den 20 bästa Windows 7 startmenyn och aktivitetsfältet tips och tricks

Om du har flyttat från Windows XP till Windows 7, kan det ta lite tid att vänja sig vid den nya Start-menyn och Aktivitetsfältet. Här är en lista med användbara tips som hjälper dig göra det bästa av varje.

Om du är ett fan av Dropbox, det finns ett sätt att få snabb och enkel tillgång till det på Start-menyn. Följande artikel beskriver hur man hacka biblioteken har att byta namn på inspelade TV-bibliotek till ett annat namn.

Det är inte en perfekt lösning, men om du använder Dropbox en hel del, det är värt det.

Lägg till “Mitt Dropbox” till din Windows 7 Start-menyn

Har du bytt till Windows 7 och bara kan inte vänja sig vid den nya Start-menyn? Tja, det är ett verktyg som kallas ClassicShell, som tillåter dig att få den klassiska Start-menyn från Windows XP i Windows 7. Du kan också välja att få de funktioner från den klassiska versionen av Windows Explorer.

En trevlig sidoeffekt av ClassicShell är när du stänger av eller startar om datorn, du får den klassiska stänga skärmen.

ClassicShell Lägger Klassisk Start-menyn och Explorer funktioner till Windows7

Har du någonsin försökt att söka efter papperskorgen i Windows 7 Start-menyn sökrutan bara för att finna att du får inga resultat? Du kan lätt hitta filer, mappar, program och mer med hjälp av Start-menyn sökning i både Windows 7 och Vista. Men om du anger “papperskorgen” i startmenyn sökrutan hittar du inte det.

Följande artikel beskriver hur du lägger till papperskorgen till Start-menyn sökning så att du kan använda sökrutan för att enkelt hitta den.

Lägg papperskorgen till Start-menyn i Windows 7

När du först installera Windows 7 och använda sökrutan på Start-menyn för att hitta filer, mappar, program, etc., resultaten kommer upp snabbt. Men efter att ha använt systemet ett tag, växer din samling av filer, mappar och program och sökfunktionen blir långsammare.

Det finns två sätt att påskynda sökfunktionen. Om du oftast använder sökrutan för att hitta program, kan du ändra inställningarna för startmenyn sökrutan så det bara söker igenom programmen på Start-menyn, och inte genom alla dina många dokument, bilder, e-post, etc. Du kan också städa upp platser du indexerar så färre filer ingår i indexet. Följande artikel förklarar båda metoderna.

Gör Windows 7 Start-menyn Sök Hitta dina applikationer snabbare

Om du använder listan Tidigare objekt på Start-menyn, kan du har undrat hur man ändrar antalet poster räknas upp. Du kanske inte vill att listan ska vara så länge, eller kanske du använda listan en hel del och vill att fler objekt att vara tillgängliga i den.

Standard antalet objekt som visas i listan Senaste objekt är 10. Du kan öka eller minska detta belopp med ett register tweak. Följande artikel visar dig hur.

Ändra antalet Senaste objekt Visas på Windows 7 / Vista Start Menu

Som standard är på strömbrytaren på Start-menyn i Windows 7 avstängningsknappen, och Windows Vista är det Sleep.

Om du använder Starta, sova, Logga ut, eller viloläge oftare, kan du göra en av dessa åtgärder standardåtgärden som händer när du klickar på strömbrytaren. Följande artikel förklarar hur man gör detta för både Windows 7 och Windows Vista.

Ändra Windows 7 eller Vista Ström knappar att stänga av / Sleep / Hibernate

Har du redigera Start-menyn varje gång du installerar ett program för att hålla det rent och snyggt? I Windows XP, allt du hade att göra för att få tillgång till mappen Start-menyn var högerklicka på Start-knappen. Så är emellertid inte fallet i Windows 7.

Nu, högerklicka på Start Orb i Windows 7 visar alternativet Open Windows Explorer, som bara tar dig till Bibliotek vyn. Följande artikel visar hur du enkelt öppna mappmenyn Start i Windows 7 så att du kan anpassa din startmeny genvägar.

