hur-till nörd guide till Windows 8 – böcker

Windows 8 är förvirrande.

Men nu kan du läsa vår omfattande guide som hjälper dig att förstå Windows 8, med över tusen bilder som visuellt guidar dig genom att navigera runt, kontrollera dina inställningar, anpassa din nya dator, och ännu mer.

Du behöver inte en Kindle, du kan läsa det någonstans som stöder den fria Kindle app, inklusive iPad, iPhone, Android, Kindle for PC, Mac, eller ens i din webbläsare.

Köp nu från Amazon.com

Genom hela boken hittar du hjälpskärmdumpar och illustrationer så att du kan snabbt förstå med ett ögonkast, i stället för att behöva läsa text om och om igen för att få poäng. Till exempel, här är vår illustration för hur man kan föra upp Charms bar på en tablett.

Vill välja en bricka på startskärmen, så att du kan inaktivera levande kakel, un-pin eller ändra storlek? Med vår bok, det finns ingen tvekan hur man gör det.

Det finns cirka 1000 skärmdumpar och illustrationer i boken. Det är din visuell guide till Windows 8. Vem vill läsa om hur man gör något när du faktiskt kan se hur man gör det?

Fortfarande inte övertygad? Det är rättvist, vi skulle inte köpa en produkt utan att veta mer heller.

Inom denna bok hittar du tusentals bilder för att förklara allt visuellt i en steg-för-steg-format. Bara några av de ämnen som lär du dig inkludera följande

Bonusmaterial: läs det sista kapitlet för att lära sig 50 + tips för att använda Windows 8 mer effektivt, bland annat hur man får Start-menyn tillbaka, hur man hoppa över startskärmen och starta direkt till skrivbordet, och mycket mer.

Du behöver inte en Kindle enheten för att läsa en Kindle bok. I själva verket kan du läsa det i din webbläsare på din dator, eller så kan du ladda ner gratis Kindle applikationer för iPhone, iPad, Android, eller till och med Windows 8 tabletter. Klicka på bilden nedan för att ladda ner en gratis Kindle app för din plattform.

Nu när du har Kindle-appen kan du gå vidare och ta en kopia av vår bok.

Köp nu från Amazon.com

Vill du veta mer? Här är hela innehållsförteckningen för boken. Det täcker i stort sett allt.

Det finns mycket mer i boken, men du måste köpa den för att ta reda på.

Är alla dina frågor besvarade? Huvud på över till Amazon och plocka upp en kopia.

Köp nu från Amazon.com

Fyll i din e-post och vi kommer att låta dig veta när det släpps.