den enda alkohol erkänts av kongressen är?

Svar: Bourbon

Amerika är en mångsidig plats med tusentals vingårdar, bryggerier och destillerier stora och små som skapar allt från massproducerade öl till små serier gin. Bland alla de produkter som tillverkas av denna mängd alkohol produktionsenheter, men det finns bara en alkohol som har officiellt erkänts av USA kongressen: bourbon.

År 1964 var bourbon erkänts av en samtidig kongress- upplösning som en separat produkt i USA på grund av att det är den enda alkoholen fullständigt amerikanskt ursprung.

Idag bourbon är federalt skyddas. Tvärtemot vad många tror, ​​är det inte ett rättsligt krav för bourbon som skall produceras i Kentucky, men staten har långvariga rötter med whisky och historia åt sidan, är en bra plats för att göra det. Den naturligt “kalksten filtrerad” vatten är bra för destillering, somrarna är tillräckligt varmt för att öppna träets ådring fat bourbon är åldern i, och vintrarna är bara tillräckligt kallt för att smittas av trä en process som bidrar till smaken av bourbon.

På tal om smak, åldrande, och den juridiska definitionen av bourbon, när du köper en flaska bourbon märkt “rak bourbon”, du köper en produkt med en hårt kontrollerad rättslig definition. Att bära etiketten “rakt bourbon”, alkoholen måste uppfylla följande krav: produceras i USA, tillverkad av en spannmålsblandning som är åtminstone 51% majs, lagras i nya “förkolnade ek” fat, destilleras till högst 160 (US) bevis (80% alkohol), trädde i tunnor för åldring vid högst 125 bevis (62,5% alkohol), buteljeras vid 80 bevis eller mer (40% alkohol), och åldras under minst två år (ett år uttalande etikett krävs) till fyra år (krävs ingen ålder uttalande etikett).

 Bbadgett.