de bästa gratis online First Person Shooter (FPS) spel

Obs: Vi skriver och schema våra artiklar långt i förväg. Vi verkligen inte specifikt innebär att publicera detta inlägg en dag efter ännu en fotografering. Som sagt, videospel inte orsakar dessa händelser.

First Person Shooter (FPS) spel är actionspel centrerad kring vapen och projektilvapen baserade strider. Som spelare upplever du åtgärden direkt genom ögonen på huvudpersonen. FPS-spel har blivit en mycket populär typ av spel online.

En hel del FPS-spel betalas, men det finns många du kan spela gratis. De flesta FPS-spel har online-versioner där du spelar i en webbläsare som stöds eller ladda ner ett program för din dator som gör det möjligt att ansluta till spelet online. Vi har samlat länkar och information om några av de mer populära gratis FPS-spel som finns tillgängliga. Alla spel som anges här är gratis att spela, men det kan finnas vissa begränsningar, och du måste registrera för många av dem och ladda spel klienter till datorn för att kunna ansluta till spelet online.

I Alien Arena, du spelar karaktären av en främling, att du designar själv. Det är en retro sci-fi spel för Windows, Linux och Mac OS X, med moderna funktioner och rika, färgstarka arkadliknande miljöer. Du väljer bland många olika vapen, kartor, musik och alternativ, vilket gör spelet unikt.

Den har en stor, inbyggd spelare bas, vilket gör det lätt att hitta en bra match pågår, när som helst på dygnet. Medlemmar av den vänliga gemenskap har skapat massor av kartor, modeller och olika tillbehör, lägga till Alien Arena spelupplevelse.

Alien Arena kan köras på Windows, Linux och Mac OS X.

Alliansen Valiant Arms är ett massivt multi-player online-first person shooter (MMOFPS) spel för Windows. Det erbjuder desperata åtgärder i en modern krigföring upplevelse.

A.V.A. utspelar sig i en alternativ tidslinje, där krig har brutit ut i det moderna Europa mellan Europeiska unionen (EU) och Neo Ryssland (NRF). Spelare i spelet sidan med en av dessa två krafter och försök att eliminera motståndarlaget på onda urbana slagfält. Det finns tre klasser tillgängliga i A.V.A. punkt man, rifleman och sniper, med olika egenskaper och specialiteter, var och en har sin egen fördel och nackdel mot de andra klasserna. Som spelare kan du välja vilken klass att spela nästa under spelets gång och låsa upp en unik kompetens och uppgraderingar för din klass av soldat genom att få klass färdigheter.

Du kan välja att gå solo i Player vs Player uppdrag eller om du hellre ihop med vänner, kan du kämpa dig som ett team genom intensiva, mål-baserade Co-Op uppdrag.

Battlefield Play4Free är en gratis att spela, 3D, MMOFPS spel för Windows med realistisk grafik, fantastisk grafik och många olika fordon att välja mellan.

Som spelare får du lära dig nya stridsfärdigheter under spelets och tjäna i spelet valuta att spendera på en massiv samling av förödande vapen och utrustning för användning i onlinestrider. Spelet simulerar karriär en professionell soldat. Som du framsteg genom spelet, kan du uppgradera dina fysiska kapacitet, tillgänglig utrustning och bekämpa kompetens.

Blacklight: Retribution är en free-to-play, futuristiska, 3D MMOFPS spel för Windows med banbrytande grafik och avancerade vapen, rustningar, glåpord, och mer anpassningsbara ner till detaljerade nivåer. Spelare använder den nya Hardsuit (en klumpig bepansrade kostym) och Hyper Reality Visor (HRV) för att övervinna den futuristiska mördarmaskin. HRV kan du se genom väggar för partners och fiender.

Du kan spela solo med hjälp av Hardsuit och HRV eller du kan samarbeta med vänner i en av spelets onda konkurrenskraftiga lägen, såsom Deathmatch, Team Deathmatch, Dominans, eller King of the Hill.

Punkbuster, en anti-cheat system för flerspelarspel online, krävs för att spela Blacklight: Retribution. Den är tillgänglig för nedladdning på Blacklight: Retribution nedladdningssida.

BlackShot är en gratis FPS spel för Windows där målet är att döda dina fiender, tjäna pengar och bli befälhavare-in-chief. Du måste registrera ett konto på Garena webbplats för att få ett användarnamn och lösenord som ska användas när man spelar BlackShot.

