föräldrarnas guide till Minecraft

Minecraft är och för överskådlig framtid, kommer att förbli en av de mest populära TV-spel bland barn. Bakom alla dessa miljoner och åter miljoner nedladdningar är mer än ett par nyfikna föräldrar, läs på när vi hjälper klara upp några missuppfattningar och ge nyfikna föräldrar en snabbkurs i spelet.

Vi har skrivit utförligt om Minecraft här på How-To Geek, men inte alla är intresserade av att ta en grundlig titt på Minecraft som en potentiell spelare. Vissa människor som föräldrar, lärare, eller nyfikna släktingar till ivrig unga spelare bara vill ha en snabbkurs som ger en allmän översikt över spelet, en bättre förståelse av online delar av Minecraft erfarenhet, och en allmän känsla av vad spelet innebär. Låt oss ta en titt på Minecraft ur en nyfiken förälder och gå igenom (förhoppningsvis) allt de vill veta om Minecraft för att bättre förstå spelet sina barn för närvarande besatt med (eller desperat vill att de ska köpa).

Vi vill understryka den snabbkurs lite innan vi går vidare. Denna artikel är avsedd att ta någon från att veta någonting om Minecraft att ha en grundläggande förståelse för vad spelet är med en betoning på att leverera innehåll för föräldrar, vårdnadshavare och andra vuxna i livet för ett barn är intresserade av spelet. Om du vill ha mer ingående titt på spelet (antingen som en potentiell spelare eller en förälder verkligen åtagit sig att lära sig ins och ut) skulle vi starkt föreslår att du börjar med vår 15-del introduktion till Minecraft och sedan följa upp genom att bläddra vår allmänna Minecraft artiklar. Mellan vår inledande serier och efterföljande artiklar vi har praktiskt taget skrivit en 80.000-plus ordet bok om ämnet och läsa igenom vår samling tar dig från en total nybörjare till Minecraft behärskning.

Låt oss börja med den mest grundläggande frågan (men det är egentligen inte så grundläggande): vad är Minecraft? Många föräldrar ser på Minecraft och förbryllad av spelet. Det ser ut som en kantiga 8-bitars äventyr från förr, men det verkligen inte verkar spela som de linjära äventyr många av oss växte upp med.

Minecraft är en sandlåda stil spel som skapats av svenska programmerare och gamer Markus “Notch” Persson. Spelet utvecklades vidare i Perssons ledning av företaget Mojang och 2014 Mojang köptes av Microsoft. Spelet är förfarandemässigt genererade och fokuserade på resursinsamling, tillverka föremål, byggnad, och (på spelarens godtycke) bekämpa.

Sandlåda? Förfarandemässigt genererade? Låt oss bryta ner dessa villkor för det okända. Linjära spel är den typ av spel de flesta av oss tänker på när vi tänker på videospel. Du startar spelet, du går igenom nivå ett, då nivå två, och så vidare, slutföra mål och passerar genom nya nivåer tills du når slutet av spelet. Detta är formeln för nästan varje videospel ute och säkert formeln för de flesta av de bäst säljande spel av de senaste trettio åren.

Sandlåda spel är effektivt motsatsen till linjära spel. Sandbox spel kan du göra nästan vad som helst (inom ramarna för spelmotorn) precis som en riktig sandlåda kan du skapa och spela hur du vill. Du kan spela hur du vill i sandlådan, bygga vad du vill, och vägleda ditt spel för att vara det spel du vill att det ska vara. Oavsett om du vill utforska långt och brett, bygga en gigantisk slott, leka kurragömma med dina vänner, samla alla objekt i spelet, eller vad ditt hjärta önskar, sandlåda spel råd med den typen av olika spel som sträcker sig långt bortom traditionella “Beat nivå ett. Få magiska objekt. Vispa nivå två, “och så vidare.