Dum Geek tricks: Öppna Start-menyn mapp i Windows 7

Du kanske behöver komma åt Administrationsverktyg i Windows ganska ofta om du är en systemadministratör eller en avancerad användare. Vanligtvis måste du gå in i kontrollpanelen för att komma åt Administrationsverktyg. Skulle det inte vara praktiskt att snabbt kunna komma åt dem från Start-menyn?

Följande artikel visar hur du lägger till en länk till Administrationsverktyg på Start-menyn för snabbare åtkomst.

Lägga till Administrationsverktyg på Start-menyn i Windows 7

Du kanske tror att dialogrutan Kör har tagits bort från Windows 7 och Vista. Det är fortfarande tillgänglig, det är bara tagits bort från Start-menyn. Du kan komma åt dialogrutan Kör genom att trycka Win + R på tangentbordet, vilket är det enklaste sättet att komma åt den.

Men om du föredrar att använda musen över tangentbordet, kan du lägga till kommandot Kör tillbaka till startmenyn. Följande artikel förklarar enkelt sätt att göra det.

Aktivera Kör kommando i Windows 7 eller Vista Start Menu

Länkarna till poster såsom datorer, Kontrollpanelen och dokument, normalt öppen till ett separat fönster när du klickar på dem. Du då, måste leta efter vad du vill ha på det fönstret. Däremot kan du utöka dessa objekt på Start-menyn för att visa en popup-meny som innehåller de objekt som skulle visas på fönstret.

Följande artikel visar dig snabbt och enkelt tips för att ändra denna Start-menyn beteende.

Nybörjare Geek: Visa objekt på startmenyn i utökat visningsläge i Windows 7

Windows 7 Aktivitetsfältet, eller Superbar, kombinerar funktionerna i den normala aktivitetsfältet med funktionerna i Snabbstart genom att du kan docka objekt till aktivitetsfältet. Men om du vill ha tillgång till fältet Snabbstart också, är det ganska lätt att göra tillgängliga på aktivitetsfältet. Följande artikel förklarar steg för att göra detta.

Lägg Snabbstart Bar till aktivitetsfältet i Windows 7

I tips för Start-menyn ovan listade vi en artikel som beskriver hur du lägger till papperskorgen på Start-menyn så att du kan hitta den med hjälp av Windows 7 Search. Du kan också lägga till Papperskorgen till aktivitetsfältet. Följande artikel diskuterar ett par olika metoder för att lägga till Papperskorgen till aktivitetsfältet för enklare åtkomst. Den visar också hur du lägger till fullt fungerande papperskorgen till snabbstartsfältet.

Lägg papperskorgen till aktivitetsfältet i Windows 7

Om du öppnar “Den här datorn” ofta, det skulle vara bra att ha en länk till den på Aktivitetsfältet för ett klick tillgång. Följande artikel visar hur du lägger till datorn menyn som en mapp på aktivitetsfältet för enkel åtkomst till dina alla dina enheter. Detta tips kan användas för att lägga till andra mappar till aktivitetsfältet också.

Lägg till “Den här datorn” på din Windows 7 / Vista Arbetsuppgift

Windows 7 Aktivitetsfältet omarbetades som en “brygga stil” Aktivitetsfältet med fönster för varje applikation finns på en enda kombinerad knapp på aktivitetsfältet för det programmet. Om du inte är bekväm att använda “docka stil” Aktivitetsfältet i Windows 7, det finns ett sätt att göra aktivitetsfältet fungerar som det gjorde i Windows XP och Vista. Följande artikel visar dig hur.

Gör Windows 7 Aktivitetsfältet fungerar mer som Windows XP eller Vista

Som du fästa program till aktivitetsfältet i Windows 7, kommer du att märka att du sluta med en blandad kompott av slump godis-färgade ikoner som alla ser annorlunda och krockar med varandra. Vill du använda ikoner på aktivitetsfältet att alla går ihop i en matchande stil? Följande artikel visar hur man sätter en vacker uppsättning matchande ikoner på aktivitetsfältet.