Välj en av fyra olika karaktärer och den typ av spel du vill spela. De ställen på spelet ställs in i den närmaste framtiden och ser ut som efterverkningarna av en stor destruktiv kraft, såsom en nukleär blast.

Kontroll Monger är en gratis, FPS spel för Windows där mänskligheten har nått sina gränser och i en tid av död och förstörelse, är det enda som betyder total kontroll. Strävan efter rikedom har tagit över och krossade universum och omvandlar den till en stridshärjade arena strid. Det är döda eller dödas i denna ultimata strävan efter kontroll.

Välj mellan sju olika typer av spelare (robotar) och flera spellägen på varje karta. Spelet stöder skräddarsydda kartor och har avancerade partikeleffekter och dynamiska skuggor.

Cube 2: Sauerbraten är en gratis, multiplayer / single player FPS spel för Windows, Linux och Mac OS X. Målet med detta spel är inte nödvändigtvis att producera de flesta funktionerna och mest eleganta ögongodis möjligt utan att låta spelarna att redigera kartor och geometri dynamiskt under spelets gång. Spelare kan även göra kartor tillsammans med andra spelare online i “coop redigera” -läge. En stor mängd olika spellägen finns tillgängliga, liksom ett stort utbud av original kartor.

Cube 2: Sauerbraten använder en ny 6-directional heightfield (eller octree) omvärldsmodellen. En octree i Sauerbraten, är en kub som kan delas upp i åtta mindre kuber som sedan kan göras samma till. Detta möjliggör mycket mer komplex nivå geometri och enklare redigering.

Digital Paint: Paintball 2,0 är en fri, snabba FPS spel för Windows som bygger på Quake2 motor, även om du inte behöver inneha eller använda Quake2 att spela digital Paint: Paintball 2,0.

Välj bland flera olika typer av spel, såsom Capture the Flag, avskaffande, Siege och Deathmatch (fritt fram för alla). Det tar bara ett skott för att eliminera någon, men användningen av Quake2 motorn möjliggör snabb ducka, vansinniga hopp, och halsbrytande hastigheter. Digital Paint: Paintball 2,0 erbjuder en mycket unik upplevelse för både hardcore och nybörjare, med sitt team mål högt värde, begränsat antal projektiler och intensiv manövrering.

Gotham City Impostors är en gratis att spela, 3D, download-bara, multi-player FPS för Windows (och PlayStation Network och Xbox LIVE). I spelet har Gotham City blivit överskridande med våldsamma vigilanten utklädd som Batman och fega kriminella utklädd som Jokern. De två sidorna är att engagera sig i öppet krig på gatorna i Gotham City.

Utveckla din karaktär genom att uppgradera och låsa upp 1000 nivåer av spelare avancemang genom solo utmaningar och flerspelarlägen.

Kuma \ War är ett gratis, på nätet, FPS spel för Windows som faktiskt är en high-end serie av nästan 100 spelbara rekonstruktioner av verkliga händelser i modern strid. Välj från uppdrag som återspeglar händelseutvecklingen runt om i världen. Du är utrustade med moderna vapen och kastas i återgivningar av olika konfliktområden. Bakgrundsinformation finns tillgänglig för att komplettera varje uppdrag, såsom satellitfoton, politiska sammanhanget, och information om vapen, taktik, och krafter som är involverade.

Nexuiz är en fri, snabba, arena FPS spel för Windows och Xbox 360, som är extremt konkurrensutsatt.

Utgångspunkten för spelet är krig mellan Kavussari och Forsellians i århundraden. En bräcklig stillestånd finns, men eftersom de fortfarande avskyr varandra, deras krigare slåss mot varandra i arenor snarare än på slagfältet. Dessa arenakamper sänds över hela galaxen som underhållning i episoder kallas Nexuiz tävlingen. Spelet innehåller över 100 “Dynamiska mutatorer” som låter dig power-up ditt spel. Du kan spela solo mot bots, honing dina kunskaper. Sedan spela online med upp till 32-spelare matcher.

Openarena är ett open source, multiplayer, deathmatch FPS spel för Windows, Linux och Mac. Det är samhälls produceras och innehåller många speltyper, inklusive gratis för alla, Capture the Flag, Dominans, Överbelastning, Harvester, och mer. Det finns också 17 unika spelarmodeller och 12 vapen som du kan välja.

