organisera din rörigt skrivbord med Star staket

Har du en rörig skrivbord full av ikoner och genvägar och letar efter ett sätt att organisera dem? Idag ska vi ta en titt på en lösning från Star kallas Staket, som organiserar dina ikoner i grupper för en mer effektiv skrivbord.

Efter en snabb installation du presenteras med alternativ för att ställa in dina staket. Välj en befintlig layout för att komma igång eller skapa din egen direkt. Om du går med en anpassad layout och inte gillar det inga bekymmer eftersom det är mycket lätt att anpassa.

Om du går layouten rutt du presenteras med ett par layouter att välja mellan. Om du har en rörig skrivbord kanske du vill gå med sorteringsikoner layout. Det kommer att sätta allt i en märkt staket kan du justera dem hur du vill när du börjar använda dem.

När du har valt layout Stängsel är redo att gå. När som helst kan du gå in Staket inställningar för att ändra olika egenskaper, layout, och titta på staket.

Du kan placera så många ikoner i varje staket genom att dra genvägen eller ikonen till stängslet. Enskilda stängsel kan lätt ändra storlek genom att dra i ytterkanterna.

Nu skrivbordsikoner ordnas i olika kategorier. Du kan dra stängsel för att olika områden på skrivbordet som gör mest meningsfullt för dig. Du kan också byta namn på, anpassa och skapa nya stängsel.

Du kan anpassa hur stängsel ser genom att justera Öppenhet, färg och ljusstyrka.

För att döpa om ett staket bara högerklicka på den och välj Byt namn sedan skriva in en ny titel.

Staket är en fri, anpassningsbar, och mycket lättanvänt program för att organisera ditt skrivbord. Det kommer att fungera med XP, Vista och Windows 7 (32 eller 64 bitarsversioner). Om du funderar på att göra det rörigt skrivbord effektivare Star Stängsel kan vara precis vad du behöver.

Ladda ner Staket från Star

The Library Hotel i New York arrangeras baserat på Dewey Decimal System, dess tio gäst golv motsvarar de tio huvudkategorier i Dewey Decimal System och dess 60 rum är utrustade med böcker, artefakter, och konstverk i samband med underkategorier där av.