snabbt tips: tom Internet Explorer 7 cache när webbläsaren stängs

Det finns massor av anledningar till att tömma webbläsarens cache automatiskt … integritet, säkerhet, inte vill milions av små filer på din hårddisk …

Att aktivera den här inställningen i IE7, bara att gå till Verktyg \ Internet-alternativ-menyn och klicka sedan på fliken Avancerat.

Se till att du kontrollera kryssrutan “Töm Temporary Internet Files-mappen när webbläsaren stängs”.

Det är nyttigt att notera här att om du har ett program öppet som använder en inbäddad IE kontroll, webbläsarens cacheminne ibland kommer inte tömmas förrän ansökan är stängd liksom.

Hej Geek, stor plats !!, Kan ni hjälpa mig här, jag vill tömma mina cachar och temp Rent filer, men jag inte skulle behöva skriva om varje adress tillbaka i adressfältet varje gång, så hur kan jag ställa min temp och cache så att jag kan tömma det när jag vill göra det? Otroligt att Microsoft tog det här verktyget av dator egenskaper !!!

Hey Julie

I FireFox (en mycket bättre webbläsare) kan du manuellt tömma cacheminnet, med ut utan att rensa din webbhistorik, etc.

Är du säker på att det fungerar? Jag kontrollera listan över filer i den tillfälliga Internet File mapp (Verktyg – Internet-alternativ – Inställningar (under Webbhistorik) – Se filer) och det finns många filer. Jag följer dina instruktioner och markera rutan för “Töm Temporary Internet Files-mappen när webbläsaren stängs”. Jag avslutar IE7, gå tillbaka och alla filer finns kvar. Det finns inga andra program som körs. Vad gör jag fel?

Olycksaliga New Coke recept i mitten av 1980-talet var en verktygsbyte av Coca-Colas Diet Coke recept med hög majssirap tillsattes i och en något annorlunda balans av ingredienser.