lagra flikar för senare visning i opera med fliken valv

Är du en effekt tab-användare som använder Opera som huvud webbläsare? Om ha alltför många flikar som visar på fliken bar gör dig galen, då Tab Vault kan hjälpa dig att lagra dessa flikar i en hopfällbar sidofältet för senare visning.

Fliken Arkiv terar

Lagra en flik eller få tillgång till dina lagrade flikar är lika enkelt som att klicka på knappen i verktygsfältet. Sidofältet inte vara öppen på heltid och samtidigt öppna den kommer att “skugga ut” fliken för närvarande visas. Att öppna en flik från den lagrade avsnittet kommer också automatiskt stänga Tab Vault sidofältet.

En sak som vi funnit mycket användbart från början var att aktivera Stäng aktuell flik efter lagring alternativ. Om de lämnas därhän måste du manuellt nära flikar efter lagra dem.

En annan trevlig funktion som du kan se fram i bilden ovan är möjligheten att exportera och importera lagrade flikar som sessioner. Tab Vault kommer definitivt vara till hjälp för någon som är en kraft tab-användare!

Här är två specifika saker att tänka på när du använder tillägget …

Från utvidgningen hemsida

Eftersom denna förlängning inte använder en pop-up, måste du vara på en vanlig webbsida (inte kortnummer) för att öppna fliken Vault panelen.

För att säkerställa att denna utvidgning fungerar i alla sidor, skriv “opera: config” i adressfältet och kontrollera både “User JavaScript” och “Always Load Användare JavaScript”. För att få det att fungera på säkra anslutningar eller i privat surfning läge, gå till Meny> Tillägg> Hantera tillägg, välj “Privacy” från kugghjulet knappen bredvid tillägget och kontrollera rutorna.

Tab Vault [via OMG! Ubuntu! ]

mer opera saker snälla, denna webbläsare har verkligen blivit mycket mer märkbar med dessa förlängningar

Överens med Cyfer, mer Opera saker tack.

@Cyfer & Goerlo – Tro mig, det kommer verkligen att bli mer Opera godhet kommer snart. ^ _ ^

hur denna flik plus stapling jämfört med Firefox panorama ??

Google Chrome har ett tillägg som gör detta. Aldrig byta från Chrome: P

@operaUser – Jag skulle ärligt säga att det beror på vad du gör och hur visuell du är i din inställning till fliken förvaltning. För mig panoramafunktionen fungerar bäst helt enkelt eftersom jag arbetar med så många bilder och sådant för Desktop Fun och ETC inlägg. Panorama låter mig se allt på ett ögonblick. ^ _ ^

Gör det fungerar med Opera 10,63;? Tack.

@Amir – Du måste ha Opera 11.x serien installeras för att använda tillägg … och den senaste 11.x frigör ser oh så trevligt. ^ _ ^

@AA, Tack Angel, för svar. Jag inte ens har installerat IE9,. Jag är för närvarande nöjd med min webbupplevelse i Firefox 3.6, Opera 10.6, och IE 8, så jag inte känner behov av att uppdatera.

Som en vän till mig berättade; “Generellt sett, och definitivt i affärsmiljöer, är tumregeln inte sätta Version 1 något i din omgivning. Vänta tills Service Pack,. Eftersom en beta är en tidigare version till första versionen .. få det,? På ett hem, eller personligt bruk dator, måste du mer flexibilitet. Du kan göra vad du vill. Bara inte förvänta sig en beta vara felfri,. Nor Version 1.0 ”

Sydney Opera House var ursprungligen beräknas kosta sju miljoner dollar, men när projektet slutfördes tio år senare än planerat, kostar det 102 miljoner dollar: bara 1457 procent över budget.