poäng minimalistiska tapeter på enkla datorer

Om du letar efter några ultra minimala skrivbordsunderlägg, det curated markeringen på Simply skrivbord har subtila tapeter för alla smaker.

Vare sig du letar efter något nördigt, musikaliskt inspirerad, eller abstrakt, det finns en uppsjö av minimalistiska bakgrunder att välja mellan. Curerad av Tim Watson, visar den växande samling tapeter med betoning på minimalistisk design. Förutom att surfa på insamling via webben kan du även automatisera processen med att byta dina minimalistiska bakgrunder genom att ladda ner den senaste tillfället Mac-only-Enkel skrivbord app.

Hit upp länken nedan för att bläddra sina arkiv, sedan lägga en länk till din favorit i kommentarerna!

enkla Stationära

Jag tror personligen bakgrunds / datorer är för människor med tomma datorer annars bara göra det svårare att urskilja vad du har på skrivbordet,. Jag använder bara en färg av den anledningen.

som svar på Howard … Om du orgasnise får du hålla ditt skrivbord rent och se tapeten, edan fortfarande ha dina mappar till hands ..

För mig är en känslomässig en tapet. Jag använder bilder av olika resor som jag har tagit. Jag har inte många ikoner och använda mappar för relaterade ikoner eller dokument. Tyvärr har jag ännu inte listat ut hur man “förenkla” dem en la Win XP. Win 7 fortsätter att insistera på att göra dem ser ockuperat av “papers” med ikoner på dem och jag vet inte hur man ändrar det trots timmar för att försöka. Fotot minimerar oönskade “look”. En minimalistisk skrivbordet (som jag använde från 95 baksidan) är fortfarande “färg” Jag använder för mitt program bakgrunder.

Verkligen njuta av dessa 🙂 Enkelt, men attraktiv utan att belamra ditt skrivbord – lysande!

@ Peter H; Högerklicka på skrivbordet. Bläddra till Windows 7 grundläggande, eller fönster klassisk och klicka.

Om ingen ser bra ut för dig, kanske hämta Windows klassiska tanken, http:. //classicshell.sourceforge.net/

Hoppas man arbetar.

Nästa gång du biten av en mygga, gärna förbanna hennes endast för kvinnliga myggor biter.