Procedur generation är en viktig del av denna spelupplevelse. Återigen, till skillnad från de flesta andra spel där spelet och spelarens upplevelse är omsorgsfullt odlade och manus, är Minecraft erfarenhet annorlunda. Varenda Minecraft karta, det utrymme där spelare spela och utforska, är unique- varenda en. Spelets motor i kombination med “frö” (en spelare som levererats eller slumpmässigt genererade alfanumerisk sträng) genererar en unik värld fylld med olika biom, grottor, varelser, och mer.

Detta “gör vad du vill” sandlåda erfarenhet i kombination med “världen är nästan oändlig!” Procedur generationen ger ett spel där du har möjlighet att spela i alla fall du vill med nästan oändliga utrymme och resurser på sig att göra det. Själva delen av spelet som orsakar många människor att luta sig tillbaka och frågar “Vad är poängen?” Är exakt vad som gör det tilltalande att så många barn och vuxna. Det är ett spel som inte kommer med en regelbok, några instruktioner, eller ens den minsta bit av vägledning om vad spelaren ska (eller borde inte) gör. Bara lära repen är en givande och rolig upplevelse i sig. Liksom LEGO blockerar det spela till förmån för spel.

Spelare börjar spelet som en generisk spelare, en skeppsbruten om ni så vill, som vaknar upp på nytt genererade karta och måste bryta block att samla resurser, använd blocken till hantverk verktyg, och sedan använda dessa verktyg för att hålla bryta fler block, bygga och utforska hela tiden. Vad spelarna göra med “hela tiden” tid är verkligen skönheten i Minecraft. Du kan bygga ett slott, utforska haven, återskapa din bakgård (eller hela hemstad), eller vad din kreativa hjärta önskar.

Minecraft är tillgänglig på flera plattformar och varje plattform är något annorlunda. Låt oss ta en titt på de olika sätt du kan spela Minecraft och vad varierar mellan dem. I varje avsnitt nedan har vi inkluderat en länk till Minecraft wiki posten på varje spelversioner som referens och vidare läsning.

Minecraft PC Edition är den version som startade allt. Det är också den mest sofistikerade versionen med de mest avancerade i spelet komponenter och element, bättre multiplayer stöd och och övergripande överlägsen Minecraft erfarenhet. Den kan köras på alla plattformar som kan köra Java och färdigförpackade binärer finns för Windows och Mac OS X (Linux-versionen är bara kärnan Java-kod och du är ansvarig för att installera och starta det själv). PC Edition säljs för $ 26,95, en demoläge är tillgänglig om du vill testa spelet och se till att din dator har rätt hårdvara. Även Minecraft ser ut som ett enkelt spel bakom kulisserna procedur generationen och fysik är ganska resurskrävande, och vi rekommenderar att föräldrar försöker spelet ut först för att säkerställa att den fungerar smidigt på sina datorer.

Förutom att stödja fler standard i spelet komponenter och element samt större spelvärldar, Minecraft PC Edition stöder också modding. Modding tillåter spelare att införa nya element till spelet (andra dimensioner att utforska, i-spel verktyg och resurser, och andra förbättringar). Den Minecraft PC Edition modding gemenskap är enorm och mycket aktiv.

Minecraft PC Edition stödjer lokala och fjärrmultiplayerspel.

Minecraft Pocket Edition är den mobila versionen för Android, iOS, och (helt nyligen) Windows Phone, det säljs för $ 7. Jämfört med PC Edition det är ganska lätt. Många element från PC Edition saknas (extra dimensioner som finns i PC Edition saknas, finns det ingen hunger i Survival mode, och så vidare).

Trots de saknade delarna och de mindre världar, är Pocket Edition mycket populär och miljontals spelare runt om i världen får sin Minecraft fixa via mobila enheter och inte på en fullt utvecklad dator.

Pocket Edition stöder både lokala och fjärranslutna multiplayerspel. Det är dock värt att notera att fjärr multiplayer stöd på Pocket Edition är begravd i en undermeny och att majoriteten av barnen spelar spelet är inte ens medvetna om spelet stöder något men single player eller lokal multiplayer.

