den ultimata listan över krom Kommandoradsväxlar

Vill du använda enstaka kommandoraden för att justera Chromes prestanda på datorn? Då kommer du definitivt vill ha en titt genom denna mycket omfattande lista över kommandoradsväxlar för din favorit webbläsare.

Peter Beverloo upprätthåller en uppdaterad lista över kommandoradsväxlar för Chromium som helt enkelt kommer att förvåna dig. Listan är sammanställt i alfabetisk ordning för enkel sökning och nästan varenda post innehåller en beskrivning av vad omkopplaren gör eller är för.

Från posten: Det finns massor av kommandorader som kan användas med Chromium webbläsare. Någon förändring beteende funktioner, andra är för felsökning eller experimentera. Denna sida listar de tillgängliga växlar inklusive deras villkor och beskrivningar.

Detta är din chans att verkligen ha lite kul medan tweaking Chrome för alla är det värt på datorn, så huvudet på över och börja plocka ut några nya favoriter!

Lista över Chromium kommandoradsväxlar [via Lifehacker]

Trots den skenbara slumpmässigheten Waldo placering i Var är Waldo? barnböcker, det finns vissa placeringsregler, Waldo aldrig placeras till exempel på botten av den högra sidan eftersom läsarens öga naturligt dras det på varje sida tur.