Planet 2 är en gratis att spela, öppen värld MMOFPS spel för Windows där du slåss i episka, storskaliga strider (upp till 2000 spelare i en strid) över en mängd olika landskap både dag och natt. Välj en av tre fraktioner, var och en med sina egna unika vapen, land- och luftfarkoster och förmågor. Du kan också anpassa din klädsel färg, vapen bilagor och fordons förmågor under spelets gång. Striderna utkämpas över tre unika kontinenter, var och en med dussintals kvadratkilometer spelutrymme. Planet 2 har också 6 unika klasser kan du nivå upp, anpassa och växla till i farten medan du spelar spelet.

Red Eclipse är en enkel- och multi-player FPS spel för Windows och Mac, som ligger i en fantasivärld med utomjordingar. Designa din egen karaktär och dina servrar, skapa din egen server. Spelet är öppen källkod, så varje detalj i spelet kan redigeras.

Team Fortress 2 (TF2) är en gratis att spela, 3D, klassbaserat, multiplayer FPS spel för Windows som ger detaljerad utbildning och offline praxis lägen som hjälper dig att utveckla dina färdigheter innan dykning i en av TF2 många spellägen, såsom Capture sjunka, Control Point, Payload, Arena, och king of the Hill. TF2 erbjuder också ett stort utbud av klasser, var och en ger ett brett spektrum av taktiska förmågor och personligheter. Bara ett fåtal av de klasser som är en brand kasta Pyro, en rums rensa Tung, eller en spion som är en mästare på förklädnader.

Använd TF2: s Post Drop system för att hitta nya vapen och tillbehör, bygga dem med deras Crafting systemet, eller köpa dem genom deras egen “köpa” systemet i butiken. Men du behöver inte köpa något för att spela igenom hela spelet. Premium-konton ger extra funktioner, såsom tillgång till sällsynta och kosmetiska produkter via slumpmässiga punkt droppar, förmågan att lagra fler objekt i ryggsäcken, och mer kraftfull handel och crafting förmågor.

TF2 erbjuder också konstant, gratis uppdateringar, inklusive nya spellägen, kartor och utrustning.

Tremulous är en fri, öppen källkod, spel som är en kombination av ett team-baserad FPS spel och en Real-Time Strategy (RTS) spel för Windows, Linux och Mac OS X. Välj mellan två unika raser, utomjordingar och människor. Spelare kan bygga arbetsstrukturer (16 typer som finns) under spelets gång, som i RTS-spel, som ger många funktioner, såsom automatisk baserade försvaret, helande funktioner, och den viktigaste strukturen, lek. Spawn strukturer tillåter spelare att återuppta spelet efter döden.

Det övergripande målet för Tremulous är att eliminera motståndarlaget. För att uppnå ditt mål, måste du inte bara döda motsatta spelare, men också ta bort deras förmåga att återskapas genom att förstöra deras leka strukturer.

Spelare avancera under spelet på olika sätt, beroende på om de är mänskliga eller främmande. För varje utlänning de dödar, är människor tilldelas poäng som kan användas för att köpa nya vapen och uppgraderingar från “Armoury.” När en utlänning dödar en människa, främmande vinster möjlighet att utvecklas till en ny klass. Ju fler människor en utlänning dödar de mer kraftfulla klasser blir tillgängliga som främmande.

Tribes: Ascend är en gratis att spela, på nätet, multiplayer FPS spel för Windows med en science fiction-miljö. Det finns jet-pack, skidor, fordon, team-baserad gameplay och fantastisk grafik. Med jet-pack, skidorna och bergen på terrängen, kan du flytta runt kartorna på otroliga hastigheter.

Det finns två spellägen i Tribes: Ascend: Deathmatch och Capture the Flag. Med den hastighet du kan uppnå i det här spelet, Capture the Flag-läget kan vara mycket roligt. Du kan susa i fiendens baser, plocka upp flaggan, och försvinner innan någon insåg även du var där.

TrueCombat: Elite är en fri, taktisk-teamplay orienterade, bekämpa simulering FPS spel för Windows, Linux och Mac, i en modern trogen miljö. Du placeras i rollen som elit legosoldat soldat i konflikter två internationellt verksamma krafter. Det finns två lag med olika uppdrag mål som är skript i kartor. Många speltyper finns tillgängliga, inklusive ett Life Mission, Capture the Flag och Bodycount. TrueCombat: Elite har realistisk vapen beteende simulering, sofistikerad ballistisk simulering, möjligheten för olika vapen för att penetrera olika objekt, och realistiska lins facklor, bländning, och flash blandningseffekter.