Pocket Edition kan tekniskt sett vara moddat men modding samhället är nästan obefintlig och det är ett stort besvär att mod den.

Konsol Edition säljs för $ 20 och är tillgänglig för Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, och PlayStation Vita. Även om konsolen Edition fick en tuff start (olika versioner på olika konsolplattformar hade signifikanta skillnader) alla versioner är i synk nu, och konsolen Edition har en riktigt bra funktion som inte finns på datorn eller Pocket Edition: lokal delad skärm multiplayer. Det finns en mängd skillnader mellan de andra två upplagor men Console Edition definitivt kommer närmare den allmänna Minecraft PC Edition erfarenhet än Pocket Edition.

Console Edition kan återigen tekniskt precis som Pocket Edition vara moddat men modding samhället är ännu mindre och moddkonsolspel är mycket svårt, praxis är så sällan och så svårt att konsolen Edition effektivt bör övervägas unmoddable.

Console Edition stöder multiplayer, men spelaren måste vara inloggad på ett användarkonto på Xbox eller Playstation som för närvarande har en betald online-abonnemang (t ex Xbox Live Gold eller PlayStation Plus). Utan en betald online-prenumeration på konsolens respektive tjänst finns det ingen online-spel. Om du inte har en betald prenumeration då du inte behöver oroa dig för ditt barn även få online.

Förutom att förstå grunderna i den allmänna spelet, hjälper det att förstå de tillgängliga spellägen (särskilt om du är en förälder som försöker hjälpa ett barn att njuta av spelet mer). Vi detalj de Minecraft spellägen i stor utsträckning i vår Minecraft lektion Exploring Minecraft Spellägen om du vill ta en fördjupad utseende men en enkel översikt bör räcka för de flesta.

Den gamemode du väljer har en betydande inverkan på din spelupplevelse och i samband med barn som leker i matchen var en enorm inverkan på frustration nivåer. Plocka rätt gamemode för ditt barns utvecklings förmågor och personliga temperament kommer att gå en lång väg mot att hålla frustrerade tårar i schack.

Kreativa läge, som namnet antyder, är inriktat på kreativa spel. Spelarna har tillgång till oändliga resurser, kan flyga, kan inte skadas av saker i spelet som lava, drunkning, eller aggressiv folkmassor, och de är fria att gå vart de vill gå. Läget är i huvudsak som att spela med virtuella LEGO block som aldrig tar slut.

Detta läge är perfekt för barn eftersom det finns inget att skrämma dem (inga aggressiva mobs kommer att leka och försöka attackera dem), det finns massor av resurser, och det finns ingen press att överleva (du behöver inte samla mat, avvärja hunger, eller kämpar för att lokalisera begränsade resurser som trä).

Survival Mode är mer som en traditionell tv-spel på att du har hälsan (som kan gå förlorad) och du måste samla resurser (som mat, trä, kol, etc.) för att överleva. Förutom att arbeta mot din överlevnad i en spelare-mot-natur scenario, Survival Mode införs också aggressiva folkmassor som spindlar och zombies som kommer ut på natten och kommer att attackera spelaren.

Även om aggressiva mobs är lika kantiga som resten av Minecraft (och inte ens så skrämmande som något du kan hitta i en Scooby Doo tecknad film) små barn kan hitta fientliga varelser både frustrerande och skrämmande. Föräldrar med små barn är intresserade av Minecraft skulle vara klokt att börja dem i Creative läge och sedan, eftersom både deras reflexer och känslor mogna, flytta dem till Survival Mode om de är intresserade.

Du kan dö i överlevnad läge, men du alltid respawn tillbaka på den ursprungliga leka punkten (eller den sista sängen du sov i). Du förlorar erfarenhet och utrustning men du är aldrig permanent döda, ge vika för en fientlig mob eller ett fall från en klippa är bara en liten bakslag.

Inom Survival Mode kan du ställa in svårighetsgraden. Svårigheten varierar från Peaceful (där man fortfarande behöver för att överleva, men det finns inga fientliga mobs) Easy / Normal / Hard där det finns fientliga mobs och de har ökat hälsa och affären ökar skador baserat på hur hårt du har gjort spelet.

