framtiden för stationära datorer?

Vi är vana vid att våra stationära datorer och surfplattor, men vad skulle en kombination av dessa två typer av datorer med en traditionell plan stationär yta att bli? Computerphile profiler en fungerande prototyp av denna kombinerade fysiskt gränssnitt systemet i dagens video.

Framtidens Datorer – Computerphile [YouTube]

IMO framtid stationära datorer kommer att vara en stationär dator som fungerar som en knutpunkt för alla enheter, eller en “domän” server för hemmet. Du kommer att kunna synkronisera alla enheter till det hemma och över nätet samt har spela avancerade spel över luften genom att köra all bearbetning på värden och skicka grafik / ljud för att spela enheter och tar emot input från samma enheter, som nvidia sköld och SteamOS arbetar på. Detta skulle vara mycket mer effektivt att uppgradera hårdvaran på en masterenhet än att ersätta varje tablett / telefon / laptop / HTPC och PC var 2 eller så år. Och naturligtvis över nätet sync skulle inkludera krypterad VPN. Även dess bara en tidsfråga innan alla dina smarta apparater körs på en smart hemmaserver / programvara “.

Ärligt talat, att “dator på bordet” -konceptet ser ut som en ergonomisk mardröm. Jag vet vad en smärta i nacken jag får när du använder inbyggda bärbara skärmen som primär skärm eller smärta i handleden från överanvända breda sveprörelser (t ex Windows 8 tabletter). Dessa begrepp tycks ta dessa problem till det yttersta.

Vita huset har 132 sovrum, 35 badrum och 28 eldstäder utspridda över sex nivåer av bostad.