Urban Terror är en gratis, multiplayer FPS spel för Windows, Linux och Mac som beskrivs som en “Hollywood taktisk shooter.” Det är något realism baserad, men deras motto är “kul över realism.”

Spelet tillåter spelare att utföra mänskliga bedrifter, såsom att hålla gå efter att ha drabbats flera gånger, och rör sig genom spelet otroligt snabbt, bland annat utför rörelser som vägg hoppning (hoppa av väggar för att få mer höjd) och makt glidande (glidning, snabbt , i en hopkrupen ställning, bibehålla hastighet).

Det finns många spellägen, såsom Team Deathmatch, Capture the Flag, Team Survivor, fritt fram för Alla (deathmatch), Bomb och desarmera, Capture & Hold och Följ ledare.

Välja en primär, en sekundär och en sidoarm från en lista av vapen. Men har du en begränsad “slots” för att bära din stödposter, så måste du bestämma hur du kommer att “ladda ut” din karaktär innan slaget börjar.

War Rock är en gratis, multiplayer, FPS spel för Windows som ligger mitt i ett kärnvapenkrig i den fiktiva republiken Derbaran mellan Derbaran nationalister (statliga armén – gul kamouflage) och NIU rebeller (rebellarmén – grön kamouflage). Välj mellan de två sidorna och engagera sig i strider med hjälp av 20: e och 21: a århundradet militär utrustning, inklusive ett stort utbud av infanteri vapen och fordon. Spelare avancera i rang med erfarenhet, och belönas med tillgång till bättre redskap, vapen mods, och respekt för dina lagkamrater.

War Rock är utvecklat i episoder, liknande TV-program, men inverterat, i att fyra säsonger utgör en episod. Du kan ladda ner spelet gratis, men du måste registrera online för att spela den.

Warsow är en tecknad stil, multiplayer FPS spel för Windows, Linux och Mac OS X, som är helt gratis att ladda ner och spela. Det ligger i animerade platser och spelarna ser ut svingar grisar och cyber punkare. Välj från olika vapen för att döda andra och samla hälsa, rustningar och vapen under spelets gång för att överleva i arenan. Det finns olika lägen, bland annat Deathmatch, Capture the Flag, gratis för alla, Duel Arena, Bomb desarmera och ras.

Spelet är annorlunda i att våldet kan tonas ned. När du dödar din fiende, kan de bara bryta sig in i kuber. Och när du träffar din fiende, det indikeras av stjärnor, snarare än blod spills överallt.

Wolf Team är en fri, snabba, 3D, MMOFPS spel för Windows som tillåter spelare att växla mellan att spela som en människa och spelar som en varulv. Människan har ett stort antal vapen till sitt förfogande, vilket ger dem en fördel på avstånd. Vargar har ingen möjlighet för långa avstånd attack, men de är snabbare och mer kraftfull än människor.

Att kunna växla mellan människa och Wolf, tillåter spelare att inte bry sig om hur mycket ammunition kvar, eftersom de kan förvandlas till en varg med sådana förmågor som att köra på väggar och släppa på andra spelare oväntat.

Det finns flera spellägen som du kan välja, såsom Deathmatch och Conquest. Vissa spellägen tillåter spelare att förvandlas till andra typer av vargar som spöke vargar som kan bli osynlig.

Wolfenstein: Enemy Territory är ett gratis att spela, nedladdningsbara, multiplayer (upp till 32 spelare) FPS spel för Windows, Linux och Mac OS X där spelarna föra laget baserade strider som Axis eller allierade. Eftersom det är ett lagspel, det enda sättet att slutföra de mål som leder till seger är genom samarbete. Täcka dina lagkamrater med hjälp av dina speciella klass förmågor i samförstånd med de andra.

Välj en av fem olika karaktärsklasser alla med unika stridsförmågor, såsom Covert Ops, ingenjörer, Sjukvårdare och Field Ops. Tjäna erfarenhetspoäng i flera kompetenskategorier, såsom slaget Sense och lätta vapen.

World of Padman (WoP) är en gratis FPS spel för Windows, Linux och Mac OS X, finns i både engelska och tyska. Det finns gemensamma speltyper, såsom turnering, gratis för alla, och Team Deathmatch, liksom ovanliga speltyper som Spray din färg (spraya en logotyp på väggarna i sprayroom), stor ballong (liknar Domination) och sist Pad ständiga.

