de bästa gratis sätt att skicka krypterad e-post och säkra meddelanden

Behöver du skicka någon känslig information via e-post? Regelbunden e-post skickas “i klartext” och är därför föremål för avlyssning av hackare. Men det finns många alternativ för att skicka privata, känslig information på ett säkert via e-post.

Vi har samlat några länkar till webbplatser som tillhandahåller lösningar för att skicka säker e-post, säkra engångs meddelanden och säkra snabbmeddelanden, och kryptera filer för att skicka via e-post.

Infoencrypt är en gratis, webbaserad tjänst för att enkelt säkra dina meddelanden. Skriv bara in texten i ditt meddelande och kryptering lösenord som kommer att användas för både kryptering och dekryptering. Programmet krypterar meddelandet med hjälp av en stark krypteringsalgoritm, vilket gör det säkert att skicka. Den som fångar upp det krypterade meddelandet utan lösenord kommer inte att kunna läsa det ursprungliga meddelandet.

Infoencrypt kräver ingen installation på din dator.

SafeGmail är ett gratis tillägg för Google Chrome som gör det möjligt att skicka krypterad e-post till någon. Meddelandena krypteras och dekrypteras i webbläsaren och förblir krypterade i både avsändarens och mottagarens e-inkorgar. Meddelandena också automatiskt upphöra efter en slumpmässig tid.

SafeGmail fungerar med alla mottagare e-postleverantör. För mer information om hur du använder SafeGmail [avbrytas], se vår artikel.

Rmail kan du enkelt skicka e-post med end-to-end-säkerhet och efterlevnad. Skicka krypterad e-post från din nuvarande e-postadress (10 gratis meddelanden tillåts per månad) och automatiskt få en registrerad kvitto ™ rekord bevisar krypterad leverans och efterlevnaden öppen spårning.

Sendinc är en webbaserad tjänst som gör det säkert och enkelt att överföra känslig information via e-post. Du och dina mottagare kan använda Sendinc gratis. Ingen programvara krävs.

Sendinc säkrar ditt meddelande genom att se till att dina data förblir krypterade från den tid det lämnar datorn via tid mottagarna hämta det. Inte vid något tillfälle i processen är dina meddelandedata överförs eller lagras i ett okrypterat format. Sendinc garanterar ytterligare säkerheten för dina meddelanden genom att kontrollera mottagarna är i själva verket avsedda mottagarna.

Meddelanden är krypterade med en kraftfull slumpmässigt genererade krypteringsnyckel som skickas till mottagarna i form av en länk. Sendinc inte spara en kopia av mottagarnas krypteringsnycklar och ditt meddelande kan inte dekrypteras utan nyckel – inte ens av Sendinc. Detta betyder bara dina mottagare kan avkoda meddelandedata.

HUSHMAIL är ett säkert webbaserat gratis e-posttjänst som ser ut och känns precis som alla andra webbmail plats, men lägger till stark kryptering för att din e-post för att skydda dina hemligheter från nyfikna ögon. Den använder standardiserad kryptering och ger mobil åtkomst (Android, iPhone, Blackberry, etc.).

Betald planer finns också som ger ytterligare lagring, obegränsad e-alias, särskild teknisk support, och stationära tillgång.

Lockbin är en gratis webbapplikation för att skicka privata e-postmeddelanden och filer. Lockbin slutar meddelande uthållighet, vilket innebär att e-postmeddelandet kommer inte att backas upp på e-postservrar eller lagras i säkerhetskopior. Nätverks sniffers kan också spionera på din e-posttrafik under transporten. Använd Lockbin att dölja innehållet i ditt meddelande och undvika dessa risker för din integritet.

Ingen registrering krävs för att använda Lockbin. Ditt meddelande och bifogade filer skyddas av en stark AES-256 bitars kryptering och ditt hemliga lösenord. Du uppfinna lösenord och leverera den till mottagaren med en annan säker metod, inte e-post.

Den fria planen tillåter en användare att skicka säkra meddelanden med säkra bifogade filer upp till 15 MB. Filerna lagras i upp till en månad. Du kan också ladda ner gratis Lockbin Java datorprogramvara och en fri Microsoft Outlook add-in för att skicka och ta emot Lockbin meddelanden. Det finns också betalas planer som ger fler funktioner och möjliggör större gränser för bifogade filer och för fler användare

iSafeguard är ett programpaket som ger enkel att använda och mycket säkra kryptering och digital signatur lösningar för alla, från stora företag till enskilda användare. Programmet ger dig möjlighet att signera och kryptera filer, mappar och e-post och verifiera digitala signaturer och countersignatures. Det ger en säker textredigerare och gör det möjligt att torka filer, mappar och ledigt diskutrymme. Den kan också integreras med Windows skal.