Hur Anpassa din Windows 7 Ikoner i Aktivitetsfältet för Alla App

Om du vill övervaka dina systemresurser men vill inte belamra upp ditt skrivbord med en massa ikoner, kommer du Aktivitetsfältet Meter. Det är en öppen källkod, lätta, bärbara uppsättning av tre ansökningar. Det är ett verktyg för att övervaka minnesanvändning, en för processoranvändning, och en för diskaktivitet. Helt enkelt köra den specifika applikationen för den typ av övervakning du vill ha och justera reglaget för att ställa in uppdateringsfrekvens och den procentuella utnyttjandet där mätarna från grönt till gult till rött. Aktivitetsfältet Meter inte erbjuder en fin tand-kam vy i systemets prestanda, men för enkel övervakning, det är diskret och effektivt.

Aktivitetsfältet meter sväng aktivitetsfältet i en System Resource monitor

Om du vill ändra färgen på Windows 7 Aktivitetsfältet, behöver du inte installera ett eget tema eller betala för extra programvara för att göra det åt dig. Det är en enkel, dum trick som låter dig ändra färgen på aktivitetsfältet utan extra programvara, och utan att ändra ditt fönster färg. Följande artikel visar hur man gör detta med hjälp av en början metod och en mer avancerad, geeky metod.

Ändra Windows 7 Aktivitetsfältet färg utan extra programvara (Dum Geek tricks)

Om du har haft problem där aktivitetsfältet i Windows vägrar att döljas automatiskt, även om du har ställt in alternativ i Kontrollpanelen, har vi några tips som kan få aktivitetsfältet för att dölja automatiskt igen. Följande artikel visar hur man löser detta problem i Windows 7, men några av de tips gäller för Windows Vista eller Windows XP, liksom.

Fastställande När aktivitetsfältet i Windows vägrar att Auto-Hide korrekt

Windows 7 Aktivitetsfältet ger snabb och enkel tillgång till dina favoritprogram. Däremot kan det bli rörigt och oorganiserade som du fästa fler och fler program till den. Skulle det inte vara trevligt om du kunde sortera program du använder mest i grupper så det är lätt att hitta det du letar efter? Följande artikel diskuterar en snabb trick, med hjälp av genvägar distans, som kan hjälpa dig att organisera din rörigt Aktivitetsfältet.

Hur organisera dina program i Windows 7 Aktivitetsfältet

Aero Peek funktionen i Windows 7 Aktivitetsfältet kan du se live miniatyrer av alla fönster för varje applikation. Detta är en cool funktion, men vad händer om du vill kunna bara klickar på en programikon i Aktivitetsfältet för att få tillgång till det sista fönstret du hade öppet i denna ansökan? Du kan hålla nere Ctrl-tangenten samtidigt som du klickar på en knapp i aktivitetsfältet, men det är snabbare och enklare att kunna bara klicka på ikonen utan att trycka på en knapp som väl. Följande artikel beskriver ett hack för att göra ikonerna på aktivitetsfältet öppnar den sista aktiva fönster för varje applikation med ett klick. När du installerar den här hacka, om du fortfarande vill se listan med miniatyrbilder för ett program, bara musen över att “programmets knapp i aktivitetsfältet för en halv sekund för att se hela listan.

Artikeln visar hur du tillämpa registret hacka manuellt, men ger också en länk för att ladda ner en fil som lätt tillämpar hacka.

Gör knappar i Aktivitetsfältet Växla till den sista aktiva fönstret i Windows 7

Vi hoppas att dessa tips och tricks hjälper dig att göra det mesta av Start-menyn och Aktivitetsfältet.

excellent

*Gäspa*

För att få en lista över dina nedladdningar i Start-menyn, lägga till data> display som menyn.

Två frågor och en anteckning på en ovan spets

Finns det något sätt i Windows 7 för att manuellt dölja och visa Aktivitetsfältet. Jag hatar Autohide så mycket att jag flyttade aktivitetsfältet till vänster (I likhet med Unity i Ubuntu), men för att kunna använda http://lifehacker.com/5468581/turn-your-netbook-into-a-feature+rich- e + bok-läsare jag rotera min skärm, och om Aktivitetsfältet fältet~~POS=HEADCOMP tar upp för mycket utrymme när horisontell när du är i liggande, är det galet hur mycket det tar upp när du är vertikalt i stående. Mac har CMD + OPT + D, finns det något alternativ för Windows?

Finns det något sätt att rada upp system ikoner när vertikalplanet så att rester visar över resten i stället för nedan? Imgur galleri för att visa vad jag menar: http://imgur.com/a/D3Sxi Första bilden är hur den gör det, andra är hur det ska.