Relaterad artikel överleva din första natt i överlevnad läge Om du, ditt barn, eller hel del du har en tuff tid att komma igång i överlevnad läge, definitivt ta en titt handledning överleva din första natt i Survival Mode. Om du kan göra det genom den första natten du är i en bra position för att göra det genom alla de som följer.

Om du spelar på datorn, till ett sätt att hjälpa övergången barn i Survival Mode är att växla i spelet variabel som behåller redskap och föremål efter döden (istället för att lämna dem på platsen spelarens död).

Hardcore-läget är, som namnet antyder, väl, hardcore. Det är precis som Survival Mode förutom att du har bara ett liv att leva. Om du blir lava, blir attackerad av en mobb av zombies, eller krossa dig i en mekanisk anordning av ditt eget skapande, är spelet slut. Inte nog med att du förlorar alla dina saker men världen du utforskas och byggt upp tas bort permanent.

Döende och förlora din utrustning i ett tv-spel är frustrerande nog som det är, men i ett spel som Minecraft där du tar så mycket tid att utforska, samla resurser och bygga riktigt roliga idén att dö och förlora allt är lite för mycket för de flesta barn. Vi skulle starkt råda styrning klar för Hardcore läge om du har en äldre barn som vet exakt vad de får in.

Återigen, om du vill ha en mer djupgående titt på de olika spellägen, skulle vi rekommenderar att du ta en titt lektion i ämnet.

I den meningen att barnen älskar absolut det, är Minecraft naturligtvis barnvänlig. När vuxna prata om barnvänlighet, men vad vi egentligen talar om är hur lämpligt innehåll är för olika åldersgrupper. Låt oss ta en titt på de två mest angelägna “barnvänlig” frågor när det gäller att bedöma ett videospel: innehåll och online-interaktioner.

När det gäller videospel våld går, ja, har Minecraft några men, nej, det är inte grafiken. I Creative läge kan du spela utan att någonsin slå något eller någon. Du behöver inte döda passiv mobs (som får eller kor) för att få de varor de släpper inte heller behöver du bekämpa fientliga mobs (eftersom de aldrig leka och alla objekt som de kan släppa du kan få från Creative läge inventering skärmen) . Vidare, i Creative läget inget försöker attackera dig så det finns inte ens hot om våld i någon form om spelaren vill spela utan konflikt.

I Survival Mode spelaren kan ta skada från omgivningen (t.ex. brännskador från lava eller falla skador) samt skador från varelser i spelet som de fientliga zombies, spindlar och skelett. Strids i spelet är oblodig och trots utmaningen ibland uppgår till (visuellt sett) ungefär lika mycket graphicness som slår en pinata med en pinne. Spelare whack, whack, och smäll på varelsen, och det bara köl över när dess hälsa är slut lämnar bakom vad loot kan eller inte kan sjunka i en liten pixelated rökmoln.

Även om vi inte hittar denna grad av våld i ett videospel problematisk och lätt låta våra barn spela spelet, om du vill ta bort eventuella våldsamma konflikter från spelet skulle vi råda dig att antingen ha ditt barn spela på Creative läge eller inrätta en Survival Mode spel för dem och ställa in svårighets till Peaceful, vilket ger för jakten, samla, och överleva Robinson Crusoe erfarenhet, om du vill, men utan den fientliga folkmassor.

En sista anmärkning på videospel våld, om du har flera barn som leker tillsammans på ett lokalt delat spel vara medveten om att spelare kan attackera varandra i spelet. Om du har syskon eller vänner benägna att motverka varandra skulle det vara klokt att i förebyggande syfte tala om detta (eller ställa in en hemmaserver med spelare-mot-spelare bekämpa avstängd via “pvp” variabel i server.properties fil).

På tal om multiplayerspel och PvP, en av de första sakerna på alla förälderns åtanke när det gäller videospel är “Kan mitt barn få online med detta spel, och som kommer de att stöta på?”

