Quickoffice för iOS och Android nu gratis, kommer med 10 GB extra Google Drive i 2 år

Quickoffice har varit en populär produkt för dem som behövs för att arbeta med Microsoft Office-dokument på sina mobila enheter, men har alltid varit ett shareware produkt tills nu. Med start denna vecka men har Google släppt en ny, gratis utgåva för iOS och Android som fungerar sömlöst med Google Drive och kommer med 10 GB ledigt extra Google Drive i två år.

 Google Drive Blog.

Erbjudandet om gratis extra lagring är tillgänglig för en begränsad tid, så om du är intresserad, då måste du ta en kopia av den senaste versionen av 26 september.

Från Google Drive Blogg: Medan vi är på ämnet fri saker, om du loggar in på ditt Google-konto från den nya Quickoffice-appen för Android eller iOS den 26 september 2013 en extra 10 GB Google Drive kommer att läggas kontot för två år (leta efter det i de närmaste veckorna). Så låt inte din hårdvara eller mjukvara skillnader komma i vägen för sann samarbete – ladda ner den nya appen och börja arbeta tillsammans i dag.

Du kan komma åt iOS och Android nedladdningslänkar tillsammans med att lära sig mer om den nya versionen av Quickoffice genom att besöka blogginlägg länkad nedan.

Frigöra Quickoffice för alla [Google Drive Blog]

Fyra är det enda nummer som på engelska, har antalet bokstäver som motsvarar dess numeriska värde.