dela din android malware historia för en chans att vinna en gratis Windows-telefon

Vill du chansen att försöka vinna en ny Windows Phone? Då denna lilla tävling drivs av Microsofts Ben Rudolph över på Twitter kan vara av intresse för dig.

Ben Rudolph gjorde ett meddelande på Twitter på tisdagen att be för människor att dela sina Android malware historier för en chans att vinna en ny Windows-telefon. De kommer in i tävlingen kommer att behöva kontrollera och använda Twitter hashtag #droidrage när du svarar på hans tweet (länkad nedan tillsammans med hans konto).

Du kan läsa mer om tävlingen genom att besöka CNET blogginlägg länkad nedan …

Särskild anmärkning: Detta är inte presenteras som ett stöd för en telefon / plattform över den andra, helt enkelt en möjlighet att försöka vinna en gratis telefon om du är så benägna att delta i tävlingen.

Ben Rudolph tävling Meddelande Tweet [Twitter]

Ben Rudolph Twitter konto [Twitter]

Microsofts Bekräftelse Twittra om Contest [Twitter]

via [CNET News (Microsoft erbjuder Windows-telefoner till Android haters)]

@BenThePCGuy Har aldrig haft problem med min Android-telefon. M $ bör nog undersöka detta SMS utnyttja som förstör medd # WP7Rage

Wow, tala om lama marknadsföringsförsök.

Shouldnt som läser “vinna en Windows-telefon nedgradering”?

INGEN KOMMENTAR ….

Du vet att se varmvatten CNET har varit i när det gäller den Adware i medföljande programvara jag kan tänka mig ingen skulle lita på dem som en pålitlig nyhetskälla. Oavsett om det är sant eller inte.

@ I @ n LMAO så sant !!!

Windows Phone är bättre än Android eller iOS. Och låt oss inte glömma att Android och iOS hade text utnyttjar som tillät angriparen root-access till enheterna.

Detta bör vara motsatt “Dela din Microsoft Malware Story för en chans att vinna en Android”. Men då, naturligtvis, det skulle vara alldeles för många inlagor att sortera.

Wow, Microsoft verkligen händer efter Android. De har gett upp konkurrera med iOS, med Xbox och SkyDrive apps för iOS. iOS är inte ett hot mot Microsoft. Android är. Visst har varje plattform brister. Ingen av dem är perfekt. Men Microsofts agerande talar för sig själva. Antingen de känner att de har överträffat iOS eller iOS syftar inte till att deras målgrupp. Android är i vägen. Behöver jag säga mer? De behöver?

Någon minns de första versionerna av Android, skriver du “shutdown” i en textruta och OS skulle stängas? Det var väl det, men det var under den första veckan av OS utsläpp och ingen var uppmärksam. Tänk på det som en SQL-injektion attack!

Nah. Du kan hålla Win Phone.

Wow. Windows är tillgänglig på telefoner?

@dafoo: få root-åtkomst till de flesta Android-telefoner inte kräver en “text utnyttja.” Ganska mycket vem som helst kan rota en Android-telefon i cirka 30 sekunder. Det finns program tillgängliga att göra det, och när du gör, kan du ändra telefonen med avancerade ROM bilder av Android. Detta är en funktion, inte en “utnyttja.” Jag har gjort det till cirka 10 Android-telefoner. Såg aldrig en byte av skadlig kod. Jag vet inte var du får din information.

Också noga med att jämföra det stora antalet Windows Phone-appar till Android-appar?

@ joe.attaboy

Ja, finns på telefoner Windows (åtminstone en telefon-specifik version av Windows, som inte har något att göra med den stationära versionen). Det har varit Windows-telefoner sedan början av 2000-talet, som kör ett operativsystem som kallas Windows Mobile. Men med början förra året släppte Microsoft ett nytt operativsystem som kallas Windows Phone (7).

Dessutom, vad som synes har gått över huvudet är att jag talade om HACKERS (dvs inte användaren av telefonen) få root-åtkomst till Android-enhet med hjälp av en text utnyttja. Detta är otroligt annorlunda än den faktiska användaren böka hans eller hennes telefon. Jag är inte säker på hur du inte förstår att … Jag ska försöka att vara mer tydlig nästa gång.

Vi kan jämföra antalet appar om du vill, om du tror kvantitet är detsamma som kvalitet. Men kom ihåg att Windows Phone har den snabbast växande App Store för alla smartphones, och på ett år har gått från 2.000 apps till över 40.000. Trevlig start.

Färgen på den lilla glasbit (glasbubbla fylld med flytande alkohol) finns inuti sprinklerhuvuden för sprinklersystemen indikerar den temperatur vid vilken det brister (och aktiverar sprinklern) orange är den lägsta temperaturen och svart är den högsta.