de tio bästa funktionerna i Windows 8 [infografik]

Top Ten funktioner i Windows 8 [Infographics] [via TinyHacker]

Jag hoppas att de kommer slutligen att inse att de inte kan fortsätta att sälja den till högt pris. Jag hoppas att de få ner det till minst $ 50. Och de bättre bli av med alla de “versioner” som starter, hem, pro, och ultimata. Det där är dum.

ett mer: kommer att stödja inhemska virtuella maskiner.

En mindre … .se 10,0 är INTE en funktion 🙂

Versionerna är en bra funktion, hjälper spara kostnader för den genomsnittlige användaren.

Ja ok de kunde bara ta ut en lägre pris, men de är inte så skulle du hellre betala för samma version som ett företag skulle behöva? Ett hem användaren inte behöver någon av de funktioner som den professionella versionen har, eller, de är mycket osannolikt också, så har ett hem version innebär det kommer att bli billigare, samma sak med Professional. Starter är en version som syftar till låga motordrivna maskiner, vilket innebär att de kan hålla på netbookmarknaden utan att vara gjort av Linux, och eftersom detta infographic anteckningar, kan den köras på 300MB RAM, så att de kan bli av med Starter-versionen på grund av den där.

Ultimate är en av dessa saker för människor som behöver den bästa, och därför kommer att betala för det bästa, funktioner vs kostnader är inte riktigt värt det, men människor kommer att betala för det, påverkar det inte någon annan användare bortsett från dem som har inte råd att bara ha den bästa versionen.

Jag håller det bör vara billigare men som jag tror att de kan titta på, som Linux blir mer populärt och Apple vinner marknadsandelar.

Jag önskar att de skulle sätta en webbläsare väljaren på det istället för IE10. Även om de skulle manipulera siffror som de gjorde på webbplatsen främjar alla webbläsare med en poäng att jämföra dem 1-4 baserat på hur de jämfört med versioner av IE.

Men … det finns egentligen inget nytt här när det gäller innovation. Så jag kommer att vänta på “Windows 8 [gör detta] och det var min idé.” Reklam.

Först och främst finns det inget sätt det kommer att köras på endast 300MB RAM … även om växlingsfilen finns på en ssd då kanske Windows 8 föredrar hårddisken byta … som är bara dumt, eftersom det förutsätter att du inte bara kommer att betala för att uppgradera till windows 8, men betala för en SSD att köra den på rätt sätt …

Nästa jag som en hård kärna Linux-användare, är irriterad att det nya filsystemet kommer att dela på en dual-boot Linux-fönster mycket mer irriterande …;. Så jag måste starta upp windows, bara så att jag kan kopiera filer som jag vill finns i Linux till en sekundär NTFS-partition och / eller extern hårddisk så att jag kan starta, och nu Linux kommer att ha tillgång till filerna …, så MS förutsätter att du kommer att vilja betala ett skit ton $ uppgradera till sin mjukvara, men även uppgradera hårdvara för att köra det ordentligt … det är helt enkelt dumt ……

AH Jag kommer att hålla sig med 7 för en stund, verkligen vill jag mitt skrivbord för att se ut som en Windows-telefon? så långt som “Oh my, kommer mitt Linux bli svårare att använda med fönster” Grunder jag använder Ubuntu och allvarligt de suger bara använda tillsammans, varken vill prata med den andra. Men sedan heller jag började förmodligen en Flame krig, Tyvärr HTG. Men egentligen eftersom du använder Win 7 och Ubuntu Jag kan inte få antingen en att spela bra. Så alltid huset på Windows och min netbook på Linux.

# 1. Linux har gjort det i flera år,. # 2. Det kallas databaser på Linux, # 3. Gnome, GnomeShell, KDE, XFCE, Blackbox, Openbox, LXDE, Fluxbox, etc. Använd vad du vill,. # 4. behövs inte, # 5. Chrome, Krom, FireFox, Iceweasel, Opera etc. Återigen använda vad du vill,. # 6. jag skulle vilja se det slog min Crunchbang installation); # 7. det är inte en telefon. Ingen vill ha en massa skit öppen hängande och kraschar i bakgrunden, # 8. Min Linux använder 78mb vid uppstart,. # 9. Linux och IOS redan gjort det,. # 10. ……… .Det finns inget nummer 10 på lista. Trevligt jobb Angel

Också bra jobb Microsoft på alla innovativa idéer. Om bara det var 2002.

Eliminera olika versioner av Windows är inte en fruktansvärd idé, utan Microsoft kan tillhandahålla ytterligare funktioner genom sin Windows Store.

Alla som betalat för xp fick sina pengar värde och sedan några använder den för 9 år,. Detta är bara Windows 6.2. Ser ut som 7 är den nya xp.

