skicka stora filer över Internet med yousendit

Jag har varit ett fan av yousendit.com för ett par år nu. Detta är en anständig och pålitlig service till e-post stora filer till andra. Den maximala storleken är 100 MB för den fria versionen. Du kan skicka större filer för en avgift. Det sätt på vilket tjänsten fungerar är du ladda upp till deras server som skickar ett e-postmeddelande till mottagaren, inklusive en hyperlänk direkt till filen för dem att ladda ner. Den svala delen är att mottagaren inte behöver vara medlem eller registrera dig för någonting. Om mottagaren vill skicka filer som de kommer att behöva skapa ett konto dock.

Jag tror att denna tjänst kommer faktiskt i de flesta praktiskt när jag är på jobbet. Ibland andra företag som vi arbetar med inte har FTP-platser och de flesta e-posttjänster tillåter inte bilagor över 10 MB. I själva verket begränsar vi vårt engagemang storlek under 8 MB. Stora e-postbilagor kan verkligen sakta ner ditt nätverk. Jag har nog att ta itu med under dagen låta en ensam en långsam nätverks att någon skickar semesterbilder till sina medarbetare i den andra kuben.

Den maximala storleken är bara 100 MB för den fria versionen. Du kan skicka större filer för en avgift. De meddelade nyligen en lokal klientapplikation för nedladdning för denna tjänst som fungerar mycket bra. Den har också en smart användarvänligt gränssnitt som alltid är ett plus.

Mysicgeek Tech Lingo: FTP (File Transfer Protocol) Detta är en internetprotokollstandard som tillåter två datorer att utbyta filer över Internet.

Den lilla ficka i-ett-ficka som finns i den främre högra ficka av jeans var ursprungligen avsedd för fickur, men har sedan dess minskat i storlek (och användningsfrekvens) på moderna jeans.