Också på papperskorgen i aktivitetsfältet, det är en annan sak du bör oroa sig för när Aktivitetsfältet är vertikal. Det anpassar till vänster om det inte har ett namn som visar, så markera alternativet Visa text i högerklicksmenyn för att få det till centrum. Om du namnge genvägen Papperskorgen, kommer du att ha tre kolumner av systemet ikoner och en mycket stort utrymme runt varje nålas ikon. Men om du namnge genväg papperskorgen, kan du få aktivitetsfältet vid det minimum som krävs bredd.

NICE post); Tack för uppsamling av länkar

Inte säker på varför du skulle spendera tid på lösningar för att lägga till dropbox, papperskorgen och så vidare till din startmeny när du kan bara stift explorer till aktivitetsfältet, har det bredvid startknappen och sedan fästa alla dina mest använda mappar till explorer hoppa lista, jag använder det explorer Jumplist mycket mer än startmenyn. p startmenyn är oftast bara öppen för en kort stund när jag trycker på knappen fönster (på tangentbordet) och skriv in några bokstäver och tryck på Enter för att starta något .

När det gäller att öppna startmenyn mappar, jag gjorde faktiskt ett bibliotek som visar de två mappar startmenyn använda, bra för att organisera startmeny, enda jag faktiskt använder biblioteken fungerar för: p

Finns det någon form av creatablw exe eller nörd trick jag kunde använda för att växla mellan prestandaalternativ i Windows 7? Ibland när jag använder tunga program som jag vill minska Aero grafik. Jag gör det manuellt genom att markera och avmarkera rutorna, men det blir jobbigt varje gång jag vill byta mellan bästa prestanda och min egna perfomance. Finns det ett sätt att växla detta med ett enkelt klick?

@remisnyl Du kan eventuellt göra detta med en batch-fil, eller en cmdlet (kommando-låt) för Windows Powershell.

Här är Microsofts egen Komma igång för Power: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa973757(v=vs.85).aspx

Här är en plats med några Power kod som kan göra precis vad du behöver: http://poshcode.org/2052

Jag hittade båda dessa med en enkel Google-sökning.

Din andra alternativ kan vara att uppgradera ditt grafikkort så här omkoppling av videoprestanda inte skulle vara nödvändigt, beroende på systemtyp. Många av de senaste korten kommer automatiskt skala deras prestanda med demand-system, eller kan förlita sig på mjukvara för fläkt, spänning, och varvtalsreglering, men slutresultatet är detsamma. Det bästa om de flesta av de senaste grafikkorten är att även relativt low-end delar vanligtvis fungerar bra, förutsatt att du inte använder dem för att driva en stor bildskärm med hög upplösning.

Underbar 😉 Nice work

bra men killar jag redan vet att ni behöver lägga något nytt Jag har följt u från förra 6 månader och jag är fan av er

Tack Geek. Utan tvekan, en alldeles utmärkt artikel. Grattis! Jag kan naturligtvis ha gjort detta själv, men sedan igen, jag saknar motivation … .. Ange detta i fib av året tävlingen.

GEEK TIPS BEGÄRAN

Vad jag skulle vilja se är detta: högerklicka min dator / egenskaper / Avancerade systeminställningar / inställningar (i prestanda) / Visuella effekter. På riktigt gamla hårdvara som jag installera Win7 till jag “Justera för bästa prestanda”. Det gör att det ser ut som Windows 98, men det är så lyhörd. Jag gör det med netbooks många. Vad jag skulle älska är för någon att gå igenom alla dessa alternativ och förklara vad som är vad.

Bästa tips för startmenyn (även fungerar för vinst 8 Metro UI)? Dont använda den!

Allvarligt jag har försökt så många varianter av Launchy, Rocket, Rainmeter och en även vanliga gamla genvägar på skrivbordet som jag tror att hela startmenyn sak är nu föråldrade. Den nya Metro UI är bättre men dess bara en baby steg i rätt allmänna riktning och theres en enorm klyfta att korsa!

Mängden is låst i Mars södra polarisen innehåller tillräckligt med vatten för att täcka hela planeten i en ocean 36 fot djup.