Freeware upplagan av deras programvara är för icke-företag, enskilda användare. Även om det saknar några av de funktioner som företag och professionella upplagor har det ger kraftfulla kryptering och digitala signaturer kapacitet och säkerhet är lika stark som företaget och yrkesmässiga upplagor.

Alla versioner stöd med hjälp av certifikat från alla certifikatutfärdare och hantera certifikat statuskontroll automatiskt.

Sbwave Enkryptor är en gratistjänst som krypterar textmeddelanden för e-postleverans. Den krypterade e-post in och skickas via ett webbformulär. Mottagaren får det krypterade meddelandet i en liknande form, sedan går helt enkelt krypteringskoden som du har valt och meddelandet dekrypteras.

Det finns ingen mjukvara att installera, inget att anmäla sig till, och inga annonser kopplade till meddelandena. Tjänsten kräver en krypteringskoden som både du och mottagaren vet och en e-postklient som förstår HTML såsom Outlook Express, Netscape Messenger, Hotmail, NetZero, Lycos eller valfritt antal gratis e-postsystem.

Safe-post är en mycket säker kommunikation, lagring, delning och distributionssystem för Internet. Det ger e-post, snabbmeddelanden, datadistribution, datalagring, och fildelningsverktyg i en serie program som gör det möjligt för företag och enskilda att kommunicera och lagra data med sekretess och förtroende. Varje ansökan är säkrad genom state-of-the-art kryptering säkerställer högsta skyddsnivån och privatliv för användarna. Inom det totala systemet som med varje program, är säkerheten inte en tilläggsfunktion, men har utformats i den grundläggande uppbyggnaden av systemet.

Systemet är tillgänglig när som helst och från vilken plats som helst med hjälp av en apparat eller operativsystem, vare sig det PC eller Macintosh, Windows eller Unix, Sun eller i-mode aktiverad trådlös enhet.

Safe-post: s gratistjänst innehåller alla funktioner i Safe-postsystemet, men är begränsat till 3 MB lagringsutrymme, mindre namn i adressboken, mindre mappar, filter, mindre postkvot och minskad frekvens av backup. För att öka tillgången till dessa resurser, de erbjuder en rad Premium Services.

Det finns inga annonser, nedladdningar eller kakor. Safe-post stöder de flesta hårdvaruplattformar och alla operativsystem. Inkluderar fillagring, spamfilter och anti virusskydd. Helt kompatibel med de flesta webbläsare, e-postklienter och alla relevanta protokoll inklusive POP, SMTP, IMAP, S / MIME och Public Key Infrastructure (PKI).

Enigmail är en säkerhetstillägg till Mozilla Thunderbird och Seamonkey. Det gör att du kan skriva och ta emot e-postmeddelanden signerade och / eller krypterade med OpenPGP-standarden. Enigmail kan också användas med Eudora OSE och Postbox (med användning av en Postbox förlängning).

Enigmail är en e-plugin. Det kan inte köras av sig själv. Du måste använda en av de som stöds e-postklienter, GNU Privacy Guard (GnuPG), och lite tålamod. Du kan också behöva installera rätt Enigspråkpaketet.

Comodo gratis säker e-post Certifikat kan du skydda dina digitala kommunikation. Den digitala signaturen garanterar sekretess och ger säker meddelandekryptering med upp till 256-bitars säkerhet. Comodo Free Secure Email certifikat är gratis för personligt bruk, integreras med Microsoft Office och större applikationer, och är betrodd av populära e-postklienter.

E-certifikat ger de starkaste nivåer av sekretess och säkerhet för dina elektroniska kommunikationer genom att du kan signera och kryptera din e-post och bilagor. Kryptering innebär att endast den avsedda mottagaren kommer att kunna läsa e-post, medan digital signering ger dem möjlighet att bekräfta att du som avsändare och verifiera meddelandet inte manipuleras på vägen. Comodo e certifikat är gratis för personlig / hemanvändare och är tillgängliga från så lite som $ 12 per år för affärsanvändare.

