de bästa webbplatser för att titta på gratis dokumentärer

Om du är ett fan av dokumentärer, det finns många platser där du kan titta på dem gratis. Följande är en lista över platser som vi hittade, varav en del kan du lägga till kommentarer om filmerna och även gör att du kan ladda ner filmer.

Top Dokumentär filmer erbjuder full dokumentärer och information om dokumentärer genom att citera recensioner från tillförlitliga källor. De dokumentärer klassificeras i kategorier, vilket gör det lätt att hitta filmer om dina favoritämnen. Du kan också lägga till kommentarer om dokumentärer du har tittat på, ger yttranden andra tittare kan läsa om filmerna för att se om de vill titta på dem.

Om du hittar dokumentärfilmer du verkligen gillar, kan du välja att köpa dem från Top Documentary Films butik.

Freedocumentries.org strömmar full längd, tankeväckande, utbildning och underhållande dokumentärfilmer gratis, utan registrering krävs. De har sökt på nätet efter väl producerade filmer och samla dem på ett ställe. För vissa filmer, kan du även titta på trailers eller ladda ner filmen. Vissa filmer på sajten har bred spridning, men andra är skapade av oberoende filmskapare, som är beroende av webbplatser som Freedocumentaries.org att få sin information ut till allmänheten.

Dokumentär Heaven erbjuder en stor samling av dokumentärer som spänner över många genrer. De uppdaterar kontinuerligt sajten dagligen för att ge de allra bästa i dokumentärfilmer.

DocumentaryWIRE erbjuder en stor samling av gratis, intressanta och pedagogiska dokumentärer för dig att titta på nätet. Filmerna omfattar många genrer. Titta på vad fångar ditt intresse och dela dina tankar.

Öppna Dokumentärer upprätthåller en dokumentär databas med en massa dokumentärer för dig att visa gratis i många kategorier. Det finns inga inblandade kostnader och du behöver inte registrera. Du kan dock registrera om du vill skapa en egen spellista och få uppdateringar via e-post när nya dokumentärer läggs till. Det finns också ett alternativ för att automatiskt lägga till nya dokumentärer i spellistan.

Documentary.net erbjuder ett stort sortiment av full längd, fria dokumentärer på ett brett spektrum av ämnen, såsom natur, politik, vetenskap och historia. Du kan bläddra efter kategori, sortera efter bästa filmer, efter längd (kort, medellång och lång, som är mindre än 10, 11-30, och 30 + minuter, respektive), och även titta på mini-dokumentärer om inspelningen av den dokumentärer själva. De dokumentärer är tillgängliga över hela världen, utan territorium begränsningar.

DocumentaryStorm erbjuder gratis, full längd dokumentärer som samlats in från hela webben. Deras främsta mål är att dela kunskap, sprida idéer och ha roligt. DocumentaryStorm lägger till en ny dokumentär till sin webbplats varje dag.

Documentary24.com samlar de bästa dokumentärfilmer tillgängliga på webben. Titta på kvalitet dokumentärer streaming direkt i webbläsaren utan att behöva registrera sig.

Full Dokumentärer erbjuder några av de mest informativa, fri dokumentärer tillgängliga online, organiserade i kategorier. Du kan också skriva kommentarer om filmerna och betygsätta dem.

Documentary-Log.com grundades av fans av dokumentärer som samlar de allra bästa filmer från hela webben. De fokuserar på vetenskap dokumentärer, eftersom det föreföll den mest underrepresenterade genre på nätet, men de erbjuder också filmer som täcker andra genrer. Känn dig fri att lägga till kommentarer om filmer du tittar på deras hemsida och för att betygsätta filmerna, liksom.

Dokumentär Tube erbjuder ett brett utbud av fullängds dokumentärer som täcker tjugotvå kategorier, såsom konst, hälsa, vetenskap, resor och historia. Du kan söka efter ämne eller namnet på dokumentär för att se om den är tillgänglig på webbplatsen.

Dokumentär Tube har också de 100 dokumentärer som visas varje vecka. Det finns också en del av den webbplats som tillåter dig att skicka dokumentärer du producerar och göra själv. Dessa synpunkter granskas av webbplatsens redaktörer att se om de skulle vara lämpligt för webbplatsen.

Du kan enkelt registrera dig gratis på Dokumentär Tube att hålla dig uppdaterad om nya versioner som visas på hemsidan. Ett annat alternativ är att ha nya dokumentärer skickas till din RSS-läsare via RSS-flöden. Du kan välja att registrera dig för varje vecka e-postmeddelanden, informera dig varje vecka nya releaser finns på Dokumentär Tube. Information Ny release finns även genom att gilla Dokumentär Tube på Facebook eller genom att följa den platsen på Twitter. Det finns också en giveaway varje månad för registrerade medlemmar.

