förhandsgranska länkar och bilder i Firefox den enkla vägen

Vill du ha ett enkelt sätt att förhandsgranska länkar och bilder utan att behöva öppna en ny flik eller fönster? Nu kan du med CoolPreviews tillägg till Firefox.

CoolPreviews i aktion

När du har installerat tillägget och började surfa, titta på den lilla “CoolPreviews ikon” bredvid länkar när du för muspekaren över dem. Flytta musen över “CoolPreviews Icon” för att öppna “förhandsgranskningsfönstret”.

“Preview Window” kommer att öppna mycket snabbt och visa webbsidan som du vill förhandsgranska med rullningslisterna för att hjälpa dig att navigera. I det övre högra hörnet av “förhandsgranskningsfönstret” kan du se en liten “Lock Ikon” … du kan låsa “förhandsgranskningsfönstret” öppna eller lämna den upplåst och få tillgång endast när det behövs.

Du kan flytta (och ändra storlek) “Preview Window” i webbläsarfönstret. Om du vill kan du surfa på webbsidan i “förhandsgranskningsfönstret” och följ länkarna i andra webbsidor. I följande skärmbild kan du se webbadressen för webbsidan som navigeras i webbläsarens huvud “statusraden”.

För att förhandsgranska bilder allt du behöver göra är att musen över bilden i fråga och “förhandsgranskningsfönstret” kommer snabbt att öppna upp.

En snabb titt på “statusraden Ikon Meny” för CoolPreviews … kan du öppna menyn med antingen en höger- eller vänsterklick.

preferenser

Välj hur du vill CoolPreviews att fungera när den används.

Gör de ändringar som du önskar för “Quick Search” funktionen.

Slutsats

Om du gillar tanken på att kunna förhandsgranska länkar och bilder utan att behöva öppna en ny flik eller fönster, då du kommer definitivt vill ge denna förlängning ett försök.

länkar

Ladda ner CoolPreviews förlängning (Mozilla Add-ons)

Ladda ner CoolPreviews förlängning (Extension hemsida)

Trots tron ​​att de har minnen som varar bara några sekunder, har guld fisk visat återkallande av utbildning och signalerar upp till tre månader i efterhand.