röd sand – en fantastisk fan gjorde massverkan prequel [kortfilm]

Välkommen till Mars där mänskligheten bara har upptäckt Prothean ruiner och Element Zero, men faran vimlar som den röda sanden terroristgrupp strävar efter att göra anspråk på Mars för sig själva! Om du älskar Mass Effect spel serien, kommer du definitivt vill titta på denna enorma fan gjorde prequel set 35 år innan händelserna i det första spelet.

Synopsis

Från YouTube: Fungerar som en prequel till Mass Effect spel serien, “Red Sand” är inställd 35 år innan tiden för Commander Shepard och berättar historien om upptäckten av antika ruiner på Mars. Kvar av den mystiska utomjordisk ras som kallas de Protheans, ruinerna är en guldgruva av avancerad teknik och den kraftfulla Element Zero, en energikälla bortom mänsklighetens vildaste drömmar. Som Alliansen forskargrupp ledd av Dr. Averroes (Ayman Samman) syftar till att låsa upp hemligheter ruinerna, ett band av marodörer som lever i öknar Mars vill ruinerna för sig själva. Beroende av raffinerad Element Zero i form av ett narkotiskt smeknamnet “Red Sand”, som ger dem telekinetic “biotiska” befogenheter, kommer dessa ökenlevande terrorister stanna vid ingenting att kontrollera ruiner och pulserande Element Zero i sin kärna. Står mellan dem och deras mål är överste Jon Grissom (Mark Meer), överste Lily Sandhurst (Amy Searcy), och ett team av Alliance soldater uppgift att försvara ruinerna till varje pris. På spel – mänsklighetens framtid utforskning av galaxen, och uppsättningen upp för Mass Effect story älskad av miljontals spelare världen över.

RÖD SAND: a Mass Effect fan filmen – huvudrollen MARK MEER [via Geeks är sexiga]

Grymt bra!

@ Jeremia

Jag wuz Gunna säga.

“Mexikanska hoppande bönor,” en nyhet leksak i USA och Storbritannien som haft topp popularitet i mitten av 20-talet, är inte bönor alls men frökapslar och de hoppar på grund av en liten fjäril larv insidan vicka i ett försök att vända bönan att uppnå optimal temperatur.