Eller sök direkt från Firefox adressfält med hjälp av genvägar sökning

Vill du ha ett snabbt sätt att göra sökningar i Firefox adressfält med din favorit sökmotorer? Sedan se hur lätt det kan vara att söka med hjälp av denna fantastiskt uppsättning genvägar med InstantFox förlängning.

För att komma igång helt enkelt skriva in brevet i samband med ditt val av sökmotorn (se lista nedan), tryck på mellanslagstangenten, och skriv in ditt sökord. InstantFox kommer att minska antalet resultat medan du skriver. Som ni kan se här, hade vi bara en bokstav kvar att skriva för “Ubuntu” och vi kunde avsluta vår sökning genom att klicka på Wikipedia länk utan vidare skriva.

InstantFox är också bra väderprognoser … typ “f” och du befinner dig.

Här är de snabba sökningar som förlängning för tillfället

Obs: Fler snabba sökningar beror på att läggas i framtida versioner förlängnings.

Ladda ner InstantFox förlängning (Mozilla Add-ons) [via MakeTechEasier]; InstantFox Hemsida

Opera gör detta som standard ..

Ja, Opera regler !!! Jag har de flesta av dem konfigureras och även ordböcker och översättare.

förlängningen också låta dig använda många av sökmotor genvägar Google i adressfältet, Ex. g plats: howtogeek.com firefox tips och tricks

detta var i opera länge sedan

inte var det i Firefox för länge sedan, utan att det behövs en förlängning? Bara högerklicka på en sökruta och välj “Lägg till ett nyckelord för sökningen”. Är allt som förlängningen ger en praktisk uppsättning av standard?

Du kan göra detta från den fantastiska sökmotorn DuckDuckGo. http://duckduckgo.com

Om du ställer in det som standardsökmotor i Firefox, kan du ange “smällar” i adressfältet, med hjälp av DDG: s “band syntax”.

g – söker på Google, yt – Sök YouTube, w – Sökningar Wikipedia

Och ca 1000 mer.

https://duckduckgo.com/bang.html

Jag hade en titt på detta, men, som jag redan använder många av mina egna sökord för mina favoritplatser, kunde jag inte se en användning för den. Egentligen kunde jag inte se poängen med räknaren alls som allt du behöver göra är att ange beräkningen eller konvertering direkt i adressfältet (åtminstone om du använder Google som standardsökmotor har jag inte provat det med Bing eller vad som helst, men antar andra ger samma tjänst).

Sommarspelen 2012 var de första olympiska spelen där varje deltagande land som skickas minst en kvinnlig idrottare.