placera Internet Explorer 7 och 8 menyraden tillbaka på toppen

Önskar du att IE7 menyraden var belägen där det var i IE6? Här är hur man snabbt skapa ett register fix för att flytta tillbaka till toppen.

När du har installerat IE7 du måste göra menyraden visas. Högerklicka på en tom plats i verktygsfältet och placera en bock bredvid menyraden. Det kommer också att visa upp temporärt om du håller ned Alt-tangenten.

Du kommer att se att IE 7 sätter menyraden under adressfältet som vi inte vill ha.

Öppna anteckningsblock genom att klicka på Start \ Kör, skriv i notepad och klicka på OK.

Kopiera och klistra in följande skript i Anteckningar. Du behöver inte ändra koden alls. bara kopiera och klistra in den i Anteckningar.

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar \ WebBrowser \]; “ITBar7Position” = dword: 00000001

Här är hur vi förvandla det till en reg nyckel fix. Klicka på Arkiv \ Spara som, men inte klicka på Spara tills du läser nästa steg.

Ändra din anteckningsblock Spara som typ “alla filer” och namnet på filen något liknande IE7_Toolbar_fix.reg. Namnge filen med the.reg förlängning är nyckeln för att det ska fungera. Nu kan du klicka på Spara.

Du har just skapat ett register fix! Nu dubbelklicka på filen du just har skapat.

Du kommer att få följande bekräftelseskärmen. Klicka på Ja.

Nästa skärm kommer att bekräfta registernyckeln tillsattes.

Stänga av Internet Explorer om det är öppet och starta den. Menyraden är nu på toppen!

avinstallera

Att ändra menyraden tillbaka till den ursprungliga positionen, använda detta register script istället

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar \ WebBrowser \]; “ITBar7Position” = dword: 00000000

Detta är också en av flera tweaks för IE7 tillhandahålls av den fria add-on utility IE7Pro; ladda ned från http://www.ie7pro.com.

Tack för informationen.

Tack Bob. Här är hur man: http://wiki.ie7pro.com/index.php/Preferences_Dialog_Settings#Top_IE_menu

Detta är också ett grupprincipobjekt.

Kör -> gpedit.msc, för alla användare på datorn gå till Datorkonfiguration -> Administrativa mallar -> Windows-komponenter -> Internet Explorer och öppna “Slå på menyraden som standard” alternativet. Aktivera det och du har nu menyraden.

För den aktuella användaren, gå till samma plats men under avsnittet “Användarkonfiguration”.

Det finns också en hel del andra alternativ som finns här för IE och andra Windows-komponenter.

Njut av

Vem använder IE ändå?

Du skulle bli förvånad …. 45% av HowToGeek läsare använder IE …. Det var bara 20% innan Vista släpptes.

gör detta arbete i xp för IE7 ????

Steven

Ja detta fungerar specifikt för IE7. Det fungerar med XP

Skulle verkligen vilja göra det också för de viktigaste Explorer-fönster i Vista (körs klassiskt läge). Har försökt letar efter ett registervärde för att göra menyraden i likhet med “Min dator” flytta tillbaka över pilarna / sök sak det är för tillfället under. Vet att det är bara en riktigt liten sak men det börjar att köra mig nötter! (Ja jag behöver för att få ett liv jag vet! :)).

Tacksam för all hjälp om någon vet.

P.

Tack så mycket för denna hjälp. Jag gömde menyraden då inte kunde räkna ut hur man får det tillbaka. LOL Jag använder IE7 på XP. Tack igen.

Deborah

Du är väldigt välkommen!

Hej, jag har ett problem som förstör min surfa big deal. Den IE7 nu inte har ett verktygsfält för Arkiv, Redigera, View..etc och inte visar en för lastning och etc (längst ner). Som om det inte vore nog, fryser det även när jag startar den och inte visa något (blank). Så varje gång, jag måste öppna en ny flik och göra mitt bästa för att ignorera de olägenheter. Jag har konverterat till FireFox, men jag gillar fortfarande min gamla goda IE. Här är en bild av hur det ser ut (http://img525.imageshack.us/my.php?image=ie7zn2.jpg).

Aloso Jag kan inte skriva något på webbadressen utrymmet.

Tack

Jag gjorde bara regedit för att få menyraden tillbaka till toppen av min Internet Explorer, och det fungerade inte! Några andra förslag? BTW, det gjorde jag inte göra några uppdateringar att få det att försvinna i första hand. Dessutom är det inte en F-nyckel som ger det tillbaka också ??? HJÄLP!!!

