den exklusiva larv klubb består av?

Svar: Emergency Parachutists

Vissa exklusiva klubbar du kommer in genom förtjänst ditt hårda arbete, påkostade rikedom, akademiska prestationer, eller andra faktorer. Caterpillar Club är en sällsynt typ av klubb, dock, och en man inte kan arbeta, köpa, eller studera din väg in, och, uppriktigt sagt, vi är säker på att du ska vara glad att aldrig gå med.

Det enda vägen in i Caterpillar Club är att överleva en fallskärm räddningsaktion av en handikappad flygplan. Militära praktikanter, fritids hoppare och söker spänning både behöver inte gälla: det måste vara en legitim the-planet-är-gå-ner upplevelse där du överleva genom att ösa ur flygplanet och landning, lever och mår bra, tack vare en fallskärm.

Tänk på att inträdeskraven är mycket strikta och mycket tydligt avgränsad. Du måste ha ditt liv räddades av fallskärmen och du måste använda fallskärm utan ursprungliga avsikten att använda fallskärm. Till exempel i fall där en fallskärmshoppning plan har skadats piloten och fallskärmshoppare alla räddats från planet, är bara piloten invald i Caterpillar Club eftersom piloten är den enda på båten som gick ombord på planet utan avsikt att lämna tills det var säkert tillbaka på marken. Likaså de mycket sällsynta fall av människor lever faller från flygplan utan fallskärm (såsom Royal Air Force Sgt. Nicholas Alkemade som överlevde en nedgång under andra världskriget genom att landa i en stor snödriva) inte uppfyller kraven eftersom de inte sparades av en fallskärm.

Klubben grundades av Leslie Irvin, ägare av Irvin Airchute Company of Canada, 1922. För att främja sina fallskärmar och belysa hur värdefulla de var för de människor som behövde dem mest, Irvin gav en guldstift, formad som en larv naturligtvis, till varje person som överlevde ett hopp från en handikappad plan iklädd en av hans företags fallskärmar. I slutet av andra världskriget, hade Irvin delas ut över 34.000 stift.

Även om särskilda skäl Irvin valt larv som en maskot för klubben aldrig protokollföras, med tanke på att tidiga fallskärmar gjordes från silke och mottot för klubben är “liv beror på en silkestråd,” det är säkert att anta att namnet , maskot, och stift är alla hyllningar till den betydande roll silkes, larv form av silkes moth Bombyx mori, spelade i rollen som fallskärm produktion.

Efterföljaren av Irvin Airchute Bolaget fortsätter att denna dag för att introducera nya medlemmar i klubben och andra stora fallskärms tillverkare har infört liknande politik erkänna dem som har överlevt katastrofala flyg misslyckanden tack vare sina fallskärmar.

 USA: s armé.

“Livet beror på en silkestråd” är trevligt.

När jag läser detta, men jag tänkte på en larv insvept i kokong av ett flygplan. Den personen endast överlevde genom att dyka upp från denna kokong som en bevingad fjäril (fallskärmen), flytande på ett säkert sätt till marken.