New York Yankees omgjorda sina uniformer för att?

Svar: Smal Babe Ruth

George Herman “Babe” Ruth, Jr var stor på alla sätt, han var en av de mest fulländade basebollspelare genom tiderna, en virtuell utförande av det glada tjugotalet med sin extravaganta och färgstarka beteende, en respektabel höjd 6’2 ” , och mot slutet av sin karriär, en bit bred i bältet.

Det var Ruths viktökning som fick Yankee ägare Jacob Ruppert att omforma Yankee uniform att inkludera nu ikoniska breda ränder, betydligt mer uttalad än de mer underskattade band som dök upp på sin uniform från 1912 och framåt. Ruppert trodde de högre kontrast ränder skulle göra Ruth se smalare på infield. Oavsett om det åstadkommit detta mål, desto tydligare pinstripes blir nära förknippad med laget och de har burit dem sedan, Yankees hemma uniform har varit nästan helt oförändrad sedan 1936, vilket gör den längsta uniform i MLB historia.

 Library of Congress.

Kontrollera http://newyork.yankees.mlb.com/nyy/history/uniforms_logos.jsp

Detta är en vanlig legend, men Yankees började bära pinstripes innan Ruth gick med i laget och långt innan han behövde hjälp för att se smalare.

Alla säger Babe var fett. Jag har sett “Pride of Yankees” och han verkligen inte ser fett det. Aldrig förstod var denna idé som Babe Ruth var fett kom ifrån.

Steven, definitionen av “fett” är då väsentligt skiljer sig från definitionen av “fett” nu. Då (ja, till och med tjugo år sedan), amerikanernas genomsnittliga vikten var betydligt lägre, och antalet personer som du skulle se på gatan som var betydligt över det genomsnittliga vikten var ganska sällsynta (och oftast var de äldre). Nu, ser överviktiga människor (och jag faller i denna kategori, är jag rädd) är skrämmande vanligt. Vår uppfattning av “fett” har förändrats antalet människor som, ärligt talat, passar denna beskrivning, har förändrats, till stor del på grund av vår mycket mänsklig förmåga att anta att om “alla” är densamma, måste det vara okej.

Det sägs att han förlorat 40 pounds bara för att movie.Comments på sin vikt är också att de flesta av vår bild av honom är från hela sin pension, inte i början av sin karriär när han noterades som 215 och 6’2 “