smarta bilar kan vara smart nog att hantera tonåren förare snart

2016 Chevy Malibu är varje tonåring värsta mardröm

Chevrolet kommer att införa en säker körning incitament och övervakningsprogram som kallas tonåring föraren i 2016 Malibu, slutligen rulla ut över varumärkets uppställning. När ingrepp tystar tonåring föraren stereon tills båda förar- och passagerarsäkerhetsbältena är fastsatta, och gör det möjligt för säkerhetsåtgärder som stabilitetskontroll, antispinn, Forward Collision bromsning, och Front Fotgängare Bromsning automatiskt. Med hjälp av en konfigurerbar PIN-kod, föräldrar har också förmågan att sätta en maxgräns stereo volym och ställa in en överhastighetsvarningssignal allt från 40mph till 75mph – varje gång föraren överskrider denna hastighet, systemet pingar ett larm och registrerar överträdelse.

Detta är en fantastisk användning av teknik för att lösa det största problemet med tonåringar kör. Det bör också låter dig spara pengar på din bilförsäkring.

Jag önskar bara att det fanns ett system som larmade andra förare när det finns en osäker förare på vägen så att du kan hålla sig borta från dem. Och kanske ta bort sin licens.

Naturligtvis inget av detta kommer frågan i framtiden. Själv köra bil kommer att eliminera behovet av att oroa dig för din tonåring dåliga körning, och om du inte har råd med en, kommer du att kunna få en självdrivande Uber med appen på din telefon.

Mitt största problem med Windows 10: Instabilitet

Men Windows 10 brist på stabilitet verkligen börjar bli ett problem för mig på ett sätt som inte var min erfarenhet på Windows 7 eller Windows 8 / 8,1. Och baserat på e-post och Twitter-meddelanden, jag får, jag är inte ensam.

Jag har kört Windows 10 sedan strax före juli 29. Jag installerade Build 10240 – frisläppandet många av oss kalla RTM, men som Microsoft tjänstemän inte vill att vi ska – och har inte flyttat till nyare Windows Insider testet bygger. (Jag inte göra en ren installation. Jag har installerat de sista bitarna från en USB-enhet och uppgraderat från 8,1.) Sedan installerar den här build, jag har haft problem med Windows Store (det skulle inte tillåta mig att köpa appar eller få app uppdateringar) och Windows Mail.

Vad som är intressant om den här artikeln är inte att det var skrivet – många människor har klagat på samma problem, men som den var skriven av: en av de mest hängivna Microsoft bloggare där ute.

Naturligtvis detta hjälper också belysa vad vi sagt den första dagen det var tillgängliga för nedladdning … Det är förmodligen bäst att vänta några månader innan du uppgraderar så att de kan träna alla buggar. De gjorde inte tillräckligt testning och rusade den slutliga utgåvan ut genom dörren innan det var verkligen redo. Med tanke på detta har det gått smidigt för det mesta för tiotals miljoner människor som redan har uppgraderat.

Tidigare tankar du kanske har missat