bärbara svart hål – det perfekta stöld verktyget [video]

Från YouTube: En sömn berövas kontorsarbetare finner ett svart hål medan fotokopiering sent en kväll. Plötsligt möjligheterna verkar oändliga. Kommer girighet få det bättre av honom?

Det svarta hålet [YouTube]

Det var en A4 papper när det trycktes, och om du märker, växte gradvis större och större …; Moral: girighet multiplicerar … Och i slutändan är det äter upp dig,)

Mycket trevlig video … Keep it up!

Det får mig att skratta. Stora quantical astrophisic eller något slag av inspiration.

Utmärkt verktyg för RPG fans. Lägga alla dina bylte där, viker upp och lägga den i fickan. Trevlig.

Idén om ett svart hål är scary.Why är folk så giriga och villiga att kommentera brott? Kanske ett svart hål problem i hjärnan.

Speciellt för den här tiden o år kanske du vill notera en roman med titeln “The Cypher” av Kathe Koja, som tar denna idé av en hittat ännu outgrundliga “svart hål” till ytterligheter. Denna bok startade Dells mycket missade Abyss raden av banbrytande skräck roman. Vid denna punkt, sorgligt att säga, det är svårt att hitta, men väl värt besväret boken. Märkligt, efter att ha arbetat på den creepiest kanten av skräck, verkar Ms Koja nu att skriva barnböcker. Tja, måste gå där pengarna är och tyvärr inte skräck inte betalar (för den stora majoriteten av författare, som är).

Tyvärr verkar det verkliga stavningen vara “Cipher”

@Hatryst Du kan märka att prited papperet dess A3

PS: var är skapandet av ?? 🙂 jag vad vet hur de gjorde armen försvinna

Jag skulle snarare ha sett kontorsarbetare samverkar med en riktig svart hål – nu som skulle ha varit intressant.

“Va?” Som en språklig fyllmedel som anger högtalaren förvånad eller inte vet något är något lingvister anser en universell mänsklig ord.