öppna ditt Gmail-konto i ett popup-fönster

Vill du ett snabbt sätt att komma åt ditt Gmail-konto när du behöver utan att öppna en ny flik eller fönster? Se hur lätt det är att få ett klick tillgång med Gmail Popup tillägg till Firefox

Innan

Vanligtvis om du behöver göra något i ditt Gmail-konto måste du öppna en ny flik / fönster eller upprätthålla en öppen flik / fönster hela dagen. Tänk hur trevligt det skulle vara att ha att tillgången på en “popup-fönster” i stället … där när du behöver det och ur vägen när du inte gör det.

Efter

När du har installerat tillägget måste du vara säker på att din “Status Bar” är synlig så att du kan komma åt “popup-fönster”. Detta är vad “statusraden Ikon” ser ut … klicka på den för att öppna Gmail och klicka på den igen för att stänga den. Trevlig och enkel …

Obs: För dem som föredrar kortkommandon kan du också öppna “popup-fönster” med “Ctrl + /” (Ctrl + snedstreck).

I vårt exempel beslutade vi att skicka ett e-postmeddelande om en artikel och en av de programvarukomponenter som nämns i det …

Så snart vi klickade på “statusraden Ikon” Gmail öppnas omedelbart upp. Med hjälp av “popup-fönster” kommer att innebära att visa ditt konto i “Basic HTML-format”, men om du har en viktig e-post för att få skickas ut då avsaknaden av en “anpassat tema” är egentligen inte kommer att fråga. Du kan flytta runt ditt konto precis som vanligt och “skuggade gränsen” hjälper dig att hålla fokus på din e-post i stället för objekt (till exempel blinkande annonser) i bakgrunden.

Obs: Du kan ändra storlek på “popup-fönster” genom att ta tag i det nedre högra hörnet och utöka det till önskad storlek.

Här är e-post som vi skrev att skicka ut … det kan vara typ av vanligt ser (textformatering) men det kommer säkert att få jobbet gjort.

Val

Det finns bara ett alternativ för förlängning … möjligheten att modifiera “Popup URL”.

Slutsats

Om du behöver ofta tillgång till ditt Gmail-konto under dagen men hatar att behöva öppna en ny flik eller ett fönster varje gång så ska du definitivt ta en titt på denna förlängning.

länkar

Hämta Gmail Popup förlängning (Mozilla Add-ons)

allt jag får det här meddelandet i ramen

Detta innehåll kan inte visas i en ram, att skydda din säkerhet, utgivare av detta innehåll inte att den kan visas i en ram.

Jag kan klicka sig vidare för att få en flik eller ett fönster, men ramen vägrar att visa någon annan än felmeddelandet info.

@ Tommy2rs – Råkar du ha NoScript installerats av någon chans? Om så är troligen varför du får det meddelandet.

Tack Asian Angel för den svala artikeln: D

Stor lägga på!

Jag ser från addin sidan kommentarer som detta är förenligt med GCal Popup addin,. Jag kan gissa på vad detta innebär men jag kan inte hitta GCal!

Tankar?

ross

@Ross Goodman – Här är länken för GCal Popup. ^ __ ^ Det enda problemet just nu för GCal Popup är att förlängningen författaren inte har uppdaterat den för 3,6. Det har fungerat bra för mig efter att tvinga kompatibilitet med MR Tech Toolkit så om du vill prova det här är länken för det också. ^ __ ^

GCal Popup 1,3

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9411

MR Tech Toolkit

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/421

Jag laddade ner detta (tack för att visa oss det, förresten, jag kollade aldrig mitt Gmail helt enkelt eftersom jag inte vill bry med flikar)

Men varje gång jag klickar på lilla ikonen ner längst ner till höger för att starta pop-up, bara öppnas en ny flik (Ja, jag är ny på firefox, jag vet inte om det finns några alternativ jag behöver en / dis kunna.

@Connor M. – Jag tyckte att någon annan hade samma problem och har skrivit om det över på Mozilla Add-ons sidan. Eftersom uppgraderingen till Firefox 3.6 har jag märkt att förlängningen har agerat “udda” när de öppnas över en eller två särskilda webpages.:(I gissar att detta är en möjlig bugg i förhållande till Firefox 3.6 release.

hai var och en ha en trevlig dag!

aare chalu nahi hota

Hallå

Hej

Trots den långvariga tron ​​att pyramiderna byggdes av slavarbete, var de faktiskt konstruerade av tusentals betalda arbetare.