den ultimata hake datorn tornet [humoristisk bild]

Snacka om enkel åtkomst!

DET ÄR en dator? [Graph Jam – Cheezburger Nätverk]

och det går 2 skärmar med DVI till VGA adaptrar. är alla öppna du skulle tro att de skulle rensa den smutsiga sak också

Raspberry Pi storebror.

@Read Och dela: Det är vad jag tänkte.

När en nedstigning fall kostar mer än ett litet kylskåp (utan strömförsörjning även)! Detta kan vara vanligare än man kan tro.

Vilket land bor du i där du kan köpa kylskåp för US $ 25? Det kommer även att bjuda på ett chassi i tredje världens länder som vårt. $ 50 får du en anständig chassi och $ 100 per High End chassi,. Jag kan inte hitta ett kylskåp för $ 100 ??

Mega Pi Vertion en kan vara?

@mtech; http: //www.amazon.com/Haier-HCR17W-Cubic-Refrigerator-Freezer/dp/B004R21JK2/

$ 99,99

Detta är ingen riktig besparing för här i RSA om jag vill ha en psu jag måste köpa boxen för att de inte är tillgängliga utan det men bra för demonstrationer. Detta är en riktig dator och det var tiden för Pentium 2 och AMD K5 / 6 Windows 95/98

Skratta inte, jag sprang ett sånt för ungefär ett och ett halvt år tills jag hade råd ett fall för det. fungerade bra

Jo det är lätt att arbeta med, ansåg jag bygga min på en 1/4 “plywoodskiva och bara sätta i min skrivbordslåda. Egentligen kommer jag nog på min nästa build.

Detta ger gamla minnen av AMD-processorer Micros ** t 95/98 blå skärmar av döds uncompatibilities back-up inte värt tghe media som används för att göra dem ändlösa hänvisar dig till “Administratör” på en fristående dator och andra typer av roliga som gör pekfingret kliande för att använda en Uzi på konstruktörerna av Windows

det är vad vi brukade kalla en “bakbord” rigg, står ute i det fria, enkla att åtgärda, felsöka och ändra.

Enades Gunner. Ger tillbaka minnen av massor av bakbord riggar jag brukade snickra ihop.

Och till den person klagar fall priser, det är som 9000 platser som ger dig en gammal fall, om du inte är picky. Nästan alla datorer verkstad kastar bort helt användbara fall varje dag. Det går inte att sälja dem, kommer ingen att köpa. Deponier är full av dem! Helvete, jag har 3-4 i mitt garage du kan ha.

@ Knappar: Ett kylskåp skulle göra en stor fråga för överklockning och hålla drycker kalla.

Jag har två datorer som är konfigurerade liknande, förutom de sitter på skrivbordet i stället för som monteras på väggen.

Hunnerna, ett nomadfolk som kontrollerade Centraleuropa i 3: e-talet, hade ingen skriftsystem, alla konton av dem kommer från omgivande kulturer och beskriva dem som skrämmande utseende och hård i strid.