Spelare dör med de slut på hälsa, men till skillnad från i andra spel, kan de återställa deras hälsa vid en laddningsstation eller med power-up “väckelse.”

WoP stöder bots med olika kunskapsnivåer i både online och offline spel för alla speltyper. Spelet stödjer ändringar och anpassade kartor och spelare kan spela in ljud och video i spelet som de spelar.

Följande spel är tredje person shooter (TPS) spel, som är annorlunda än FPS-spel. Den största skillnaden är att, som en spelare i en TPS spel, ser du dig själv som en synlig karaktär på skärmen. Du kan se den miljö som omger din karaktär tydligare, vilket gör att din karaktär att lättare interagera med objekt runt omkring dig. I TPS-spel, finns det också en minskad risk av åksjuka, som vissa FPS spelare klaga.

Ghost Recon Online (GRO) är en gratis att spela, 3D, MMOTPS spel för Windows som tillåter dig att engagera sig i hård och viscerala, 16-spelare online eldstrider. Matcherna är målbaserad där spelaren med snabbare avtryckarfingret är inte nödvändigtvis vinnaren och lagspel och samordna med dina allierade är avgörande för överlevnad i spelet. Du är en elit Ghost, distribuera spjutspets vapen och teknik och sammankoppling med din Ghost trupp för att dominera dina fiender på morgondagens slagfält. Välj mellan tre olika klasser av Ghost: Assault, Recon, och specialist. Varje klass definieras av en enda huvud förmåga och ger en specifik bonus till lagkamrater, som klibbar i närheten av dem.

Du måste skapa en Uplay-konto för att ladda ner och spela spelet.

Global Agenda: Free Agent är en gratis att spela, 3D, sci-fi, MMOTPS spel för Windows där du är en elit, Special Agent, förvärva futuristiska redskap och vapen, och slåss fientliga agenter och robotar för att överleva, teknik och territorium. Skapa och anpassa flera agent tecken, låsa jetpack, granatkastare, minor, torn, stealth, lockbete, drönare, bland många andra enheter.

Fyra spelare arbeta som ett team, dela samma onlineupplevelse, och kommunicera med hjälp av inbyggd text och röstchatt, infiltrera anläggningar, besegra slut chefer och tjäna tekniska uppgraderingar. Lagen tävlar om knappa territorium och resurser, attackerande områden, byggnader och anläggningar, och delta i produktionen, politik, och bedrägeri på vägen mot världsdominans.

GunZ Duellen är ett snabbt tempo, 3D, MMOTPS spel för Windows där äventyrare, skattletare och prisjägare korsar gränsen mellan riket och Republiken 50 år efter krigsslutet. Spela online med upp till 16 spelare samtidigt i åtta olika spellägen. Kör på väggar, avleda kulor med ditt svärd, skjuta raketer och spränga bort dina fiender. Tjäna pengar, eller “bounty” genom att göra väl mot andra spelare, och använda den belöning för att köpa nya vapen och rustningar från spelets butik.

Om du är en nykomling till FPS-spel, kan du få gratis utbildning för att hjälpa dig att spela dem på FPS Trainer webbplats. Tränaren visar var du slår din motståndare och var dina motståndare befinner sig för att göra det lätt att hitta och döda dem. Dessutom är pistolen punkten alltid anges för ett huvud skott. Tränaren interagerar med dig med hjälp av röstkommandon som instruerar dig när du ska ladda, hur man kan få hälsa, etc.

Om du vill använda FPS Trainer webbplats måste du installera Unity Web Player, som finns för Windows och Mac OS X. När du har installerat programmet, visar platsen automatiskt.

FPS (och TPS) spel som anges här är bara några av de många gratis spel som finns på webben. Du kan hitta mer på MMO bomb webbplats, liksom andra spelsajter. Om du har erfarenhet med några bra gratis FPS och TPS spel som inte nämns här, låt oss veta.

Jag tar bort alla kommentarer till detta inlägg.

I stället för att lämna synpunkter på ett slumpmässigt webbplats om en incident som inte hade något att göra med tv-spel, kanske du bör bara gå ringa dina representanter.

Även Humpty Dumpty har skildrats som en anthropomorphized ägg i århundraden nu, gör den ursprungliga barnkammarerim text ingenting om vad Humpty Dumpty faktiskt är.