Wow! dts en bra bit av information,. Im imponerad … !!!

wow … är denna fantastiska … Tack u så så så mycket !! nu har jag inte behöver oroa sig kan inte få användning för IE7 eftersom menyraden längre … u r bra !!

Tack för denna information. Jag har försökt att vänja sig vid adressfältet på toppen, men jag kunde bara inte. Sanity sparats.

tack för IE8 i namnet på filen, IE8_Toolbar_fix.reg

och fungerar perfekt tack mycket

hej bara tryed din lösning tack för det.

Tack så mycket. Jag har ingen aning om varför Microsoft vill tvinga ordningen av adressfältet till toppen. Detta bör vara en användarpreferens. Microsoft verkar inställda på att bli av menyer och jag förstår inte varför. Jag har nu använt “ribbon” baserad Word och Excel verktyg för många månader och jag tycker inte om dem. Jag vill de gamla menyerna tillbaka.

Det finns vissa trender som jag bara inte förstår och det är en Toyota verkar böjd på rörliga instrument till mitten av instrumentbrädan. Varför? Jag gillar mina instrument rakt framför mig när jag kör.

Var dessa företag får sin ergonomisk information?

Tack för tipset re: verktygsfältet på huvudmenyn. Ditt tips fungerade perfekt och jag är mycket tacksam för dig.

Kommer detta att fungera i den nyaste versionen av Internet Explorer, IE8? Jag har diskuterat om att få den nya IE och det finns få saker som håller mig, detta är en av de många.

Jag har IE8 men det fungerade inte. Jag heter det som Alex gjorde men det fungerade inte.

Jag spelade med min ikonen på toppen och jag utgår accidentlly all min fil, visa, osv. ikoner. Hur kan jag få tillbaka det på? Tack

Två saker att notera

Filnamn registret patch spelar ingen roll i det minsta, bortsett från the.reg förlängning i slutet. Man kan kalla det ilovebacon.reg och det skulle vara bra.

Ovanstående kod med ITBar7Position fungerade för min IE8, även om vissa människor har rapporterat att ändra den strängen till ITBar8Position hjälpte dem. Det fungerade inte för mig.

Om ovanstående kod inte fungerar för dig, se till att raden “ITBar7Position” = dword: 00000000 använder RAKT “citat” märken och inte lockigt eller “smarta” citattecken. Bloggen programvara som används för att skapa detta inlägg kan ha konverterat författarens ursprungliga citat i typografiska citattecken, men typografiska citattecken är inte förstås av Regedit, så om du kopierar och klistra in koden direkt från denna sida och Anteckningar bevarar typografiska citattecken, vann det t-arbete. Titta på ditt register patch textfil – om citattecken ser lockigt, ta bort dem och skriva om en normal dubbel citattecken, som sedan ska visas som raka citattecken om det görs i Anteckningar. Spara och dubbelklicka på den igen för att installera patchen, bör denna tid fungera bra.

Mina raka citattecken i ovanstående kommentar omvandlades till typografiska citattecken, FYI.

En annan sak att notera är att Regedit endast kommer att acceptera the.reg lapp om den sparas i ANSI-format som visas på skärmbilden – av vana jag valde UTF-8 första gången som misslyckades, och kan också ha varit anledningen till att typografiska citattecken bevarades av Anteckningar.

Jag har IE7 och kan inte lämna synpunkter på Vampire Wars och andra webbplatser. Jag kan skriva i kommentarfältet, men när jag klickar på den, lyser det upp och gör ingenting annat. Snälla hjälp mig!!!

Oh, wow, den här kommentaren bar fungerade för mig … vad som händer ???

Detta fungerar inte för Windows 7 … några förslag?

Tack så mycket … för din hjälp … med menyraden … jag förlorade det!

TACKA U SÅ MYCKET! .. Jag har gjort det här förut och var tvungen att söka hela att hitta någon som kunde komma ihåg hur man rättar till det för me..ur en livräddare ;-))

Jag har nu Windows 7 och IE 8, följande register inställning fungerar för mig. Följande har inte testats som en registerfil, det är bara klippa / klistra in från en exportfilen.

