boken framtiden

Under de kommande årtiondena böcker verkligen utvecklas till en obekant formulär.

Med tillstånd av konstnären Grand Snider, vi bjöds på en titt på hur böcker kommer att utvecklas i framtiden.

The Book of the Future [via Lägenhet Therapy]

Det är absolut värt att sträva efter Isaac Asimov essä “The Ancient och Ultimate.” Han var där först. 🙂

@infmom jag tänkte att Asimovs historia när man läser det komiska, och när jag skulle skriva om det jag läste din kommentar och mitt sinne sprängdes!

I själva verket, jag kan inte komma ihåg papper kraschar på mig eller bryta när de släpps, och de har alltid varit dubbel densitet / sidigt.

Isaac Asimov essä “The Ancient och Ultimate.”, Och till slut …

Du måste erkänna att en sådan kassett skulle vara en perfekt futuristic dröm: fristående, mobil, icke-energikrävande, helt privat, och till stor del under kontroll av viljan.

Ah, men drömmar är billiga så låt oss få praktisk. Kan en sådan kassett möjligen existera? Till detta är mitt svar ja, naturligtvis. Nästa fråga är: Hur många år kommer vi att behöva vänta på en sådan jublande perfekt kassett?

Jag har ett svar för det också, och en ganska bestämd en. Vi kommer att ha det i minus fem tusen år-för vad jag har beskrivit … är en bok!

Jag har någonstans runt 1500 + böcker, mestadels sci-fi. de fungerar ganska bra, ingen ström behövs ingen noga kontroller, de lagrar prydligt på hyllor, omedelbart tillgängliga. de inte sönder om tappats, de gör inte själv combust, även om de kan förstöras av tillförd värme från en extern källa. enkelt och praktiskt. Jag tror jag ska hålla fast vid dem.

Har någon vetenskaplig typ bod fungerat som är minst skadliga för miljön, elektroniska läsare som kan innehålla tusentals böcker, eller utskrift av samma mängd böcker?

efter min grundexamen i litteratur jag insåg att böcker luktar bra!

Duh !! Det är vad e-bläck är för .. Ingen ögon tvång, inga speciella glasögon .. Det är framtiden ..

Jag var en holdout för ett par år. Jag har läst de senaste dussintal böcker på min telefon. Ingen ögonen eller speciella glasögon. Jag har faktiskt just installerat en läsare som håller mina böcker och framsteg i Dropbox, så om jag blinkar en ny ROM (Android) allt jag har att göra är installera appen och logga in på Dropbox. Fungerar offline, naturligtvis, det bara synkroniserar mina framsteg när jag kommer på nätet. Jag kan köra ROM som hålla laddade från det att jag vaknar upp till den tid jag somnar. Ja, är batteritiden en fråga för mig, men mörkret är en fråga för döda träd böcker. Också jag lånade ett dött träd bok till en vän, han återvände aldrig det, men jag kan fortfarande läsa det på min telefon. Slutligen, om du inte äger ditt eget hem, böcker är en verklig smärta när du går att flytta.

Men det spelar ingen roll hur du läser. Bara läsa, men du väljer att göra det, kommer att utöka ditt sinne. Käbbel över hur du läser eller vad du läser är kontraproduktiv.

Det finns inget tycka att läsa en riktig bok. Jag har aldrig läst en “e-bok” och jag mår bra.

Som bandet Iron Maiden färdas på sin världsturné 2016, kommer piloten av deras 747 vara något annat än sångare Bruce Dickinson.