Mobrien.com erbjuder gratis krypterad e-posttjänst som sänder din e-textmeddelande i en krypterad form, så att det inte kan tolkas efter nyckelord medan på vägen. Vad händer när den lagras på mottagarens dator är upp till dem och de skyddsåtgärder som de har möjliggjort detta.

Din e-postadress förblir krypterad från det att den skickas och tills den tas emot och dekrypteras av den avsedda mottagaren. Mottagaren får automatiskt instruktioner för dekryptering meddelanden. Ingen okrypterade meddelandet sänds över internet.

Mellan sändningar, när din e-post lagras på e-postservrar, ligger meddelandet krypterat och innehållet kan inte vara “nosade” för specifika nyckelord, vilket är det sätt på vilket e “tjuvlyssnare” välj e-post de vill läsa.

Använda Mobrien.com krypterade e-posttjänst, finns det ingen anledning att byta lösenord eller komplicerade offentliga viktiga detaljer med krypterade e-postmottagare. Mottagarna skickas automatiskt instruktioner för dechiffrera krypterad e-post. Skicka ett krypterat e-postmeddelande med hjälp av Mobrien.com är lika enkelt som att skicka ett vanligt e-postmeddelande med en webbklient. Andra e-krypteringsmetoder kräver avsändaren och mottagaren att utbyta publika nycklar som är komplicerat, obekvämt och inte mycket praktiskt när spontant skickar kodade e-postmeddelanden.

SafeMess tillåter dig att kryptera ett meddelande text i ett par sekunder. Efter krypteringen är klar kommer meddelandet att visas oläslig för det mänskliga ögat. Sedan kan du skicka ditt meddelande till en vän eller spara den till en fil för senare användning. Din vän kommer bara att kunna läsa meddelandet om han eller hon kommer in i hemliga lösenord som du har valt.

SafeMess kan användas på alla meddelanden och är lämplig när kommunikation sker via en osäker kanal (som e-post, snabbmeddelanden, chatt, etc.) eller om du vill dölja information från robotar eller filter.

Krypterings skript körs alltid lokalt i webbläsaren på din dator. Därför kommer ditt hemliga lösenord och meddelande aldrig skickas över Internet till SafeMess servern.

För närvarande går det inte att kryptera mer än 32 kilobyte data (som är mer än 10 tryckta sidor text) med SafeMess. Alla teckenuppsättningar stöds, inklusive amerikanska, europeiska, kyrilliska, kinesiska och japanska så länge webbläsaren har stöd för UTF-8-kodning.

Du kan använda SafeMess i alla moderna webbläsare med JavaScript aktiverat. De har framgångsrikt testat den i Internet Explorer 6 +, Firefox 2+, Chrome 2+, Safari 3+, Opera 9+ och Opera Mini. Du bör också kunna använda SafeMess avancerade telefoner och handdatorer, såsom iPhone och Android-enheter. Men det fungerar inte med äldre Nokia och Sony Ericsson-telefoner.

Crypto Anywhere är ett program som är tillräckligt liten för att få plats på ett USB-minne, ger fri säker e-post på språng. Inte har en dator själv men vill skydda din webbaserade e-post på ditt lokala internetcafé? Crypto är Anywhere för dig. Om du kör Crypto Anywhere från ett USB-minne, kan du kryptera din e-post utan att ens installera programvara på din dator. Med Crypto Anywhere kan du skicka och ta emot säker e-post till och från vem som helst med ett e-postkonto – inte mottagarna inte ha Crypto Anywhere själva.

Crypto är Anywhere gratis för personligt och företagens användning.

Opolis är en hög säkerhet e-posttjänst. Genom att kombinera de senaste e-post säkerhetsteknik, opolis sänder, processer och lagrar alla dina konfidentiella meddelanden i krypterad läge. Åtkomlig från hela världen, opolis fungerar på datorn parallellt med vanliga e-postprogram, till exempel Microsoft Outlook eller Apple Mail. Den opolis postklient körs på varje maskin och inte kräver någon särskild konfiguration.

Opolis är en helt integrerad tjänsteleverantör för alla dina konfidentiella e-postmeddelanden, som kombinerar en global infrastruktur, serversystem, backup anläggningar, lagring och kundservice.

Mailvelope är en enkel att använda Chrome som erbjuder gratis, OpenPGP kryptering för de mest populära webbmailtjänster. Det kommer förkonfigurerad för stora e-postleverantörer (Gmail / Google Apps, Outlook, Yahoo! och GMX) och integrerar direkt i webmail användargränssnitt. Det kan även konfigureras för att stödja andra webbmailtjänster.

