bäst hur till nörd artiklar för januari 2012

Den gångna månaden har vi täckt ämnen som hur man förlänga ditt trådlösa nätverk med tomat-drivna routrar, delade de bästa lösenord tips för att hålla dina konton säker, hur man rättar till Shockwave Flash kraschar i Google Chrome, och mer. Följ med när vi tittar tillbaka på de bästa artiklarna för januari.

Obs: Artiklar listas som # 10 genom # 1.

HTG förklarar: Are mirror kameror framtid Digital Photography?

Nyligen sade populär fotograf Trey Ratcliff han gjort köpa DSLR kameror på grund mirror kameror är framtiden. Låt oss ta en titt på vad dessa kameror är, och se om Trey är på något, eller helt enkelt av varm luft.

Läs artikeln

Desktop Fun: Views of Earth tapetkollektion [Bonus Storlek]

Vår planet är en vacker syn att skåda från omloppsbana eller längre ut i solsystemet … en lugn blå juvel vilar bland stjärnorna. Ta den majestätiska skönheten i vårt hem världen till ditt skrivbord med vår syn på jorden tapetkollektion.

Läs artikeln

How-To Geek Guide till att köpa rätt skrivare

Även om datorskrivare är relativt allestädes närvarande, kan du inte bara gå dra en från hyllan och garanteras en bra passform för dina behov. Läs vidare som vi detalj och vägar för att köpa en skrivare för hemmabruk.

Läs artikeln

Hur du använder din Android-telefon som modem, Nej rotar krävs, Redux

Förra året visade vi hur du tjuder din Android-telefon till datorn, ingen böka krävs. Den enda haken var att det kostar $ 16-nu är vi tillbaka med en lika enkel men fri-as-in-öl lösning.

Läs artikeln

Vilken dator är det bäst säljande PC genom tiderna?

Tror du vet svaret? bläddra sedan på för att se om du har det rätta svaret för denna roliga trivia fråga.

 Chainsaw72.

Läs artikeln

Hur man optimerar Mozilla Firefox för maximal sekretess

Firefox innehåller kraftfulla funktioner för att hindra dig från att spåras på nätet, men de är inte aktiverad som standard. Vi visar dig hur man tar kontroll över din integritet på nätet med Firefox alternativ.

Läs artikeln

Hur fixar Shockwave Flash kraschar i Google Chrome

Om ditt exemplar av Google Chrome har fått en plötslig och oförklarlig hat för Shockwave Flash, vi är här för att hjälpa. Läs vidare som vi visar hur du tämja Chrome och få det att spela bra med Flash.

Läs artikeln

Hur att förlänga ditt trådlösa nätverk med tomat-Powered Routrar

Om du underwhelmed av räckhåll för den trådlösa signalen, följa som vi visar hur du förlänga ditt trådlösa nätverk med routrar som drivs med tomat firmware.

Läs artikeln

De bästa lösenord tips för att hålla dina konton Secure

Med alla de online-konton som vi alla har, är det lätt att få lata och börja använda samma lösenord för flera webbplatser, tjänster och konton, av rädsla för att glömma en viktig lösenord. Detta kan dock äventyra din privata information.

Läs artikeln

Dum Geek tricks: Ändra din IP-adress från kommandotolken

De flesta alla kan räkna ut hur man ändrar sin IP-adress med Kontrollpanelen, men visste du att du kan ställa in nätverkskortets IP-adress med ett enkelt kommando från kommandotolken?

Läs artikeln

Jag är syudent

Det finns tillräckligt med järn i kroppen av en frisk vuxen (typiskt 4-5 gram) för att göra en enda robust järnspik.