rymdskepp collage och storlek jämförelse diagram [tapeter]

Star Trek, Star Wars, Battlestar Galactica och mer är alla med på denna enorma collage och jämförelsetabell tapeter!

Se till att besöka länken till “Jeff Russells Starship Mått hemsida delas av Alex Thorp i kommentarerna nedan! Tack Alex!

Den brutna nedladdningslänk har ersatts med en ny fungerande länk.

Sci Fi, Space [WallpapersWa]

Ingen Firefly?

Independence Day moder?

… 1974 AMC Gremlin?

Är detta strängt “rymdskepp” eller göra rymdfarkoster av något slag räknas. Om det senare, jag är besviken över att inte hitta Dödsstjärnan eller Tardis.

Jag tycker att det är väldigt svårt att bli besviken om något så trivialt som detta.

mmmmmMillennium Falcon ????

Rymdskepp. Smarship. Millennium Falcon !!

Ingen röd dvärg?

Om du gillar jämförelse storlek, ta en http: //merzo.net; Det är en av de enda platserna jag skulle föreslå att använda Internet Explorer. Om du gör, kan du dra skeppen runt för att jämföra dem sida vid sida.

@Alex Thorp – Tack för att dela som länkar! Jag är definitivt bookmarking det. ^ _ ^ Den “dra funktionen” också fungerat för mig i Firefox. ^ _ ^

Ingen Millennium Falcon, ingen TARDIS, ingen slips Fighters, inga X-Wing Fighters, ingen Y-Wing Fighters … uppenbarligen inte en sann sci-fi fan.

Var är Juptier V från Lost in Space

Alla glömmer det största fartyget i Sci-Fi historia: Spaceball-1. Även om jag är inte säker på att det skulle passa på tapeten. Dual-screen tapeter, kanske.

Länk verkar brytas

@David Aris-Sutton – Tack för att du låter oss veta länken var bruten. Jag har lagt till en ny som fungerar nu. ^ _ ^

Firefly är där. det är egentligen bara en prick på 63 meter i längd. Ingenting mindre skulle vara synlig, som TARDISEN eller däck fighter.

Hur får vi en affisch av detta ??

Du kan hitta alla typer av konserverade grönsaker, men inte broccoli: de temperaturer som krävs för konservering förvandla det till en osmaklig gröt.