Sammanträdet döda dig [infografik]

Du har förmodligen haft en smygande misstanke om allt detta sammanträde är inte så bra för dig och det visar sig att du har rätt. Sittande dödar dig, kolla in denna infographic för den vetenskapliga lågt.

Hälsoeffekterna av sitt är ett ämne för het diskussion dessa dagar- The New York Times täckte ämnet förra månaden och av goda skäl. Hela tiden vi har känt att sitta hela dagen är inte bra för dig, men framväxande forskning tyder på att det är inte bara en dålig alternativ till att ha tillbringat dagen vandring Appalachian Trail, det faktiskt förändrar våra kroppar och minskar vår hälsa och livslängd. Kolla in hela infographic ovan, artighet av MedicalBillingandCoding.org för mer statistik och information.

Sittande dödar dig [MedicalBillingandCoding via Daily Infographic]

Vem gör dessa infographics? Och “geni” människor på MedicalBilling & Co. som gjort detta, kan de berätta för oss en annan än att sitta som skulle tillåta oss att vara produktiva och avslappnad samtidigt hållning? Sitta är bra, bara om du tränar för att kompensera för kalorier bränner som inte ske när du satt. Om du inte tränar, är inte bra då är säkert sitter, håller jag.

Människor fortsätter att skapa denna information om hur sittande dödar oss men ingen ger faktiskt råd om hur man kan bota problemet förutom “Dont sitta ner”, som är bra men Nyheter förhållanden. 30 minuter sitter 5 minuters promenad? eller 5 minuters köra?

Den infographic verkar precis som skrämma mongering. Särskilt del om tv “tv = 11% högre risk död”.

Tillhandahålla lösningar, vi redan vet om problemen.

@ Hatryst / Alex: Jag tog bara ytan på mitt skrivbord en fot eller så och stå hela tiden. Jag har stått vid mitt skrivbord för ungefär ett halvår nu. Jag älskar det … jag röra sig mer, jag går på plats, jag är mer benägna att flytta runt mitt kontor och hämta saker (när du sitter du vill säga sittande). Jag blir så mycket mer gjort.

På min nuvarande kontrakt, det finns en karl som har delvis isär ett löpband – i stort sett tagit bältesenheten och kontrollpanelen av sina ramar så att han kan lägga bältesenheten ner på golvet i sitt kub och har kontrollpanelen på en hylla bara under hans monitorer, som naturligtvis nu placerad i rätt ögonhöjd för någon som går på bandet. Han går som han arbetar, * hela dagen lång *. Aldrig mycket snabbt, men det är inte poängen. Han rör sig medan han kodning.

Jag vet inte om jag faktiskt skulle kunna göra det, men jag har ingen tvekan om att han kommer ut ur varje dag långt före mig, hälsa och fitness-wise. Jag planerar att börja experimentera med mer av en sit-stand arbetsmiljö, med syfte att se hur länge min rygg tolererar stående arbete.

@Uncle Mikey: Jag gjorde ett löpband off Craigslist super billigt. Ägaren sålde det eftersom bandet skulle glida om du skrivit det upp över 3 MPH. Eftersom gång skrivbord behöver bara ett bälte som rör sig på 0,5 till 1,0 MPH det var en perfekt match. Någon gång i sommar kommer jag att hacka isär och konvertera min stående skrivbord till en gång skrivbord.

FCUK nej! Kom ihåg Obeze Gud Fertilitet statyett hittades från förr i tiden. Om fetma är en sjukdom i dag, sedan vad fcuk var det? Tro inget du hör, gör att människor älskar att ligga!

Nutin

@Jason: Du skojar …: D; Vad gör du när du känner behov av att sitta? Det är en unik idé BTW …

Kanske sitter dödar oss, men tydligen så salt, föroreningar, stress, rökning, alkohol, rött kött, flygresor, den globala uppvärmningen och nästan allt annat. Och ändå … Trots allt detta är medellivslängden längre än det någonsin har varit. Vem skulle ha trott det?

Jag sitter på en stor uppblåsbar övning boll.

Håller du aktiv, ger dig bättre hållning och dess bekväm.

Och dess roligare också.