Dokumentärer du har tittat på Dokumentär Tube läggs automatiskt till en spellista, så att du enkelt kan gå tillbaka och titta på dem igen, eller ta reda på vilka ämnen och titlar som du redan har sett. Det finns också en del av sidan som innehåller artiklar som granskar några av de aktuella dokumentärer, som ger mer information om filmerna. Denna lista av artiklar uppdateras varje vecka.

Älskar du vetenskapliga dokumentärer? Science Dokumentärer webbplatsen finns en samling av de bästa vetenskapliga dokumentärer på nätet. De fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet. Du kommer inte hitta dokumentärer “fylld med metafysiska idéer, UFO, bio energi och andra metavetenskap.” Vad du hittar är informativ, avslöjar, intressant, och obegripliga vetenskapliga dokumentärer och föreläsningar om sådana ämnen som astronomi, biologi, matematik , fysik, IT och teknik.

Som ni vet finns det många filmer som finns på YouTube, inklusive gratis dokumentärer. Dessa kan hittas på någon av de andra webbplatser som samlar in dokumentärer, liksom, eller så kan du komma åt dem direkt på YouTube.

IndieMovies Online är tillägnad den fria, lagliga distribution av oberoende filmer. Förutom att titta på kvalitet independentfilmer, IndieMovies Online uppmuntrar dig också att skriva för dem, genom att skicka en kopia av din pjäs (högst 700 ord och ingenting offensiv). Verket kommer att ses över och, om det följer de grundläggande riktlinjer och kriterier, kommer det att läggas ut i gästskribenter avsnittet av webbplatsen. Detta främjar meningsfull, formulera och informerade diskussioner om film.

De planerar också att stödja oberoende film på sina rötter genom att visa upp arbetet med filmstudenter runt om i världen. De har inbjudande filmstudenter från alla skolor att lämna sitt arbete som skall delas på IndieMovies Online.

Dokumentär Guide är en av de få handplockade sökmotorer på internet och ger dig tillgång till det bredaste samlingen av dokumentärfilmer. De har forskat och indexeras tusentals filmer, hundratals webbplatser, och många databaser från hela världen. Filmerna har organiserats och taggade och siktas genom för utbildning och medvetenhet.

Ännu ett ställe att hitta dokumentärer är den rörliga bilden Arkiv på Internet Archive webbplats. Webbplatsen innehåller tusentals digitala filmer uppladdade av arkivet användare. Det finns förmodligen en del dokumentärfilmer bland den samling som kan topp ditt intresse.

Förhoppningsvis hjälper denna lista hittar du gratis, pedagogiska och underhållande dokumentärfilmer som intresserar och inspirerar dig. Om du känner till andra bra platser för att hitta gratis och lagligt fördelade dokumentärer, låt oss veta i kommentarerna.

Jag har flera vänner som är professionella documentarians. De överför typiskt sina grejer på Vimeo (som gör en hel del indie filmare). Förvånad att inte göra listan, även om ett gäng av generiska som jag har aldrig hört talas om – gjorde. Så är den här artikeln ska vara de bästa webbplatser för visning dokumentärer eller vad?

mvgroup.org annan stor plats där du kan hitta dokumentärer

sprword.com är en mycket bra också.

Det tar verkligen en stor insats för att veta allt detta stora webbplatser, så tack så mycket …

Tack för denna stora artikeln!

Använda Miro Video Player för att prenumerera på över 1500 webbshower, dokumentärkanaler och podcaster (mestadels i HD), inklusive kanaler shuch som TED Talks, Frontline / Världen, NOVA etc.

http://watchdocumentary.com/ verkar bra val

Tack för denna stora info. Ser fram emot en lång helg (vecka? Månad? År?) Dokumentära surfing.

En annan bra sida är DocZone http://www.cbc.ca/doczone/

Bra artikel. Mycket användbar information.

Ni är fantastisk … .thanks ett gäng för insatsen ….

Jag älskar topdocumentaryfilms och documentaryheaven. Både uppdatering ofta och vanligtvis har nya saker som är värt att titta på.

Glöm inte att gå till historien, National Geographic, PBS eller liknande kanaler som har ett begränsat antal fullängdsepisoder på sina webbplatser gratis. Några visa upp på Hulu, men de verkar inte att uppdatera mycket.

I juli 1984 USA: s president Ronald Reagan förklarade juli vara National Ice Cream månad.