Minecraft har en blomstrande community med tusentals och åter tusentals servrar. Du kan ha en rik och givande Minecraft erfarenhet utan att någonsin spela på en fjärr multiplayer server, men många barn vill spela online som deras vänner spelar även online (och det finns några riktigt coola servrar ute att utforska). Låt oss gå igenom de tillgängliga sätt du kan spela lokala och fjärranslutna Minecraft.

Det finns flera sätt att spela lokala Minecraft spel (och lokal menar vi med spelare som är på samma lokala nätverk). Minecraft Pocket Edition spelare kan lätt värd för ett spel genom att öppna sitt spel till det lokala nätverket, där vem som helst på samma Wi-Fi-nätverk kan vara med och spela. När du ser en massa barn klustrade tillsammans med tabletter och telefoner spelar Minecraft detta är sannolikt vad de håller på med. Det finns lokala Minecraft Pocket Edition servrar som du kan vara värd i ett nätverk ansluten till datorn, men det finns ingen officiell release från Mojang och tredje parts servrar är lite otymplig (även roligt att spela med).

Minecraft Console Edition spelare kan alltid vända på delad skärm som gör det möjligt för tandem pjäs av samma spelare med samma konsol. Både Xbox och PlayStation versioner stöder upp till fyra lokala spelare på samma konsol via delad skärm. Xbox-spelare kan också delta i LAN spela med upp till åtta spelare om det finns en andra Xbox på det lokala nätverket (fyra spelare på en maskin, fyra spelare på den andra). Lokalt nätverk spel är för närvarande inte tillgängligt på PlayStation.

Minecraft PC Edition spelare har två alternativ för att dela en lokal spel. De kan läsa en vanlig Minecraft spel och öppna spelet till det lokala nätverket för andra spelare att ansluta sig till eller de kan vara värd antingen en lokal server.

Förutom den lokala multiplayer finns det två sätt att engagera sig i avlägsna flerspelarspel: privata servrar (köpta och / eller värd dig eller en Minecraft server hosting företag) eller publika servrar (tillgängliga för vem som helst).

Det första alternativet är ett bra sätt att skapa en ihållande server som ditt barn och deras vänner kan komma från var som helst i världen. Du kan göra detta så enkelt som att bara registrera dig för Realms, den officiella Minecraft server värd från Mojang, eller så kan du gå de mer avancerade vägar och köpa en Minecraft värd paket (eller ens rulla din egen om du är en tekniskt kunniga sorts av förälder). Om du är intresserad av att låta ditt barn att spela online med sina vänner med hjälp av en server som du har explicit kontroll över definitivt ta en titt artikeln Hur du väljer en fjärrMineCraft värd.

Det andra alternativet, och den överlägset mest populära, är att helt enkelt gå med i en befintlig multiplayer server med ett tema du gillar. Det finns Minecraft servrar för nästan varje tema under solen. Du hittar Pokemon-tema Minecraft servrar, servrar med medeltida bytessystem, servrar avsedda bara för lek och byggnad, servrar tillägnad bara minispel, och även servrar ägnas åt spelar på spelare bekämpa där allt går.

Om du planerar att låta dina barn att spela online med andra spelare, skulle vi starkt rekommenderar dig att noga läsa över vår mycket detaljerad behandling av ämnet finns i Exploring Minecraft Multiplayer-servrar.

Lyckligtvis för berörda föräldrar, Minecraft servrar tenderar att vara mycket väl moder och mycket väl avgränsad i sina olika slag. Till exempel, de flesta servrar tillåter inte spelare-vers-spelare bekämpa (och om de gör de har särskilda områden för arena bekämpa och liknande). Vidare, dess underförstått att en massa barn spela Minecraft (även om det är populärt med vuxna) och de flesta serveradministratörer och operatörer är mycket intoleranta mot vulgärt beteende eller griefing (antagonisering en spelare, förstör spelare skapelser eller delar av kartan, etc. ).

