påskynda hjälp dialog i fönster och kontoret

När du klickar på hjälp, behöver du inte vill vänta på din dator för att föra det till dig. Här är hur du kan påskynda hjälp dialogrutan i Windows och Office den.

Om du har en långsam internetuppkoppling, är chansen att du har blivit frustrerad av Hjälp dialog i Windows och Office försöker ladda ner nytt innehåll varje gång du öppnar dem. Detta kan vara bra om de uppdaterade hjälpfiler innehåller bättre innehåll, men ibland vill du bara hitta det du söker utan att vänta. Här är hur du kan stänga av den automatiska onlinehjälpen.

Använd lokal hjälp i Windows

hjälp dialogrutan Windows 7 och Vista försöker vanligtvis att läsa det senaste innehållet från nätet, men det kan ta lång tid på långsamma anslutningar.

Om du ser skärmen ovan en hel del, kanske du vill byta till offline hjälp. Klicka på “Onlinehjälp” knappen längst ner, och välj “Get offlinehjälp”.

Nu din dator kommer bara ladda förinstallerade hjälpfiler. Och oroa dig inte, om det finns en stor uppdatering till dina hjälpfiler, Windows hämta och installera det via Windows Update.

Dum Geek Tips: Ett enkelt sätt att öppna Windows Hjälp finns att klicka på skrivbordet eller Start-menyn och trycka på F1 på tangentbordet.

Använd lokal hjälp i Office

Samma trick fungerar i Office 2007 och 2010. Vi har faktiskt haft fler problem med Office hjälp är långsam.

Lös detta på samma sätt som med Windows hjälp. Klicka på “Ansluten till Office.com” eller “Ansluten till Office Online” knappen, beroende på vilken version av Office, och välj “Visa innehållet bara från den här datorn”.

Detta kommer automatiskt att ändra inställningarna för att få hjälp i alla dina Office-program. Även om detta inte kan vara en stor trick, kan det vara till hjälp, särskilt om du har en långsam internetuppkoppling och vill få saker gjorda snabbt.

Jag har ett litet problem med mitt tangentbord Pad Control. Min musmatta är min vänstra och högra knappen, inte fungerar alls. Detta hände nyligen och jag vet inte vad som orsakade det? Jag söker hjälp från dig att hjälpa mig fixa det, om du kan. Jag måste investera pengar på en extern trådlös mus för att lindra detta problem, för närvarande (inte på permanent basis!), Jag har en Toshiba Laptop Vista Home Premium modell A205-serien. Vad måste jag göra för att få systemet att fungera igen utan att demontera min dator? Jag vill inte ta maskinen isär, om jag kan hjälpa det,! Tack för ditt råd och vägledning om ett steg för steg. Om jag lämnar detta meddelande i fel avdelning, vänligen vänligen vidarebefordra det till på forum istället. Tack för all din hjälp,. Vänliga hälsningar, Raymond Ng

@Raymond Ng – Denna fråga kan vara bäst för forumen, välkommen att skicka det och se om någon har en lösning. Hoppas att detta hjälper och du räkna ut hur man rättar till din bärbara dator!

Det är en ultra-lyx version av Craigslist kallas Jameslist (senare omdöpt till JamesEdition) som har helikoptrar, båtar och andra dyra varor och tjänster.