En Firefox version av Mailvelope är för närvarande under utveckling. En tidig förhandsvisning kan hittas i GitHub förvaret.

Trend Micro Email Encryption Client är en plug-in för Microsoft Outlook som möjliggör säkra, konfidentiella och privata e-postkommunikation mellan dig och någon av dina Outlook-kontakter.

Eftersom vanliga e-sänds “i klartext” det är sårbara för avlyssning och avlyssning på Internet och genom online-e-postleverantörer som Gmail, Hotmail och Yahoo Mail. Säker, trygg och gratis för icke-kommersiellt bruk, garanterar Trend Micro Email Encryption klient som ingen utom du och dina mottagare kan läsa dina krypterade e-postmeddelanden och bilagor.

Klicka bara på “Skicka Privat” -knappen från Outlook för att kryptera e-postmeddelandet och eventuella bilagor med 256-bitars AES, samma krypteringsstandard som godkänts för används av amerikanska myndigheter.

Crypt4Free är ett gratis program som låter dig kryptera alla typer av filer på alla typer av medium, vare sig diskett, löstagbar hårddisk, Zip-enhet, bandstation eller annan, med hjälp av den beprövade krypteringsalgoritm, DESX. Det erbjuder full.zip stöd, som ger möjlighet att leta efter existing.zip arkiv, extrahera deras innehåll, och även skapa new.zip arkiv.

Programmet gör det också möjligt att skicka krypterade filer och meddelanden via Internet och för att kryptera e-text (eller någon annan SMS) för att skicka det säkert via e-post, chatt eller chattprogram som ICQ, AOL Messenger, Microsoft Messenger, etc . mottagaren måste ange lösenordet för att läsa detta meddelande.

Crypt4Free ger användaren integritet verktyg som tar bort alla Internet spår, såsom URL-historik, maskinskrivna webbadresser, favoriter, Papperskorgen, maskinskrivna lösenord i webbformulär, etc. Det finns också en inbyggd File Shredder som tillåter dig att torka innehållet i den ursprungliga, pre-krypterad fil.

Företaget som erbjuder Crypt4Free, SecureAction, säljer också ett program som kallas Advanced Encryption Package Professional för $ 49.95. Programmet erbjuder funktioner som inte finns i gratisversionen, såsom skapandet av självuppackande arkiv, integration med Windows Explorer, komplett kommandoraden stöd, RSA-algoritmen support, och 17 ytterligare krypteringsalgoritmer och 19 ytterligare säkra filer raderings algoritmer.

dsCrypt är en AES / Rijndael filkryptering program med en enkel, multi-fil, dra-och-släpp-gränssnitt. Den har optimalt genomförande, prestanda och säkerhetsåtgärder. dsCrypt använder en avancerad krypteringsalgoritm och erbjuder unika möjligheter för ökad säkerhet. Det finns som en liten, fristående, och beroende-fri fil du kan köra på datorn eller på ett USB-minne.

Filer du krypterar omvandlas till encrypted.dsc filer. Om du använder dsCrypt att skicka ett privat meddelande till någon via e-post, har mottagaren helt enkelt dra och släppa a.dsc filen till programfönstret dsCrypt skriver rätt lösenord, och filen kommer att dekrypteras och gjort användbar igen.

MEO är fil krypteringsprogram för Windows eller Mac eller Windows som tillåter dig att kryptera och dekryptera filer av något slag. Skydda känsliga data mot obehöriga tittare med de senaste uppgifterna krypteringsteknik för att hålla dina dokument säkra.

Använd MEO enkelt skicka krypterad e-post, eller skapa självuppackande krypterade filer så att mottagaren kan öppna krypterade filer på alla Windows eller Mac-dator utan att behöva installera krypteringsprogram på sin dator. MEO ger också snabbmeny integration, så att du kan kryptera filer utanför MEO programmet.

Den fria versionen är tillgänglig för icke-kommersiellt bruk.

Kryptera filer är en gratis, lätt men kraftfullt program som låter dig kryptera dina filer och mappar och lösenordsskydda dem. Den stöder 13 krypteringsmetoder. Du har möjlighet att strimla de ursprungliga filerna efter kryptering eller att göra filer som dolts efter kryptering. Programvaran måste installeras på både avsändarens och mottagarens datorer. När du krypterar en fil är en ny kopia av filen skapas som är krypterad, lämnar den ursprungliga filen ensam. Du kan sedan välja att lämna, ta bort eller strimla den ursprungliga filen.

