Oj då! ledsen matar fel

Om din RSS-läsare plötsligt fick bombarderas med inlägg från 2006 om Ubuntu, kanske du har antagit att vi hade uppfunnit en maskin som kunde teleportera dig bakåt i tiden … men det var inte fallet. Det visade sig att den senaste gemenskap build av MySQL (databasservern vi använder) är inte kompatibel med äldre versioner av WordPress (den programvara som används för webbplatsen).

Allt detta började på lördag, när webb vi har använt för ett par månader hade en enorm explosion som slog ut strömmen till datacentret, vilket innebär att platsen ned under ett antal timmar. Efter att ha insett att de inte kommer att åtgärda problemet när som helst snart, jag flyttade platsen över till en backupserver sent lördag kväll.

Eftersom den servern inte lätt kunde hantera lasten, undertecknade jag upp med ännu en webbhotell, och slutligen flyttade till den nya servern sent i går kväll … Tyvärr versionen av MySQL bara råkar vara oförenligt med den här versionen av WordPress, och jag gjorde ‘t fånga felet tills folk började klaga.

Tack och lov är det bara tog ca 5 minuter att fixa … för mer information om det verkliga problemet se här de bästa ställena.

[Update] Den rätta var att växla tillbaka till version 5.0.45, för dem som undrade.

Inga problem Geek, tyst. Jag läste How-To Geek varje sekund i alla fall för alltid); Byeee: D

Tack! Jag var orolig förvirrande alla med gamla inlägg 🙂

Egentligen var nyttigt att hitta några tips om Ubuntu och MySQL 🙂

@Jorge

Glad att jag kunde hjälpa … Jag har övervägt att göra några mer linux inlägg på helgerna.

“Mexikanska hoppande bönor,” en nyhet leksak i USA och Storbritannien som haft topp popularitet i mitten av 20-talet, är inte bönor alls men frökapslar och de hoppar på grund av en liten fjäril larv insidan vicka i ett försök att vända bönan att uppnå optimal temperatur.