hindra folk från att vidarebefordra eller svara alla i Outlook

Om du ofta skickar ut mass e nyhetsbrev och hålla få användare att svara på alla mottagare, eller måste avaktivera möjligheten att vidarebefordra ett e-postmeddelande, Microsoft Exchange och Outlook har du omfattas.

Exchange och Outlook att deras egna speciella flaggor som kan inaktivera denna funktion och det kan vara till stor hjälp om du vill ha mer kontroll över dina skickade e-postmeddelanden. Detta tillägg i verk i Outlook 2007, Outlook 2010 och Outlook 2013 om du använder ett Exchange-konto.

Och återigen, kommer detta bara fungerar om du ansluter till en Exchange-server på jobbet och skickar till människor i arbete. Detta kommer inte att fungera om du skickar till andra människor på Internet, även om de också använder Exchange.

Att inaktivera Svara alla och framåt på skickade e-chef över till länken nedan och ladda ner NoReplyAll tillägg.

När du har hämtat det, nära Outlook och extrahera filer för att köra setup.exe.

Installationen kommer att få dig att acceptera några EULA och beroende på vilken version av Windows du har installerat kan du behöva starta om en gång under installationen.

Om systemet behöver en omstart, se till att du tillåter setup.exe att springa efter omstarten är klar. Detta fönster ska dyka upp automatiskt.

När installationen är klar, kommer du att uppmanas att installera NoReplyAllAddin till Outlook. Klicka på Installera och sedan öppna Outlook.

Komponera en ny e-post och du bör se två nya alternativ i din band att inaktivera svar alla och framåt. Klicka på knapparna för att inaktivera dessa funktioner och de tänds vilket indikerar att de är aktiverade.

Skicka ett snabbtest e-post till dig själv och ditt svar alla och framåtknapparna bör nu nedtonade.

Om användaren försöker att vidarebefordra eller svara på alla från snabbmenyn i Outlook kommer de också att få ett varningsmeddelande att låta dem veta att funktionen inte är tillgänglig.

Anteckna att om du skickar e-post till vem som helst inte på Outlook och Exchange optionerna fortfarande aktiveras för dem att svara alla och vidarebefordra när de vill.

Om personen du skickar e-post till inte använder Microsoft Exchange eller Outlook kan du också vill bara BCC alla dina mottagare. Detta hindrar inte dem från att vidarebefordra e-post, men om de klickar svar på allt det kommer endast att skicka e-post tillbaka till dig istället för spam hela listan.

Som en bonus, NoReplyAll tillägg kommer också att upptäcka när du skickar ett e-postmeddelande utan ämne eller saknas en bilaga. En varning för snding e-post med en tom ämne är inbyggd i Outlook 2010, men i Outlook 2007 du kommer att få denna varning när man försöker skicka e-post.

Ett liknande varning kommer att dyka upp när du skriver orden infästning eller fästas i ett e-postmeddelande utan att ha något bifogas e-postmeddelandet.

Om du vill lägga till fler ord till listan med ord för att leta efter när du skickar bilagor du kan lägga till ord i verktygen -> Alternativ. Du har också möjlighet att utesluta vissa användningar av ordet i det nedre fönsterrutan. Du kan skriva varje uteslutning om du använder något av orden i din signatur eller fördefinierade replys.

Obs: Varje ord du vill lägga till måste vara på en egen rad. Utrymmen och kommatecken inte separera nyckelorden.

För alla funktioner förpackade i ett gratis tillägg i du verkligen inte kan gå fel. Om du använder Outlook och Exchange för alla dina e-posta behov detta är ett måste tillägg.

NoReplyAll Add-in

Tack till hela USA väntar på att höra O.J. Simpson mordprov dom i 1995, den dag då domen meddelades långväga telefonsamtal trafiken minskade 58 procent och handelsvolymen på New York-börsen minskade med 41 procent.