@Hatryst: Efter cirka fem månader för att använda den stående skrivbordet jag trodde det skulle vara trevligt att få en teknisk pall för de gånger jag kände som sitter. Jag fick avföring … använde den för kanske en timme eller två första veckan, och sedan dess har jag bara har använt det som ett litet bord på mitt kontor. Sitter vid datorn känns onaturliga nu och det gör mig sömnig och obekväma. Om den enda gången jag sitter i dessa dagar är att äta mat (och jag befinner mig vilja stå).

Den första månaden är grov (rygg och magmuskler måste skärpa upp efter år av att sitta) men efter att det är jämn segling.

Förenklade FUD matlagning data för att stödja en önskad slutsats – pseudovetenskap som värst. Om “info” grafisk skapare hade presenterat sitter som en möjlig komponent då det kan ha varit något giltigt, något. Eftersom det är presenterat det är en björntjänst till människor som faktiskt studerar orsaker till hälsofrågor i den moderna världen. Idioten som sätter detta tillsammans bör ta en grundläggande statistik klass eller två – om de vet hur man korrekt tolka statistik så är det bara flagrant fearmongering. Mycket dålig desinformation – vänligen bortse från detta (dis) infographic.

Jag tror att detta är ett skämt om hur amerikaner är lata. Tydligen är jag den enda som fick det LOL.

@Paul Du är mest sannolikt fel om salt nu de säger inte tillräckligt av det orsakar stroke och hjärtinfarkt. Är nervösa system kräver salt. Jag köper inte in en hel del av vad de säger om saker eftersom det förändras ständigt. Vi behöver en god mängd kött i vår kost eftersom vi är köttätande med vår framåtblickande ögon, i själva verket känner jag på mitt bästa efter att ha ätit en trevlig stor saftig biff.

Vad de flesta läkare vet är hälsa är mestadels lycka och gener. Säker på om du har en hel del av familjehjärtsjukdomar och cancer är det förmodligen bra att ändra din kost något, men jag tror inte så drastiskt som de säger. Föroreningar förmodligen döda oss mer än någon av de andra saker IMO.

En sak som jag har läst om att jag tror att äta mindre under en livstid är lika sannolikt en längre livslängd eftersom bränna kalorier använder upp celler och vi kan bara göra så många celler i en livstid. Om du ser vad som är gemensamt med människor som lever till 100 de gjorde vad de ville, åt vad de ville och hade lite stress men de åt med måtta.

Den sista delen är meningslöst. Jag ska ge det att 100 år sedan övervikt var ett mindre problem, men 100 år den vägtull att arbetet tog på den mänskliga kroppen var värre än den avgiftsbelagda sittande tagit. Gå tillbaka ännu längre och du var tur att göra det till 50 år gamla. Merparten av detta är därför att bönder och fabriksarbetare slet upp sin kropp.

Allt ansåg avg livslängd är ännu längre i dag än 100 år sedan och definitivt högre än 200 år sedan. Sittande förmodligen inte dödar oss.

Dessa dagar jag också lut ner inte bara sitter. samtidigt som du arbetar ja naturligtvis långa timmar sittande garanteras i India.Physical aktivitet jogging promenader och yoga defenetely hjälper,. Artikeln är väl uppfattas och berör en djupt. Var med gud eller meditation och vara glad,. Vara lycklig tar den grundläggande orsaken till problem i en omfattning,. Rekommendera läsning av denna skriva upp att sitta,. Jag gillade det, somajee

Antar att jag är tur eftersom mitt jobb tillåter står, går trappor, sittande, gå utanför för promenader, etc., och jag verkligen inte kommer att utmana de refererade statistik. Ärligt talat, om jag sitter för länge, jag får fruktansvärda huvudvärk, och det är tillräckligt bevis för att “hålla sig i rörelse.”

Ändå är det en hel del som “rökning är dåligt för din hälsa” gåta. Min farbror rökt hela sitt liv och dog lyckligt på 94. Min moster sitter hela tiden och har varit för kanske de senaste 20 åren: Hon är 89. Jag besöker henne i Kalifornien på ålderdomshem. Personer som sitter överallt, hela dagen lång för flera dagar och veckor och år (väntar på att dö antar jag). De flesta av dessa människor är en bra bit över 80, en kille bara nådde 104.

Så kanske den genomsnittliga “sitter” skadar hans / hennes hälsa som den genomsnittliga “rökaren” skadar hans / hennes hälsa.