10., integrerade sociala nätverk och moln: Du kan använda Facebook och Twitter i Windows 8 på grund av integrerade sociala nätverk i det. Plus Windows Live Services molntjänst, Sky Drive, är också tänkt att bli integrerat i Windows 8. Detta kommer att sätta Windows 8 i molnet.

Bravo, som inte är nyskapande en annan funktion.

@Peter – När jag skära mina tänder på datorer (1980-talet) fanns ett skämt går runt. “Om du inte kan rätta ett fel, sälja det som en funktion.”

@tom Jag tänker som finnas vad grindar gjorde med Steve Ballmer.

Är Windows 8 stjäl idén från från Ubuntu Unity? Ser det här listan, verkar det så Ubuntu har redan dessa funktioner.

Vad är det nya Protogon filsystemet,? Aldrig hört talas om det

Jag är medveten om att MS inte komma med en hel del av dessa idéer, men vem bryr sig? det är vad företag gör. Jag föredrar Windows främst eftersom det är det viktigaste som stöds OS för datorspel. såvitt priset, vi alla vet att det finns mer kostnadseffektiva sätt att förvärva en kopia av Windows

Jag verkligen inte ser några nya funktioner här förutom elimineringen av ms bloatware. Om de bara kunde sänka priset. Jag skulle överväga en uppgradering, men varför så länge Windows 7 gör susen, jag har redan betalat 400,00 på två kopior. Vad sjutton är MS tänker de har varit över avgifter för år och slutligen människor vill ha något annat än MS Windows (Android OS?).

Win 8 är tänkt att släppas under 2012 – det är en lång tid att vänta? HUH?

Stor Linux kan göra alla dessa saker och det är bra, men faktum är att Linux är inte tillgänglig för den stora majoriteten av marknaden. Jag ska bara göra detta en punkt, Apple uppfann inte mp3 eller tabletten, de bara gjorde ett mycket bättre jobb av det än någon före dem. Jag tror att det är vad ms försöker göra här … ..

* Och mp3 Jag menar mp3-spelare

Jag tycker de funktioner som nämns för fönster-8 ganska exakt och resultatet är smart exakt en whistleand som anges. Jag har använt det i 2 månader och jag gillar det. I keep min kritik förrän jag vet vad jag talar om, och jag skulle vilja veta priset. Med så mycket gratis programmering kommer på rad kan det vara billigare.

emile

Är det lämpligt att lämna en länk till Windows-8 i den här bloggen.

emile

Som en grupp vi älskar howtogeeks och vi använder howtogeeks länkarna för att hjälpa till att utbilda våra fönster-8 medlemmar.

emile

Till var och en sin egen. Windows är och kommer alltid hämmats av att ändra för mycket eftersom de försöker att tillgodose alla. Är MS skulle sluta försöker ta sig in så många marknader och misslyckas [HD-DVD, Zune] och bara fokusera på det bästa OS de kan göra och sluta oroa dig bakåtkompatibilitet. Alla vet säkerhet är deras största problem och bör hanteras på en kärna nivå och inte genom att kasta ett gäng färdigförpackade program på toppen, och förlitar sig en 3: e parts program för att hjälpa till att stoppa smitta. Ballmer är också ett verktyg. Bara för att kasta det där.

Jag förstår inte, så flammande. Heres mina två cent.

Jag använder Linux och UNIX eftersom jag vill lätt att använda klicka för att bråka med UI inte.

Haha, min anpassade Windows XP körs på endast 29mb RAM, och eftersom jag inte har en bra dator, jag tror att jag kommer att stanna med detta operativsystem för en loooong tid 🙂

Den Protogon filsystem (ref eller Resilient File System) kommer inte levereras med Windows 8 – det är reserverad för Windows 8 Server operativsystem. Det kräver redundanta enheter för feltolerans, jag kan inte se hur du ska sätta * att * på ett USB-minne, eller kräva datorer och surfplattor att ha flera Flash / SSD / hårddiskar ….

@luke: “… Linux är inte tillgänglig för den stora majoriteten av marknaden.” Vad är Android men en mobil Linux med en Java virtuell maskin?

Vad som är med alla dessa haters …

Dessa 10 funktioner är nya jämfört med Windows 7 och tidigare Windows-versioner, inte till andra operativsystem. Om du är en Windows-användare, bör du definitivt välkomna dessa nya och förbättrade funktioner, som jag är. Om du inte är en Windows-användare, sedan bara hålla med ditt operativsystem val. Och bara för att andra operativsystem har gjort dessa innan inte bör innebära Microsoft är inte möjligt att göra det.

Jag hoppas MS tar en galen belopp för alla dessa “nya” funktioner, i hopp om att detta kommer att driva fler människor att använda Linux, och Linux blir mer och mer populärt, kommer utvecklare börja designa spel för det.

Den högsta oavbruten vattenfall i världen är Angel Falls, som ligger i Venezuela, har en totalhöjd på 3212 fot och ett dopp av 2.648 fot.