omorganisera dina knappar i Aktivitetsfältet och ikoner i XP / Vista

Oavsett om du tar skärmdumpar av en del av skrivbordet eller bara föredrar att ha två program som du använder sitter bredvid varandra i aktivitetsfältet, kan det vara riktigt frustrerande att du inte kan flytta knappar i Aktivitetsfältet runt. Det finns ett litet verktyg som heter Taskbar Shuffle som ger oss denna makt och mer.

En gång installerat, kan du helt enkelt dra och släppa för att omorganisera knappar i Aktivitetsfältet.

Du kan också hålla nere Ctrl-tangenten och omorganisera ikoner … märker att ikonen Outlook är i mitten här …

Och efter att ha flyttat det nu är det över till höger.

Dialogrutan inställningar ger en riktigt intressant alternativ, möjligheten att gruppera uppgifter, men inte kollapsa dem till en knapp … så i stället för denna

Du får detta … du kommer att märka de tre Windows Live Writer knappar grupperas, men inte konsolideras i en knapp.

Att ställa in detta alternativ, öppna dialogrutan Inställningar och välj alternativet för “gruppuppgifter men aldrig kollapsa till en knapp”.

Du kommer också notera att du kan stänga fönstren med en mittenklick, vilket gör aktivitetsfältet fungerar som Firefox flikraden.

Mycket användbart verktyg, och du behöver inte nödvändigtvis att hålla den igång hela tiden. Bara starta upp när du vill flytta knapparna runt, och sedan stänga den.

Ladda ner Taskbar Shuffle

Japp. TaskbarShuffle regler. Det och allSnap är mina två absolut måste ha skrivbordet organisation verktyg.

Jag föredrar att använda Taskix, dess lättare och du bara ta en knapp och flytta den.

http://taskix.robustit.com/

och jag kunde inte leva utan Katmouse, dess första jag sätta på ett nytt system,. Katmouse kan du bläddra med hjälp av mushjulet oavsett fönster musen är över

http://ehiti.de/katmouse/

Taskbar Shuffle är stor! Tack för att införa det till mig.

Jag brukade ha alla mina Quick Ikoner har grupperats i den övre delen av mitt skrivbord. Vista spelar ingen gör det möjligt att separera verktygsfältet Snabbstart … gör det?

> Jag föredrar att använda Taskix, dess lättare och du bara ta en knapp och flytta den,. Egentligen Taskbar Shuffle fungerar på samma sätt, kan också flytta ikoner och har inställningar för att styra uppgift gruppering,. Även Taskix har 64-bitarsstöd medan Taskbar Shuffle inte,. inte ett problem för mig men som jag använder Vista 32-bit på min 64-bitars dator.

> Katmouse kan du bläddra med mushjulet i vilken fönster musen är över, Tack för länken. Ganska bra. Jag har använt denna funktion i Linux för ett tag. Det var irriterande att jag inte kunde göra det i Vista.

Hur kan jag lägga SLEEP genväg i min Aktivitetsfältet?

@ Rubén, Planet Lowyat: Du bör ställa dina frågor i forumet. Denna sida är endast för kommentarer på artikeln. Även fler människor kommer att se dina frågor där.

Hej. Är dessa två graf ikoner i dina bilder (första und tredje från vänster) någon form av nätverkstrafiken monitorer? Jag behöver dem! Kan du ge mig ett namn?

@Retronade. Jag tror att de är ikoner för Process Explorer (del av Sysinternals Suite), och visar CPU / RAM användning (osv).

Genetisk testning har visat att Otzi, hittade en 5300 år gammal mumie bevaras i en glaciär på gränsen mellan Österrike och Italien, har 19 levande släktingar.