Jag undrar om allt detta sammanträde / rökning bad-for-your-hälsa debatter utelämna “lycka” faktor. Människor som sitter runt hela tiden eller röker varje 30 minuter har en annan inställning om livet, och det är inställningen som bestämmer längden av livs inte rökning eller sammanträdet.

Ja, det är alla i huvudet.

1 i 3 amerikaner * är * feta. Inte är.

Nej du käften !!

@Jason

Den stående skrivbord är intressant. Har du fritas använda en stående skrivbord och i så fall vad gjorde du bygga / köpa den ifrån?

För närvarande jag försöker en ny strategi, 55 minuter av kodning, 5 minuter utanför i den friska luften med en rask promenad.

Åh. Och jag har ett fällbart bord sak för min laptop så jag kan skriva i sängen, men du kan vika ut som ett litet bord och det är perfekt höjd, när de sätts på ett skrivbord, skriva stående. Det är faktiskt riktigt kul. Sätt på lite musik och dans under programmeringen.

En annan sak. Jag har suttit ganska mycket för ett helt år och jag är fortfarande undervikt. Så skruv du biologi !!!

Du kan faktiskt köpa skrivbord som gjordes för att ha stått. Och medan jag har inga tvivel om att stå är bättre än att sitta, låt oss alla komma ihåg att sambandet inte orsakssamband …; Andhere är en annan kul faktum: i countires där normen är “huk” snarare än den typiska USA stil toalett, hemorrojder är nästan obefintliga !

Jag vet människor har aldrig riktigt satt under lång tid, men finnas detta en del av evolutionen …?

Im känslan ganska bra satte sig just nu.

Inte någon som vet hur man använder “stavningskontroll” eller bara för lat. Det tar bara ett högerklick.

Jag tillbringade år av mitt IT-karriär sitter på min 3: e kontaktpunkt. Jag var över £ 200 för de senaste sex åren.

Ett par månader sedan köpte jag en gammal IKEA Jerker skrivbord och konfigurerat den för att stå. Sedan förra månaden Jag ändrade det och ett löpband så jag kunde träna under arbetet. Min löpband skrivbord har nu mig under £ 200. Jag ändrade min kost lite (inga fler sodavatten) och jag är väl på väg till mitt mål av 180lbs eller mindre.

Pics här: http://www.flickr.com/photos/rboyett/sets/72157626275797289/with/5710188919/

Jag tillbringade $ 80 för Jerker skrivbord utanför Craigslist och köpte löpbandet används för $ 300 (som faktiskt gick till välgörenhet).

Jag bör notera att bara stå kan vara ganska svårt på fötterna, även med en kudde under dem. promenader verkar dock att sätta en mycket mindre stress på dem. Jag tycker att det är mycket lätt att gå 7 till 10 miles på en enda dag på 1mph samtidigt få mitt arbete. Jag kan snabba upp det till 3.5mph när bara surfar eller lyssnar på konferenssamtal ..

vad är problemet? sätta butplug i röven oavsett om du man eller kvinna det gör du vara i rörelse :)))

Jag älskar verkligen den huvudsakliga teckensnittet som används i bilden. Vad är namnet?

Vad sägs om en minicykel som går under skrivbordet? skulle det lösa så mycket av problemet som en vandrande skrivbord? Det skulle vara lättare att åstadkomma en installation som den utan att köpa ett nytt skrivbord och ett löpband.

Du kan sitta upp rakt så länge du är engagerande din abs (och få upp ofta som infographi råd). Du vet hur de säger att suga in och böja magen på gymmet? Samma logik. Detta avlastar ryggen. Om du satt på en 135 graders vinkel hela dagen du skulle ha fruktansvärd hållning.

CO – “Fcuk nej! Kom ihåg Obeze Gud Fertilitet statyett hittades från förr i tiden. Om fetma är en sjukdom i dag, sedan vad fcuk var det? Tro inget du hör, gör att människor älskar att ligga! ”

Bara för att du är överviktig betyder inte din kropp är faktiskt ur form. Det har funnits gott om studier gjorts för att bevisa att vikten inte är en direkt orsak till hälsoproblem, men anledningen till att tyngd eller på den motsatta änden, brist på vikt kan vara ett symptom.