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar \ WebBrowser]; “ITBar7Position” = dword: 00000001; “ITBar8Position” = dword: 00000001

Det verkar logiskt för mig att IE 8 skulle behöva nummer 8 i namnet så jag kopierade den gamla inställningen till det nya namnet och sedan det fungerade. Jag kan inte se hur namnet på a.reg fil skulle göra en skillnad, men det finns massor av saker fönster gör att göra gamla saker fungerar så kanske fönster kontrollerar namnet på reg-filer fil och ändrar inställningarna installeras för att tvinga ” välkända “gamla registerfilerna att arbeta.

Redigering regedit hand är ganska lätt, öppna regedit, skriver den första bokstaven i nyckeln tills du kommer till den knapp du vill, tryck på höger-pilen för att öppna den, skriv den första bokstaven i nästa nivå tills du kommer till knappa du vill upprepa vid behov. Det är egentligen ganska snabbt att hitta någon tangent och sedan kan du noga kontrollera exakt vilka förändringar du gör på denna plats i registret. När du hittar det avsnitt du vill sedan använda export för att spara de gamla inställningarna som en backup, eller göra en utskrift skärmen för att spara en bild av det. (Tryck Prnt-Scrn, öppna sedan mspaint göra edit-pasta, sedan spara i en fil). Det är min åsikt, en del människor verkar oense.

Varför tror du folk alltid frågar folk att bråka med Windows register? Det är mycket farligt för operativsystemet om något går fel under operationen. Ibland till och med fönster kan krascha. Så sluta spela med människors datorer (distans) och ge dem några goda råd

Hälsningar och hälsningar, mest uppskattade Steg för Geek personal

Jag har försökt att skapa registret fix för IE8, men en sak som inte anges i artikeln som jag antar är katalysatorn kastar den virtuella Monkeywrench i mina förehavanden, är där jag ska spara reg nyckeln till! Det är bara en gråzon och leka med nyckeln har inte fungerat hittills. Några råd?

Stort tack på förhand för din tid.

Många tack: o)

Du räddade mig, tack!

körsträcka kan variera: i xp jag märkte IE7 installations gjort en Windows-mappen kallas IE7. i “c: \\ programfiler” gren finns det aktiva “Internet Explorer” mappen. Om du byter namn på iexplore.exe det – och sedan kopiera iexplore.exe från att C: \\ Windows \ ie7 mapp i den aktiva gren, … du bara kan få IE6 som framgångsrikt maskeras som IE7 på webbplatser! (Men) “flik” surfning är inte längre ett alternativ. så … om du har gjort så här långt – du kommer att ha några problem att vända denna procedur.

ps. … Och några andra förbättringar till “nyare dvs. display” är också handlas utanför ovan … men jag ansåg IE6 leanest & elakaste – bara inte helt säker längre. så konstigt eftersom det är … Jag erbjuder denna lösning över till andra gammalmodiga till en strikt foks.

folk

ledsen för att ta upp din tid. ytterligare långvarig användning visar detta saktar ner saker, öppnar en slumpmässig tom sida, och “återställa” är inte så snabb och enkel. förlåt min hacka-svagheter. trodde jag hade en lösning. åtminstone de flesta allt detta är nu föråldrade.

Kan någon hjälpa? Har inte fått samma register som vad som ovan angivits gruvan enligt följande: Namn Data, Standard REG_SZ (värde ej angivet), {01E04581-4EEE-11D0-BFE9-00AA005B4383} REG_BINARY mycket och massor av siffror; {0E5CBF21-D15F-11D0-8301-00AA005B4383} REG_BINARY mycket och massor av siffror, ITBar7Height REG_DWORD 0x00000019 (25); ITBar7Layout REG_BINARY mycket och massor av siffror, ITBarLayout REG_BINARY mycket och massor av siffror

Ovanstående är i “flikar format” i Anteckningar som tas bort från regedit rutan – minus ikonerna till vänster, som kan ses jag saknar den “ITBar7Position” = dword: 00000001 “Jag har provat ovanstående installera och det inte har fungerat. Några förslag?

Hälsningar, Jeff

Allt jag gjorde för att få min topp verktygsfältet tillbaka var att driva Alt-tangenten. 🙂

Den tekniska benämningen för vad som brukar kallas en hjärna frysa eller glass huvudvärk är sphenopalatine ganglioneuralgia, smärtan orsakas av den snabba kylningen och återuppvärmning av blodkärlen (kapillärerna) i sinus hålrum ovanför taket i munnen.