dela webbsidor lätt i Firefox med mozilla f1

Vill du ha ett snabbt och enkelt sätt att dela webbsidor i Firefox? Mozilla F1 gör dela webbsidor så enkel som möjligt att använda Twitter, Facebook och Gmail.

När du har installerat tillägget, kommer du att se den här rullgardins område visas där du kan välja den tjänst som du vill aktivera åtkomst för.

I vårt exempel valde vi Twitter. Du kommer att behöva logga in på lämplig tjänst som vanligt om du surfar det normalt.

När du har loggat in kommer du att behöva godkänna tillgång för F1 till ditt konto.

När du hittar en webbsida som du vill dela klickar på Text Bubble verktygsfältet knappen för att öppna F1. Allt du behöver göra är att skriva in önskad text som beskriver webbsidan och klicka på Dela. Länkar för webbsidor du delar kommer att förkortas med hjälp av bit.ly.

Obs: Vid denna tid är det inte möjligt att flytta F1 knappen från sin “nuvarande plats i navigeringsverktygsfältet.

Här är vår nyligen delade webbsida på Twitter. En sak som vi märkte är att namnet på webbsidan inte delades, så att du antagligen kommer att lägga till det i innan du klickar på Dela.

Vill du se F1 i aktion? Se hur det fungerar i följande video.

Ladda ner F1 Extension [Mozilla Add-ons]

Mozilla F1 Hemsida [Mozilla F1 på Mozilla Labs]

Är det automatiskt förkorta URL,? Det är bra,)

@Hatryst – Ja, förkortar det automatiskt webbadresser. ^ _ ^ Detta kommer att bli en ovanligt elak förlängning om de får fler tjänster inbyggda i det (som jag anser bör eller kommer att ske snart). ~ _ ^

Jag håller med om detta addon syns något löfte, en sak som jag har märkt är att du inte verkar kunna ange dina bit.ly kontouppgifter, om jag missat något

@HermitPete – Du behöver inte ange några kontouppgifter för bit.ly … F1 automatiskt konverterar URL använder bit.ly för dig. ^ _ ^

det är allt helt underbara. men om du har Gmail finns en liten tillägg som gör att du kan skicka sidan via gmail. verkar enklare för mig.

Den zimbabwiska hyperinflation krisen 2008 ledde till en valuta inflationen uppskattas till över 95% per dag -by slutet av året USD till ZWD kursen var $ 1 till 100 novemvigitillion (10 ^ 92) zimbabwiska dollar.