Hur man fixar det !!!! Här är det MÄNNISKOR! ~! Få ett löpband skrivbord. Dessa är super långsam walking skrivbord. Det finns också stående skrivbord. Smarta människor använder dessa !!

Jag är en lifer i restaurangbranschen. Vad betyder “sitta” betyder?

Detta är alla ganska anmärkningsvärt dumt. Jag kan inte se varför jag ska ta MedicalBillingAndCoding ord för något av detta, deras webbplats handlar om att uppmuntra fler människor att bli läkarstuderande och främja medicinsk jobb.

Klart, då är det i MedicalBillingAndCoding intresse att skrämma folk att tro att de måste utöva mer och måste se sina läkare mer. 135-graders vinkel, förresten, är just det sätt som min sjukgymnast berättar inte att sitta, hon säger att det sätter för mycket press på nedre delen av ryggen.

Jag tror att jag ska få min medicinsk information från utbildad medicinsk personal, och inte från en webbplats med hjälp av skrämseltaktik och factoids.

Jag tycker om att sitta. Min gf gillar att sitta på toppen av mig. Tillsammans tränar vi sittande.

Och livet finner ytterligare ett sätt att skruva oss wheelchaired bunden gång

@ 1377 H4Ck hahhahahaa good1 … Mycket användbar information och återkopplingar

@Alec: Min stående skrivbord konvertering var ganska enkel. Jag hade ett skrivbord som var en dörr ovanpå två arkivskåp. Att förvandla det till en stående skrivbord höjde skrivbordet yta genom att placera mjölkbackar mellan arkivskåp och skrivbord. Jag gjorde det på det sättet att se om jag vill att stående skrivbord (noll kostnad, lätt att vända). Jag gillade det så mycket att jag lämnade det på det sättet.

En sak som hjälper om du hacka ihop ett skrivbord som jag gjorde … få en fin justerbar tangentbord. På det sättet om din hackade ihop bordshöjd är avstängd av en tum eller två kan du enkelt ställa in tangentbordsfacket till den perfekta höjden.

Nästa steg, för min setup, är att få ut bågfil och börja konvertera löpbandet in i botten av min treadputer.

Faktiskt, förra året köpte jag en liten skrivbord som kan röra sig uppåt och nedåt. Som är fantastiskt i första hand för att jag gillar att stå upp när jag har kul med min dator.

Sitter på 135 grader kan ta avlastar ryggen, men migrän, nacke och skuldra du skulle sluta med skulle vara mördare.

Om bara det var den gamla goda tiden när du dog alltför ung för att oroa sig för viktiga saker som sitter för mycket.

Åh bra. Nu när jag vet att 30 minuters aktivitet jag 4 gånger i veckan är inte tillräckligt, kan jag lika gärna sluta helt och hållet. Totalt stöds skräp.

Hej !

Mitt arbete sätter mig framför en dator 8-9 timmar / dag. Du behöver inte berätta detta är dåligt för min hälsa – och säkert för min figur! Jag kan känna spridningen händer varje dag! Min lösning har varit att flytta från ett skrivbord till en bokhylla som min arbetsstation. Jag har en bokhylla med en översta hyllan bara höjden av mina ögon, en andra hylla på höjden av mina armbågar. Laptop går på översta hyllan, separat tangentbord på nästa. Det är inte bara gör mig sitta mindre, det stoppar mig från slumping, låter mig göra stretching övningar medan jag arbetar (som är rätt, jag gör det nu), och jag är övertygad om att det hjälper mig att tänka mer klart för. Testa!

30 minuters intensiv aktivitet per dag är stor, men om du sitter resten av dagen, yep- du lida. Min massage klienter som arbetar vid skrivbord har mest problem.

Jag arbetar framför en dator ibland 6-8 timmar per dag. Jag gör en del att skriva när du sitter och sedan när jag flytta till andra uppgifter, flyttar jag min dator till en bokhylla som handlar om mitten av torso höjd. Jag flyttar runt medan jag står. Det är möjligt utan att köpa en dyr hydraulisk skrivbord! Ja … Cindy, du är på rätt spår!

Dessutom är det lättare att ta en dator paus när du redan står!

Denna “infographic” är bara FULLKOMLIG Skitsnack

Faktum # 1: Människor i “stam” kulturer sitter större delen av dagen, även (om än inte på stolar men med benen i kors på marken).

