dumma geeken tricks: inaktivera Windows 7 aero titt i två klick

De flesta av er förmodligen redan vet hur man gör detta, men tidigare idag jag visade någon hur man slår Aero Peek av, och de var förvånad över hur enkelt det är, du behöver bara använda två musklick för att stänga av den.

Denna metod inaktiverar bara inställningen i det nedre högra. Om du vill inaktivera i Aktivitetsfältet miniatyrversion av Aero Peek, måste du läsa vår artikel om ämnet. Eller om du vill inaktivera fördröjningen, kan du göra det också.

Flytta musen till det nedre högra hörnet av skärmen, och sväva över Aero Peek knappen i hörnet. Högerklicka, och du kommer att presenteras med en popupmeny. Markera helt enkelt rutan för “Peek på skrivbordet”, och Aero Peek inaktiveras.

Det var ganska enkelt, eller hur?

Detta gör samma sak som rubrik till Egenskaper för aktivitetsfältet och hitta kryssrutan

Trevlig och enkel, bör precis som allt vara.

wow, den funktionen var ibland riktigt irriterande, Tack så mycket

Jag älskar Aero Peek och kan inte föreställa mig varför du skulle vilja stänga av det. Jag använder det hela tiden för att kika på att köra sidebar gadgets utan att behöva minimera mitt program, särskilt för att kontrollera CPU eller GPU procent medan du kör ett spel.

Jag trodde att klicka på “Visa skrivbordet” är handikappande det. Skulle inte du tror Aero “Peek” är i första hand för “kikar” på skrivbordet? BTW Om du inaktiverar det, du miste om en kvalitetsaspekt.

Du kan fortfarande kika på destktop även med alternativet inaktiveras genom att använda snabbtangenten Windows-tangenten + Space

Inte lika bra som Win + Space, men om du behöver göra lite mer sedan kika, du kan minimera allt med Win + D (t.ex. starta ett program eller öppna en genväg). Om du inte börjar något, trycka Win + D igen kommer att föra alla fönster tillbaka i samma ordning som du minimerade dem.

tydligen du spara lite RAM göra detta men du måste också inaktivera areosnap

Ge några skäl / fall varför / när detta kan vara en bra sak att göra skulle hjälpa. Som det är, jag har ingen aning om varför jag någonsin skulle vilja göra detta.

Detta är en av de funktioner som jag gillar i Win7 och kommer säkert inte stänga av den,. Och bara klicka i det hörnet kommer att minimera allt och klicka igen för att föra den tillbaka.

Allvarligt, folk, vad är det med de negativa kommentarerna? Bara för att du har ingen anledning att göra det betyder inte att det inte finns människor som, av någon anledning, behöver denna information. Den “du gör det fel” -stil kommentarer tillför något till konversationen.

Till Geek: Personligen tycker jag att hålla kika aktiverad, men det är skönt att veta alternativet finns. Tack för att ge en enkel, kvalitet tips!

För den som söker en, jag har en stor anledning till varför jag avstängd det så fort jag läste hur: Mitt skrivbord är ojämn, och min mus glider alltid ner och till höger när jag låta det gå att skriva. Ja, jag behöver ett nytt skrivbord, men under tiden, tack, Geek, för att ta bort det huvudvärk!

Jag kan inte stänga av eller aktivera den här funktionen. Medan båda mina alternativ (i den här artikeln) kontrolleras, de båda nedtonade. Varför är detta? Tack!

@anon, du kan köra hem grundläggande, im inte säker men i Vista Home Basic alla häftiga effekter inaktiverades

Varför stänga av den? Det är ett mycket praktiskt verktyg för att ha!

Jag stänga det eftersom jag inte har något behov av det och det är irriterande att resa det av misstag. Med den inaktiverad, kan jag göra exakt samma sak genom att klicka på rutan för att kika och klicka igen för att unpeek. Än en gång, men jag har inte något på mitt skrivbord Jag vill kika på. Jag kör inte gadgetar och sånt.

Jason, jag håller med dig. Någon kan behöva denna spets. Me, till exempel, jag har aldrig använt den här funktionen. Och jag hade redan inaktiverade den. Dessa Geek människor gör ett bra jobb.

@anon Or dina 3rd konflikter grafikkort med de andra två och orsakar irriterande strömavbrott om musen svävar över uppgiften baren. Aero är trevligt, men jag hellre skulle vilja ha den 5: e skärmen och ett stabilt system.

Men jag älskar det. D

Windows 7 Jag är inte en comp nörd jag har en questionpn den enternet historia trots u DELET dina historyis deras sätt att hämta webbsidor u gick jag hittade en wed plats för musik didnot sätta på favoriter skrev ner nu jag glömde som webben plats jag gick toand min kastade papperet awayy amd rensat historia aahaahh men kan u hjälpa

Tack för att ta bort denna irriterande funktion. När du spelar buggy spel från STEAM musen väljaren skulle osynligt hit att freaking lilla “Peek” -funktionen och stänga mitt spel tillfälligt. Jag vet att det inte Peek fel, men fan var det irriterande. Dessutom tror jag inte köra gadgets. Aldrig haft en användning för darn titt sak. Win + D fungerar alldeles utmärkt för mig.

Bröstmjölk innehåller varierande grad av melatonin baserat på vilken tid på dagen, melatonin innehåll hjälper barnet att reglera sin sömn cykeln och minskar fall av kolik.