Läs mobi e-böcker på Kindle for PC

Använder du din dator som en e-bok läsare? Kindle for PC gör det enkelt att läsa tusentals böcker från Kindle Store på din dator. Vad du kanske inte vet är att det också fungerar with.mobi format, så att du kan öka mängden böcker du kan läsa.

Amazon har jumpstarted eBook marknaden med sin populära Kindle enhet. I höstas Amazon presenterade Kindle for PC, och vi ses hur du kan läsa Kindle böcker på datorn med Kindle for PC. Oavsett om du äger en Kindle eller annan eBook läsare, är detta ett bra sätt att dra nytta av de tusentals e-böcker tillgängliga från Kindle Store idag. Den stöder AZW, Kina och TPZ format, som säljs från Kindle butik, men det stöder också Mobipocket (mobi) e-böcker som inte är DRM-skyddat. Här är hur du kan lägga till dem i Kindle for PC så att du enkelt kan läsa dem på datorn

Komma igång

Se först till att du har Kindle for PC (länk nedan) installerat på datorn.

Logga in med ditt Amazon konto när du först köra den.

Kindle for PC kan du enkelt läsa e-böcker som hämtats från Kindle Store, men det har inte något sätt att lägga till andra e-böcker direkt från programmet.

För att lägga till e-böcker, kan du ibland hämta och dubbelklicka på böckerna, och de kommer att öppna i Kindle for PC och automatiskt läggs till i biblioteket. Men detta inte alltid verkar fungera.

Så istället, bläddra till mappen Dokument (helt enkelt klicka på Dokument länk på din Start-menyn), och dubbelklicka på My Kindle innehåll mapp.

Denna mapp innehåller alla Kindle böcker du har laddat ner. Om du har andra e-böcker du vill lägga till Kindle for PC, helt enkelt dra-och-släpp eller kopiera och klistra in dem i den här mappen. Här har vi a.mobi formaterat bok laddas ner från Gutenberg Project som vi drar in i mappen.

Nu, stänga och öppna Kindle for PC. Det ska nu visa din nya bok precis bredvid de e-böcker du har laddat ner från Kindle Store.

Dessa böcker fungerar precis på samma sätt som de som hämtats från Kindle butik, och du kan ändra teckenstorlek och lägga till bokmärken på samma sätt som med andra e-böcker.

E-böcker hämtade detta sätt kan visa upp med antingen en Amazon logotyp eller en ikon mobil enhet. Du bör endast se den mobila enheten ikonen on.mobi filer formaterade för mobila enheter, andra som ska visas med Amazon logotyp. I denna skärm är Kristens en standard.mobi bok, The Adventures of Sherlock Holmes en Mobipocket bok, och andra hämtas från Kindle Store.

Slutsats

Detta är ett bra sätt att läsa e-böcker från hela internet på Kindle for PC. Wikipedias Kindle sida har en lista över webbplatser som erbjuder e-böcker formaterade för Kindle, så se till att kolla upp det för fler böcker.

länkar

Ladda ner Kindle for PC

Lista över webbplatser som erbjuder e-böcker som kommer att arbeta på Kindle – via Wikipedia

Oh Cool nu om det fanns Onoe sånt för Google Reader!

@Doctor – Google Reader är faktiskt för RSS-flöden, så det är helt annorlunda eftersom Kindle for PC är avsedd för e-böcker. Jag älskar dem båda … för olika uppgifter 🙂

Glöm inte att nästan varje stat har en statewide ebook bibliotek gratis. Jag bor i Ohio och jag använder http://ohdbks.lib.overdrive.com/51074C14-8991-4AA1-AC1E-2EF09BFA664B/10/309/en/Default.htm

Jag tror nästan varje stat har denna tjänst. Ring ditt lokala bibliotek gren och se om de kan leda dig i rätt riktning. Även mitt distrikt biblioteket inte deltog, kunde jag gå (gratis) till State Library of Ohio och det får tillgång till e-boken projektet.

Böckerna är alla gratis, det finns en hel del populära författare (Jag läser James Patterson och Stephen King just nu) men de är inte tillgängliga för Kindle. De är antingen ePub or.mobi böcker. Du kan läsa dem på PC eller MAC plus några ebook läsare (Sony Reader och B & N: s Nook). Jag läste the.mobi böcker på min mobiltelefon.

“Free” (och lagligt!) Slår $ 10 till $ 20 som helst. Jag beställde bara en Nook eftersom det kommer att betala sig med alla gratis böcker.

Finns det ett sätt att sedan få dessa att synkronisera med iPhone-applikation?

Jag har laddat ner och installerat Amazon Kindle i min desktop..but inte två läsa mina böcker som jag har hämtat från en webbplats med namnet ipmart-forum.com … .whch är i Mobipocket format..can u hjälpa mig pls .. ??

varför bry sig om att använda programmet? man behöver bara kopiera dina mobi filer till du dokumentmapp direkt på Kindle.

Bara talade med en verklig levande person på Kindle uppdelningen av Amazon (vars kundtjänst ska kopieras på resten av sin webbplats. Snabb och vänlig svar!

Just nu Kindle for PC, som Kindle själva enheten är inte kompatibel med något annat än Amazon version av a.mobi fil, än mindre pdf-filer etc. Men det kommer att förändras i höst, som tillkännagavs i ett pressmeddelande. Kindle och Kindle for PC håller på att åter utrustas för att tillgodose mest populära e-bok filtyper samt andra typer dokumentfil. Ingen tvekan i konkurrens med andra enheter och program som är mer text vänliga. E-boksläsare är inte bara konkurrerar med varandra längre och Amazon har sett och tänt ljuset.

Bara en snabb uppdatering – Jag kan öppna pdf-filer och mobi-filer från andra källor som använder version 1.7.0 (32.981).

Tack för tipset, jag finna det lämpligt plus det få mig att reda ut min kaotiska hårddisk lite medan jag flyttar mina böcker på ett ställe.

Någon hade några upphovsrättsliga frågor?

Jag har problem med import en mobi filer – min Kindle inte se dem. Jag fixa det och fick ett annat tips för icke-engelska användare: stryka icke-engelska bokstäver från filens titel. Jag coudn’t öppna mina filer på grund av detta.

Efter att ha flyttat till rätt mapp på min dator, kan jag läsa my.mobi filer böter på min dator app, men de synkroniseras inte till min Kindle, Kindle app för BB, eller tända moln läsare, och förslag ?? Tack

Jag vill read.azw fil, men tända för Windows varna mig att boken inte kunde öppnas. någon hjälp? tack

Franking är processen för att ansöka porto och ha det porto godkänd, privilegium frankerings är en speciell typ av frankerings där en persons namnteckning fungerar som porto och används av medlemmar i den amerikanska kongressen för officiell korrespondens.