Det finns även vitlistade familje servrar där man måste direkt tillämpliga för att spela och endast godkända spelare är tillåtna i (och alla spelare som bryter mot reglerna av serverfamiljevänliga är startat ut). Om du letar efter sådana servrar, du vill inkludera “vitlista” och “familjevänlig” i Google sökfrågor. Här är några familjevänliga servrar för att komma igång: Cubeville, The Sandlot, och Crazy Pig.

Kort sagt, har vi spelat Minecraft på nätet i flera år (som har våra barn), och vi har inte några traumatiska eller fruktansvärda erfarenheter att rapportera. Utanför den tid som vi har tillbringat på en server specifikt avsedda för förödelse (känd som Anarchy servrar) där allt från PVP till griefing tilläts vi har aldrig stött på några allvarliga problem.

Som sagt, även om vi aldrig haft en “Hej kid, var bor du?” Upplevelse på en Minecraft server, det är aldrig för tidigt att börja instruera dina barn att inte prata med främlingar på nätet och att aldrig dela personlig information.

Vi har talat om den tecknade liknande våld i spelet och online-spelupplevelse (båda frågor föräldrar är mycket intresserad av), men nu är det dags att tala om en fråga som de flesta föräldrar är helt blindsided av: Minecraft malware.

Spelet i sig är helt säker, och du behöver aldrig några problem med skadlig kod i själva Mojang medföljande programvaran, men tyvärr det finns massor av människor där ute som är villiga att leva på den naiva barn att infektera din dator eller enhet med skadlig kod .

Barn älskar Minecraft och de älskar att söka efter nya Minecraft skinn, kartor och mods. Även om det finns gott om legitima webbplatser där ute som katalog och rangordna alla dessa stora Minecraft tillägg finns det gott om mycket skumma webbplatser som leder till virus lastad mjukvarunedladdningar. Vi kan inte räkna hur många gånger vi har anlitats av en granne att hjälpa fixa sin dator efter deras barn av misstag hämtat skadlig programvara maskering som en legitim Minecraft add-on.

Det bästa du kan göra för att hålla datorn säker samtidigt som ditt barn att njuta av Minecraft är att endast ge dem tillgång till en icke-administratörskonto så att de inte kan köra någon skadlig programvara, även om de stöter på det. Den näst bästa du kan göra är att sitta ner med dem och prata om hur det är oetiskt människor där ute som vill lura dem till att ladda ner programvara som skulle skada sin dator och att förse dem med en lista över Minecraft webbplatser de kan besöka och kolla utan att riskera en infektion.

Om du letar efter en lista över legitima webbplatser som du kan dela med ditt barn (eller använd själv) vi vill uppmuntra dig att kolla in vår guide: Hur man Restyle din Minecraft World med resurspaket. När du är osäker, alltid hålla sig till den officiella Minecraft forum.

I den mån i vår föräldrar Guide till Minecraft har vi fastnat på omständigheterna i ärendet: spelversioner, servertyper, och så vidare. En fråga som kommer upp oftare än inte när vi pratar med andra föräldrar (särskilt de som har barn nyligen förälskad med Minecraft) är “Är det bra för dem?”

Efter hela tiden har vi loggade spelar Minecraft oss, titta på våra barn leka och spela tillsammans med våra barn, vi kommer att ge en mycket rungande och starkt påstridig: Ja, ja det är. Inte alla videospel är lika, och det finns massor av riktigt dum videospel där ute, men gång på gång Minecraft har visat sig vara inte bara ett roligt spel för våra barn att spela (som vi gärna ska gå in på) men en givande spel att spela.

Spelet uppmuntrar en mängd positiva och prosocialt beteende. Vi har sett våra barn samlas med sina vänner gång på gång, och i samband med att spela tillsammans, ägna tid att planera vad de kommer att bygga, mäta ut rumsliga relationer och mängder av resurser, dela arbete, och i övrigt aktivt arbetar tillsammans för att bygga oberoende av projektet i dag är. När barnen inte aktivt spelar Minecraft de pratar om det, dela Minecraft artiklar med varandra, och glupskt läsa dessa artiklar för att lära mer om Minecraft.