ThreadThat är en gratis webbaserad tjänst som gör att du enkelt göra på nätet, dubbelriktad, lösenord skyddad, anonym kommunikation med säkra trådar i ditt eget privata, krypterade meddelandecentralen. En säker tråd är en serie av utbyte mellan två eller flera personer som är anordnade i en praktisk kontinuerlig samtal som kan nås med ett enda musklick. Det finns ingen gräns för hur många meddelanden eller filer på en tråd och ingen begränsning på hur lång tid samtalet spänner. Alla meddelanden och filer krypteras medan i-transit och medan endast kan nås genom andra at-vila och uppmanade ThreadThat användare. Trådar finns bara på ThreadThat servrar, aldrig på en slutanvändare datorenhet.

ThreadThat kräver inte att du laddar ner och installera någon programvara och det finns ingen reklam, spel, spam eller skadlig kod.

Brännskada Not är en gratis webbapplikation som tillåter dig att ha privata samtal på nätet. Skriv en anteckning och skydda den med ett lösenord. När du klickar på Skicka, är en länk genereras. Skicka länken och kommunicera lösenordet till mottagaren. När de har läst anteckningen eller den angivna tidsperioden har passerat, not själv destructs. Mottagaren kan säkert svara på ditt meddelande.

Varje meddelande på Bränn Obs raderas automatiskt och använder patentsökta teknik för att förhindra kopiering. Borttagna Burn Notes är helt raderas från Burn Note servrar efter en viss tid som du anger, så det är omöjligt för någon att hämta dem.

QuickForget.com är en gratis, webbaserad tjänst som låter dig dela hemliga meddelanden som självförstörande efter en viss tid. Skriv ett meddelande och få en länk som du kan dela med mottagaren av ditt meddelande. Du kan ställa in antalet visningar tillåtna och även den tid innan meddelandet själv destructs. När ett meddelande tas bort, är det borta för alltid. Om du försöker komma åt för att komma åt meddelandet efter det tas bort, visas ett meddelande som säger, “Tyvärr, jag har redan glömt hemligheten.”

Privnote är en gratistjänst som låter dig skicka privat meddelande som självförstörande efter att ha läst en gång. Du behöver inte registrera eller skapa ett lösenord. Du skriver helt enkelt anteckningen, klicka på den röda knappen för att skapa en länk, och sedan skicka som länkar till den önskade mottagaren. När personen åtkomst som länkar, kommer de att se anmärkningen i sin webbläsare, och anteckningen automatiskt själv destructs. Ingen, inte ens samma person som tittade på sedeln kan nå anteckningen igen.

Det finns ingen tidsfrist inom vilken länken måste ses eller kommer det att vara själv förstörs. Den funktionen Privnote har att OneShar.es inte är en kryssruta som tillåter dig att få ett meddelande när meddelandet har lästs.

OneShar.es är en gratistjänst som gör det möjligt att dela konfidentiell information med andra som du inte vill skicka via e-post eller post på snabbmeddelandetjänster. Den information som utbyts krypteras från dig till OneShar.es och lagras krypterat. OneShar.es kan inte läsa din information. Det tilldelas en unik webbadress som du kan dela. Den angivna webbadressen kan endast nås en gång. När någon besöker webbadressen du skickar dem, informationen olåst så att de kan visa den, och sedan meddelandet raderas. Du kan ange minuter, timmar eller dagar som meddelandet kommer att vara själv Destructed om inte tittat på. Den maximala mängden tid är 3 dagar.

OneShar.es kräver inte ett lösenord eller registrering och kan även användas på Android och iOS-enheter.

How-To tidigare Geek visade hur du använder OneShar.es att skicka självförstörande känslig information till någon.

Steganos Locknote är en liten, enkelt program som låter dig lagra privat text i filessecurely. Till exempel, om du köper en endast hämtning-program, kan du använda Locknote för att lagra produktnyckel eller serienummer som går med det programmet i samma mapp, så att du alltid vet var den finns. Programmet fungerar som Windows Anteckningar, men när du sparar filen, kommer du att bli tillfrågad om ett lösenord.

