klassikerna

Teknik i vår värld förändras ständigt på en otroligt snabb takt. Konsensus i IT-branschen är att ligga steget före kurvan. Om du felsteg IT bussen lämnar dig bakom med Pentium II: s. Det lämnar du fastnat, försöker uppnå det ouppnåeliga … fastnat i en skrämmande nedåtgående spiral … en ödslig tomrum … eller en klassiker?

EN KLASSIKER !! Ja verkligen. I brådska att bli teknik nästa stora grej många idéer, produkter och applikationer faller till vägkanten. När jag växte upp, the kid på blocket som hade en Atari 2600 var kung! Om du har turen att äga en Tandy dator du ansågs rik! Åh vad jag längtar efter de dagar att spela Oregon Trail på en Apple II. För cruising ner memory lane beslutade jag att sätta ihop några bilder och länkar för att påminna dig om några av de “gamla goda tiden”.

Min alla tid favorit! Klicka på bilden för att ladda ner en stor Apple IIe emulator som ingår virtuella disketter att spela Oregon Trail!

Atari 2600 trots grafik var ingenting jämfört med Arcade … det var jävligt kallt spelar Pac-man hemma! Kolla in AtariAge hemsidan för allt Atari!

Om du är en äldre nörd då kan du aldrig glömma en av de mest klassiska geeken filmer … krigsspel. Vill du spela ett spel?

Om du har någon klassisk teknik stunder se till att dela dem med oss!

Den första registrerade fallet av en tomatbaserad sås i italienska köket var inte förrän på 1790-talet (i den italienska kokbok L’Apicio moderno, av Roman kock Francesco Leonardi). Tomater var en produkt av den nya världen och bara dök upp i Italien efter importen.