snapbird supercharges din twitter sökningar

Twitter standard sökverktyg är lite anemisk. Om du vill överladda din Twitter Search, brand upp webbaserat sökverktyg SnapBird och gräva i dina tidigare tweets liksom de av vänner och anhängare.

I går jag försökte hitta en tweet jag hade skickat någon gång förra året om mitt sökande efter ett program som kunde räkna tangenttryckningar för att ingå i min recension av appen jag äntligen hittat att fylla behovet, KeyCounter. Söka efter den med Twitter sökverktyg gav ingenting. En enkel sökning på SnapBird och jag spikade det.

SnapBird kräver ingen autentisering för att söka offentliga Tweets (både egna och dina vänner och följer) men kräver autentisering för att söka igenom dina skickade och mottagna direktmeddelanden. SnapBird är en gratistjänst.

SnapBird

En analemma är siffran “8” slinga som uppstår när man observerar läget för solen från samma plats, vid samma tidpunkt, under loppet av ett år.