan vara med i en framtida How-To Geek Graphics artikeln.

Bild Poäng: Mens Sandaler, Apple Mango och Sugar Apple av Muhammad Mahdi Karim, superhjälte Fotograf, tillgänglig under GNU License. Galaxy NGC 1672 avbildar vid NASA, public domain. Teckning av författaren, © Eric Z Goodnight 2011.

Hej,! Öppna kanaler fungerar för Photoshop CS3,? Är gratis eller rättegång / demo?

Hi Gaby. Jag skapade denna åtgärd, och det är helt gratis att ladda ner. Och det borde fungera på alla versioner CS-CS5.

Tack killar, som grafisk formgivare detta verkligen snabbar upp processen för mig 🙂

O.o Tack så mycket! I <3 U! TACK! Jag har försökt att göra detta (dåligt), och detta kommer att göra det mycket lättare. Stora Sök. 🙂 Tack ! Stor, men fungerar det med GIMP? Eric: Om du någonsin kan gå tillbaka (för att svara på frågor om rang nybörjare) till enkla grund i PhotoShop Jag skulle vilja veta om dessa perifera program som jag har bara kortfattat skymtade från olika webbplats program. Jag vet inte om det är "freeware" nedladdningsbara program, eller om man måste beställa och köpa dem, program såsom "CS-serien, och" element ", och sedan detta agerande program. Kan du, skulle du, ta tid att lägga alla dessa för oss nybörjare. Tack. @Viking: Det är vad jag är här för. CS är "Creative Suite" linje av Photoshop. Det är en marknadsförings bunt Adobe kom upp med när de beslutade att marknadsföra Photoshop, Illustrator, etc i ett paket bunt snarare än separat. De senaste versionerna av Photoshop är alla hänvisade till som "CS". Elements är en bantad, enklare version av Photoshop. Det saknas många funktioner, men inte en hel del av de grundläggande användare behöver. Det säljs för ungefär $ 100. "Åtgärder" är inte ett separat program, men en funktion i Photoshop för att spela vardagliga uppgifter så att datorn kan göra dem åt dig. Jag har skrivit om dem här, http: //www.howtogeek.com/howto/44102/how-to-make-hundreds-of-complex-photo-edits-in-seconds-with-photoshop-actions/ Tack, hjälpte detta en hel del, men efter att extrahera den bilden fortfarande öppet, så hur kan jag få det tillbaka till vanlig färg när det utvinns? Har du några planer på att skapa en Photoshop Elements kompatibel version av detta? Wow det är ett riktigt enkelt sätt att ta bort bakgrunder. bra gjort. Nog sagt. Jag andra vad Chris bad-några planer för att kunna göra detta med Photoshop Elements? Jag är verkligen i ekonomiskt brist kategori. Det skulle vara bra för många av oss om du har angett i din uppskrivningar vilka, om några, av dessa tips också gälla Photpshop Elements, och till min version - Photoshop Essentials. John Woooooow riktigt bra dess mycket hjälp tack för att dela @ Eric- finns det justeringar som kan göras för att kanalen fyller i åtgärden, att hjälpa till med att ta bort en mörkare gradient blå bakgrund,? tack! Katter tillbringar mer än två tredjedelar av sitt liv sovande, som kattungar de sover i genomsnitt arton timmar om dygnet och som vuxna de sover i genomsnitt sexton timmar om dygnet.