Fakta # 2: Jordbruk krävs inte mycket arbete som ursprungligen. Det “uppfanns” eftersom det krävs så lite arbete. Bara frö, ibland (!) Tenderar grödorna, och slutligen skörd. Detta var bara ett par dagar arbetar i ett helt år. endast Stressigt arbete började med mass förslavning av folk från feodalism, och ännu mer så, kapitalism.

Faktum # 3: Fetma är inte resultatet av sitt, är det resultatet av en ofysiologisk diet, nämligen en icke-vegan en. Människor är habituous allätare (med en enorm intag av kött jämfört med faktiska allätare i naturen, där det betyder “kan äta vad som helst”, inte “måste äta allt”!), Men fysiologiskt vi frugivores, en underklass av växtätare.

O tema Nós Alerta para esta realidade virtuell, eu atualmente trabalho 10 horas por dia em, serviços Técnicos, Manutenção de ljud e Video, trabalhos quando termino meus mig, envolvo em outro relacionados en Serviços e Estudos, são mais 8 en 9 horas por dia , somando; são ingen minimo 16 á 17 horas por dia, Eu tenho que diminuir o ritimo em 4 horas e mig dedicar, 2 en 3 horas de exercicios por 2 3 dias por semana, vai ser bom para Coluna, nervös, juntas; eo próprio Coração.

Det är inte lätt som det låter. Men det hjälper.

Kunde de åtminstone förklara vad de menar med förbättrad risk död? Jag antar att utöva kommer att göra mig leva längre, men det finnas tillfalla att minska mina chanser att döden. Ytterst risken för dödsfall är 100%.

Vet du vad jag tycker är så löjligt (förutom mig kommentera ~ 2 månader efter den sista kommentaren)? Att de människor som kommenterar på det här och kritisera den försöker använda en sådan trångsynt, analytisk, 6.99333333 (upprepa naturligtvis!), There’s-a-problem-så-what-do-I-behov-for-me-to -vara-even-lazier-ännu-get-handed-en-lättare-lösning? typ av tänkande att det visar hur idiotiskt vårt samhälle inställning att leva ett något balanserat liv är!

Bara gå upp! Ur stolen! Ja, du (!) Faktiskt måste ta din bleka, svettiga, mjuk kropp utanför, eller åtminstone bort från skärmen i 10 sekunder för att gå runt, göra en ordentlig måltid för dig själv, gå någonstans på ett infall, gå till en natt, etc.-bara göra något! Vara kreativ! Barn under 5 år har även varit kända för att hantera detta.

“..men Måste jag gå eller springa under 5,5 minuter för varje 5 timmar jag spela online-spel?”, “… Är det uppenbart att det finns ett problem, men du bara säga att inte sitta! Jag menar, hur ska vi kunna veta exakt vad de ska göra och för exakt hur lång tid att få maximalt resultat ?! ”

I ett land där människor ständigt ströva (som jag … ledsen, men hur människor reagerar när det uppmanas att göra ändringar som sannolikt kommer att hjälpa till med 99% av de saker som de är moaning om, och dessa förändringar är så otroligt enkel och gratis! -Bättre än de kommer att rädda oss alla en massa pengar !, jag tycker att det är svårt att tro människor kan reagera med något annat än,. “Ja, jag ska gå ta en promenad runt kvarteret eller cykla någonstans Tack för påminnelse, snäll herre. “- men jag antar att folk bara väntar på” forskare “, och den dag de kan ta itu med det precis som alla andra hälsoproblem, genom att gå till läkare för att få ett magiskt piller.

Jag menar, c’mon människor, är hela poängen: Göra något är bättre än att inte göra någonting. Lätt och enkel. Även om din slappa, även om du inte ser ut som John Basedow i morgon, bör du ändå göra en samlad insats för att göra detta varje dag, och jag lovar dig, kommer du att känna så jävla mycket bättre. Vem vill inte det?

Det finns något sådant som “kompensation” sitter med excersise.

Om du gillar din biffar sällsynta skulle man kunna säga “jag gillar dem blodiga”, men den röd vätska som kommer ut ur en sällsynt biff är faktiskt inte blod (varav merparten avlägsnas under slakten) men vatten kvar i muskelvävnaden blandas med ett protein som kallas myoglobin.