Förutom att använda Locknote för att lagra personlig, privat information, kan du använda Locknote att skicka någon ett privat meddelande. Skriv ditt meddelande i Locknote, lösenordsskydda meddelandet och sedan skicka Locknote-filen till mottagaren via e-post. När mottagaren öppnar Locknote filen på sin dator, är allt de behöver göra är att ange lösenord och de kan läsa ditt meddelande.

Du kan också lägga till skydd till filen genom att sätta den på ett säkert, krypterat valv med hjälp av ett krypteringsprogram. Vi listar några alternativ för att senare i denna artikel.

För mer information om hur du använder Locknote, se vår artikel.

Free File Camouflage är ett gratis program som låter dig dölja dina filer i en JPEG-bild. Programvaran kan användas med de viktigaste gränssnittet eller via Windows Explorer “skicka till” snabbmeny (första gången du behöver bara välja en katalog med vissa bilder).

Alla filer är krypterade med AES och gömd inuti en bild. Om någon försökte öppna din kamouflerade bilden, är allt de ser bilden.

Om du använder den här metoden för att skicka ett privat textmeddelande någon i en fil gömd inuti en bild, måste mottagaren använda Free File Camouflage DE-kamouflage filen. Om du skickar kamouflerade bilden via e-post, rekommenderar vi att du lägger till ett lösenord när du krypterar filen till en bild.

För mer information om hur du använder Free File Camouflage, se vår artikel.

De återstående två alternativ för att säkra data kan du skapa krypterade filen valv där du kan lagra privata filer. Så länge mottagaren känner till lösenordet som krävs för att öppna valvet, kan du använda den här metoden för att skicka privat information till människor via e-post. Bara bifoga krypterade valv fil till ett e-postmeddelande.

Om du letar efter ett enkelt och kraftfullt sätt att kryptera allt från system enheter till backup-skivor till allt däremellan, är TrueCrypt en fri, öppen källkod verktyg som hjälper dig att låsa upp dina filer. Det är en on-the-fly kryptering program som låter dig arbeta med krypterade filer som du skulle arbeta med filer som finns på en vanlig enhet. TrueCrypt kan du skapa en virtuell krypterad disk i en fil och monterar den som en riktig hårddisk. Kryptering i TrueCrypt är automatisk och transparent, liksom realtid.

När du har skapat din virtuella, krypterade disken i en fil, kan du maila den filen. Mottagaren måste ha TrueCrypt installerat och det lösenord som används för att skydda filen.

För mer information, se våra guider på att komma igång med TrueCrypt och dölja dina data i en TrueCrypt dold volym.

Safehouse Explorer är en fri, bärbar krypteringsprogram tillgängliga för alla som en gratis nedladdning för att främja integritet och för att hjälpa dig att skydda dina konfidentiella filer. Det gör dina hemliga filer osynlig och döljer dem från spioner, inkräktare och alla andra som inte har din tillåtelse att visa dem. Använd Safehouse Explorer att skapa privat lagring valv för att lagra känsliga filer. Dessa valv kan vara så stor som 2 GB vardera.

Safehouse Explorer använder lösenord och maximal styrka 256-bitars Twofish avancerad kryptering för att skydda dina lagringsvalv, helt dölja och försvara dina känsliga filer, inklusive bilder, videor, kalkylblad, databaser och bara om någon annan typ av fil som du kan ha. Programmet kan skydda filer som finns på alla enheter, inklusive minnen, externa USB-enheter, nätverksservrar, CD / DVD-skivor, och även iPod. Safehouse Explorer är lätt att använda och ger en Windows Explorer-liknande drag-och-släpp-gränssnitt.

Om du använder Safehouse Explorer för att skicka någon privat information via e-post, kan mottagaren få tillgång till gömställe lagringsvalv med hjälp av gratis Safehouse Explorer program. Däremot kan du även skapa en själv extracting.exe krypterad lagring valv som mottagaren bara kan köra för att öppna och komma åt filerna i valvet. Skapa ett själv extracting.exe filen innehåller automatiskt Safehouse Explorer programmet i lagrings valv fil. När du kör filen och ange lösenordet startar Safehouse Explorer och lagringsvalv öppnas automatiskt.

Safehouse Explorer är en full skisserat program och kommer aldrig att upphöra.

