bäst hur till nörd artiklar för september 2011

September har varit en spännande månad här på HTG där vi täckte ämnen som lanseringen av Windows 8, rengöring av en smutsig stationär dator, filsystemet du ska använda för din USB-enhet och mer. Följ med när vi tittar tillbaka på de mest populära artiklar från den senaste månaden.

Obs: Artiklar listas som # 10 genom # 1.

Desktop Fun: The Open Highway tapetkollektion

Motorvägar och vägar ansluter oss till varandra hela vår värld och kan ta oss platser som vi aldrig har gått före. Nu kan du ströva vägarna från bekvämligheten av ditt eget skrivbord med vår Open Highway tapetkollektion.

Läs artikeln

Hur till Dual-Boot Windows 7 och Windows 8 på samma dator

Om du vill prova den nya Windows 8 men inte har en CPU som stöder virtualisering, ta en titt guide om hur man får allt det goda av Windows 8 längs sidan Windows 7 genom dubbel uppstart.

Läs artikeln

Hur man använder Loggboken för att Hitta din dators uppstart

Alla som ägs en PC har haft att göra med en eventuell systemstarten avmattning. Här är hur man använder Loggboken för att spåra exakt hur länge systemet tar att starta upp och stänga.

Läs artikeln

Hur att rengöra din smutsiga stationär dator

Precis som din bil, ditt hus, och även själv, behöver din dator en bra rengöring varje gång och ett tag för att förhindra överhettning och damm bygga upp. Det är lätt att göra och det tar bara ca 20 minuter, så idag ska vi täcka hur effektivt att rengöra insidan av den stationära datorn.

Läs artikeln

Här är Hur man laddar ner Windows 8 dag

Vill du få tag på Windows 8? Du kan få ditt exemplar idag – väl, utvecklaren förhandsvisning åtminstone. Det är tillgängliga just nu, från denna länk.

Läs artikeln

Här är varför Windows 8 kommer att starta mycket snabbare än Windows 7

Om det finns en sak som driver geeks galen, det är en långsam uppstart systemet. Det är därför för Windows 8, Microsoft gick tillbaka till ritbordet för att omforma startprocessen för hastighet.

Läs artikeln

Vad filsystem ska jag använda för min USB-enhet?

Det kan vara svårt portning dina videoklipp och musik till varje enhet du använder. Hur vet du din Mac, Xbox och Windows-dator kan läsa dina filer? Läs vidare för att hitta den perfekta USB-enhet lösning.

Läs artikeln

Hur man provköra Windows 8 i VirtualBox

Vill du ta nästa generation av Windows för en fri provkörning? Naturligtvis gör du, det har fortfarande den nya bilen lukt. Läs vidare för att se hur man kan kombinera Windows 8 utvecklare frisättning med VirtualBox gratis nästa generations OS prospektering.

Läs artikeln

Desktop Fun: Grasstapetkollektion

Områden gräsmark kan vara vackra, särskilt när gräset är högt och vinden blåser … nästan som att se en grön innanhav. Förvandla din dator till en uppfriskande hav av grönt med vår Grasstapetkollektion.

Läs artikeln

Windows 8 Screen Tour: Allt du eventuellt vill veta

Igår släppte Microsoft den första förhandsversion av Windows 8, och vi tillbringade hela natten testa den och dykning i hur det hela fungerar. Här är vår översiktliga granskning och den normala How-To Geek stil skärmdump tur, med mängder av bilder.

Läs artikeln

Tack för era stora artiklar! Jag läste dem som RSS på min iPhone i tunnelbanan i offline-läge, det skulle vara riktigt trevligt om vi kunde läsa utan att behöva gå till webbplatsen. Jag är säker på att jag saknas på vissa stora läsning. Fortsätt så

Det finns mycket få ord i det engelska språket som har en könsdifferentiering, den mest framträdande av dem alla är blond (en man med guldfärgad hår) och blond (en kvinna med guldfärgad hår).