lösenordsskydd på allra högsta nivå [humoristisk bild]

Med säkerhet som att ingen någonsin skulle kunna hacka sig in!

root root lösenord [via Reddit Teknisk Support Gore]

Jag ser det så ofta.

När en användare är inte på deras skrivbord och jag måste logga in som dem … Jag brukar …

A) Jag ser under tangentbordet, ibland tejpade det … (vanligast), B) Jag tittar på deras skrivbord och bilder på sina barn eller bilder barnen drog och prova deras namn (ett par gånger detta har fungerat som är tråkigt) ; C) jag frågar en av sina medarbetare, de flesta av dem vet lösenordet (inte säker alls); D) jag försöker månad och år (nästan varenda gång det fungerar), E) Sista utväg är att återställa deras lösenord

Nu är inte det stora lösenord säkerhet om det är det, och de är falska? Personligen skulle jag gömma falska lösenord överallt. Så småningom kommer hackaren sluta lita på mig.

Jag har samma dator. Och folk tror att 12345 är ett starkt lösenord av någon anledning. En vän till mig brukade vara 12345678987654321. Det som en av de värsta … tog kanske 2 minuter till cack

Rabo

Lägg ett par nollor i det lösenordet och det skulle vara uncrackable.

Jag arbetar för en gammal IT-chef som doesnt tror på säkerhet …. Alla användarlösenord följer följande layout

om du heter Harry kommer lösenordet vara H4rry123. Den första vokalen är att ersätta med ett nummer. När jag började arbeta där, sa jag till honom dess lite farligt. Han svarade med, de gjort känna varandras lösenord ….

Även ADSL-modem, switchar, etc lösenord är … .. 654321.

Lyckligtvis jag lämnar för annan anställning i slutet av året.

Hej som knäckt mitt lösenord?

Kommer att sätta ett klagomål till Howtogeek!

det är helt uppenbart osäkerhet !!!

de använder Windows Vista!

Såvitt fönster går, kan inte säga att det finns mycket du kan göra. Konboot tog hand om det. Kan inte säga mac klarat mycket bättre, eftersom de brukar gå ner först i Pwn2Own.

På min college, kan jag inte säga hur många anställda hade lösenordet som abcd @ 1234 eller hade det skrivet bredvid det dator någonstans. Men eftersom du var tvungen att byta lösenord var 6 månader, de flesta människor gav upp på att vara kreativ. Jag tror att ha flashdrive nyckel för bios och en bios lösenord är rätt väg att gå, men om du inte kryptera hårddisken då om du inte går Macintosh och löda det, kan du fortfarande äventyras.

På tal om lösenord, en av min Win7 m / cs har blivit hackad. Från tid till annan, frågade hacka mig för min “huvudlösenord”, förmodligen för KeyPass. Eftersom jag tänker göra en ren installation Win8, från DVD, undrade jag om jag säkert kunde röra KeyPass på ett flashminne, dvs utan att ta hack med den, och sedan kopiera den till den nya installationen.

Jag har inte skrivit mitt KeyPass lösenord eftersom jag upptäckte hacka, men undrade om kopiera och klistra in den från ett flashminne kan vara ett säkert sätt att komma åt mina KeyPass. Alternativt, undrade jag om du använder KeyScrambler kan vara ett säkert sätt att komma åt mina KeyPass?

Några idéer, du smarta människor?

Förresten, eftersom kör CCleaner, Malwarebytes och Windows Security Essentials skannar, har jag hade inga ytterligare förfrågningar om “huvudlösenord”, men jag tar inga chanser, i fall hacka är “spelar possum”.

@Dic – Det bästa stället för att be om hjälp med din fråga är på våra vänliga forum (som du hittar här)

http://www.howtogeek.com/forum/

Ursäkta mig, alla, och tack för den riktning, Asian Angel.

@Dic – Inga bekymmer och du är hjärtligt välkomna. ^ _ ^

Dell 620 Laptop. Åh Gud, jag behöver en ledig dag …

Sedan 2010 har det varit möjligt att ringa från toppen av Mt. Everest tack vare 3G installerats av telekommunikationsföretaget Ncell, ett senare tillägg av China Mobile och Huawei trådlösa nätverk under 2013 uppgraderade täckning för 4G.