Sophos Free Encryption är ett program som tillåter dig att skicka krypterade data genom att skapa lösenordsskyddade arkiv kan du skicka använder mest e-postprogram. När du krypterar dina data filerna automatiskt komprimerade och arkiv läggs automatiskt till nya e-postmeddelanden. Krypterade filer kan vara självuppackande så mottagarna inte behöver särskild programvara för att öppna filen, allt de behöver är lösenordet.

Om du har upptäckt andra användbara metoder för att skicka känslig information via e-post, låt oss veta i kommentarerna.

Wow, en hel del info här. Men jag skulle hellre skriva meddelandet i en txt-fil, och sedan kryptera den, och bifogade filer också, med 7-Zip. Du kan kryptera 7Z filer med AES-256 kryptering. Vanligt enkelt och ingen extra programvara behövs.

bra lista. Comodo har kommit ut med några imponerande program på sistone. tror jag ska försöka deras. Jag försökte få andra människor att använda TrueCrypt (min favorit) men det verkar svårt för vanliga användare.

@Ruja, Ok och hur du överför lösenordet för 7z krypterade filen?

om det finns miljontals ppl som inte använder kryptering, varför skulle jag vill kryptera min? Chanserna att jag kommer att riktade är lite och idag inte många människor kommer att göra något gratis på bekostnad att bli fångad. Rätta mig om jag har fel, men om jag inte specifikt riktade, varför ska jag bry ?!

Några av leverantörerna på denna lista “generera” säkerheten för dig. Något som gör detta eller har din privata nyckel är fruktansvärt säkerhet. Jag vill minnas i “Mörk marknaden” Misha Glenny talar om en krypterad posttjänst som var faktiskt bara en NSA sting / skål med honung. De arbetade på antagandet att alla som använder det hade något att dölja så övervakade all e-post som passerar genom den.

Såvitt jag är orolig ingen någonsin adekvat ersatt det gamla Firefox plugin som lagt lokala PGP kryptering till dina meddelanden som skickas från Gmail. Som det brukade PGP lokalt du nya det var säker men det också fint integrerad i Firefox och Gmail så var lätt att använda när konfigurerad.

Jag håller med Johann ovan. NÅGON Internet krypteringstjänst är en dålig idé (åtminstone för e-post eller filer som behövs för att bli allvarligt skyddas) av två skäl: 1) Du vet inte vem som ligger bakom tjänsten, och 2) någonting gjort i en webbläsare är inte säkert. Period. Det är svårt nog att göra kryptering på en dator vars säkerhet är tveksamt, för att inte tala göra det över Internet med bugg ridit webbläsare.

Använd lokala krypteringsverktyg som anges ovan för att kryptera filer och e-post och sedan skicka dem. Inte ens använda Firefox / Gmail plugins. Använd lokalt installerade krypto verktyg körs på skrivbordet. Och om du ska använda krypto för e-post och filer överföring, kan man lika gärna se till att de är krypterade samtidigt på datorn. Det gör ingen bra att kryptera e-post om skadlig kod på datorn har redan klartext.

Om du har tillräckligt med oro hemligheter som du överväger att använda krypto, kan du aldrig få nog paranoia. 🙂

Jag måste hålla med de andra. Med hjälp av en webbtjänst för att kryptera din e-post är en dålig idé. Man vet aldrig vad som händer bakom kulisserna. Dessutom, inte använda webbläsare baserad kryptering. Människor plugin galen och inte ens inser många plugins kan se vad du gör. Om du är att paranoid att du känner att du behöver för att kryptera din e-post, bör du inte göra det i en webbläsare.

har också en titt på

http://www.encryptedtransfer.com/

Jag använder AES.io för privata (krypterad) meddelanden. Mycket enkelt och bekvämt.

Bästa doc för skicka krypterad e-post och säkra meddelanden. Tack för att du delar med dig.

Tor Mail & QuickSilver Lite

Det finns gott om legitima skäl för kryptering e-post,. Det finns också några mycket otrevliga människor i världen, som vill att deras åtgärder för att förbli dolda,. Kryptera en fil lokalt och skicka det som en bilaga, är säkrast. Använd en annan väg för att ge mottagaren nyckeln,. Om du är en av skurkarna, bara hänga tätt … .. Vi kommer till dig,. DE. Jag menade att de inte kommer att få dig … .. vi.

Dessutom http://www.noteshred.com, enkel lösenordsskyddad krypterad anteckningar.

Rowan Atkinson, mest känd som excentrisk brittisk komedi personlighet Mr Bean, har en magisterexamen i elektroteknik.