Vidare är Minecraft ett spel som uttryckligen spelar till dina styrkor. Vad du vill göra, vad du har en talang för, kan du hitta ett sätt att införliva det i Minecraft. Inom mitt eget hushåll alla spelar Minecraft, och under spelning alla har möjlighet att ta på sig en roll som de åtnjuter (vilket är något mer än du kan säga för bara om någon annan video spel ute). I stället för varje person som spelar ut samma roll (t ex “Ikväll vi spelar ett fightingspel!” Där alla är en Street Fighter) Minecraft tillåter människor att fokusera på det som intresserar dem och vad de är bra på.

När vi spelar, jag får mest glädje av att utforska kartan och försvara våra baser och läger från fientliga folkmassor. Min fru älskar att bryta och kommer fram genomarbetade underjordiska konstruktioner på jakt efter den bästa malmen och diamanter. Min dotter älskar absolut bygga och lagerhålla gårdar samt smide vapen och rustningar att fylla våra leverans kistor. I en typisk videospel finns det inget sätt som vi kunde ta emot alla dessa spelstilar och lust samtidigt spelar samma spel. I Minecraft är det inte bara möjligt utan faktiskt fördelaktigt att ha spelare som är intresserade av att ta på olika roller.

Du är fri att vara oense, naturligtvis (och om du har ett barn som kastar en passform när det är dags att lägga ner den virtuella block och plocka upp skolböcker du säkert ha en anledning att vara missnöjda med spelet), men vi ? ll stå fast vid vår bedömning att Minecraft är ett positivt spel som uppmuntrar allt från prosocial teambuilding beteende till ett intresse för programmering.

Vid denna punkt, om du kom till denna artikel helt nytt för Minecraft, du vet precis tillräckligt för att få en ungefärlig uppfattning om vad spelet handlar om olika sätt att spela den, och hur dina barn kan spela både på det lokala nätverket och desto större Internet. Trots hur enkelt spelet ser ut, men det finns så mycket som pågår inom den grundläggande spelet, så mycket tillgänglig via modding, skapade spelare kartor och mycket mer, liksom en sådan blomstrande Minecraft gemenskap som vi verkligen uppmuntra dig att läsa igenom vår hela 15 delar Minecraft serien samt övriga Minecraft artiklar vi har publicerat för att spetsa din förståelse för spelet (samt ge dig högar av roliga idéer för Minecraft aktiviteter du kan delta i med Minecraft älskare i ditt liv ).

Fantastiska artikeln! Jag önskar bara att du hade skrivit en cirka sex månader sedan. Jag hade förmånen att tala med en pappa vars yngre son hade nyligen blivit kär i Minecraft. Han avsåg några av de frågor som tas upp i den här artikeln. Jag gjorde mitt bästa för att förklara om idén bakom spelet samt ge några tips om hur man hittar en bra, säker server. Jag föreslog också att endast tillåta en timme eller så spelar varje dag så att tid för läxor och sådant. Jag uppmuntrade honom att detta är ett bra spel för att utöva kreativitet och tankeprocess. Jag önskar bara att jag kunde ha pekat honom till denna artikel. Bra jobb, vän

Kul att du gillade det! Jag ska erkänna det var förvånansvärt svårt att skriva … som en pappa som verkligen tycker om tv-spel med sin familj, spelar en hel del Minecraft, och har skrivit massor om Minecraft, hade jag verkligen att gå tillbaka och vara som ” okej, du är fortfarande en förälder men du är inte en teknisk författare, gamer, eller Minecraft fan … vad behöver du veta? ”

Glad att se det slutade som den typ av artikel du skulle passera längs. =)

Den slanguttryck “flick” att hänvisa till en film, som i “vi fångade en knäpp”, kom som ett resultat av tidig filmutrustnings tidigt projektorer används båglampor som var mycket ljus men benägna att märkbar och störande flimmer under drift.